-> Tomaso435: Bohužel, začíná ta samá epidemie jako s Erkama. Dohodil jsem ho kámošovi s tim, že chlapík mi nejdřív neprozradil cenu a jen se ptal co bych nabídnul, na 10 000 vrtěl hlavou, ale vypadal, že by bral. No pak sem se dozvěděl kolik si představuje a šly na mě mrákoty.
S majitelem jsem mluvil, je ochotný auto pustit. Má papíry a je to rok 85. Kastle by potřebovala hodně práce, ale nic nezachránitelnýho. V případě zájmu písněte do zpráv, pošlu číslo. Cenu si chlapík představuje 45 - 50 tisíc, ale třeba ho někdo stáhne na únosnou mez.
Dneska ve šrotu slušná s120 M 58 najeto po dedkovi. Maska, svetla- krásný. Ptám se jestli neprodá a prý to nejde . Tak že dovezu jiný hnusný a výměnou. Taky ne. Tak jdete do hajzlu a jel jsem. Docela nasranej kvůli tomu přístupu...nechapu takový lidi.
-> Durnbach: Kámoš ho před 3-ma lety zahodil taky - zvenka vypadal cca takhle, bohužel bližší ohledání vyjevilo (za rozumný náklady) nevyvařitelnej šrot.
-> FrantaM: jo, Barkas, viem len o jednej odťahovke u nás, karavan som ešte nevidel. Je ho škoda, nevyzerá veľmi zle, karoséria nevyzerá zhnitá, vo vnútri ešte postele, všetko zachovalé... motor a palubovka rozobratá
-> FrantaM: Jojo, je to Barkas a v karavanový verzi je jich hodně málo, jeden vlastní Marek Slobodník (ten magor co jel na Jawě s Trabantama a Maluchem Jížní Ameriku a Austrálii). Dokonce na Youtube v pořadu Garáž.cz jeli Barkasem a moderním karavanem do Jugoslávie.
-> Tomaso435: ...je v Mejtě z toho tvýho obrázku něco použitelnýho z předku? Konkrétně známej schání přední světla a nárazník a možná něco okolo. (nedobrzdil)
-> suri: Neznalost, koukal jsem na netu na katalog proto to číslo, a hlavně jsem ho nikde nesehnal.
Tak tedy sháním rámeček případně komplet řadičku s manžetou do tohoto střed. panelu, pokud tedy nepasuje manžeta ze staré tváře, netuším nechám si poradit.