Zatím jsem neměl snad žádnou negativní zkušenost se zneužitím e-mailové adresy.
Jinak zpět k tématu - dostal jsem se po delší čase k interiérovým činnostem, tak jsem dodělal alespoň jednu zakázku, čekající v pořadí od zimy...

Natož aby to rozhodovalo o tom, co bude v emailu vyplněné. Existují nějaké vyjímky, ale v zásadě si tam prostě můžeš napsat co chceš. Není to žádný black magic hacking, je to fakt to samé jako když si napíšeš co chceš do adresy odesilatele na dopisu - taky to nikdo nekontroluje.

/ 

Když vyplníš žádost a odešleš tak pak dostaneš platební informace.

Během pár hodin jsme měli kompletně plné schránky a já volal pomóóóc a ať to zastavěj. 

Ještě v loňském roce eviduji u našeho zákazníka případa (paní), který tam pracuje už asi 20 let. Paní dycky hodně barevnou excelovskou tabulku u nich barevně vytiskla, naskenovala a poslala emajlem.
Takhle nám soustavně hnojila schránky, protože ke korespondenci zásadně přikládala ty soubory opakovaně ke každé svojí odpovědi a ten měl ve všech případech vždy tak 4 MB. 

Jakej jste měli čas?

Čas tuším 2:42, světový rekord je asi 1:90..

ale jinak ti rozumím, já nemám s naftou žádnej principiální problém. Praktickej bohužel často ano - třeba jako včera, kdy přede mnou v Lešanskej jela nějaká na první pohled nepříliš jetá ofce a vypouštěla doslova oblaka dusivýho černýho kouře. A favořiť jaksi postrádá "vnitřní oběh", takže nic moc pocit... situace o to vtipnější, že dle polepů to byl "náhradní vůz" z nějakého servisu 

za letu jsem to nefotil

Hlavne som narážal na to že min pre 2/3 obyvatelstva sú tieto staré skodovky(742)bezcenným vrakom ak to neblízká ako psie gule.