-> Zeke-ten šestý: -> Borderer: Tak vím, že tam měli trochu vyšší ceny, ale že až takhle? Naposledy jsem tam kupoval právě GL tapece (jen zadní, přední byly shnilé) za stovku kus a zadní plato (se shnilým papundelkem, ale zdravou koženkou) jsem k tomu dostal zadara... A za motor 136 z Rapida chtěli pět tisíc, tak jsem říkal, že beru, ale když ho vytáhli z kůlny, tak jsem zjistil, že je to Favorit a samotné výfukové a sací potrubí s filtrboxem prodat nechtěli (karbec už tam nebyl)...
...to bylo tak před třema lety. Od té doby jsem tam kupoval jen pár kravin na jedničkovou Octavii a tam ta cena nebyla tak zlá...
-> Zeke-ten šestý: Jo, po tom, co si za ohnilej GLS tapec rekl litr, sem tam koukal jak blázen. Když jsem kontroval, ať se podívaj, jak vypadá, odpověděli "no právě, jinak by byl za 2x tolik". Od tý doby sem tam nebyl...
To je blbost, je to přes půl republiky. Abych řek pravdu, na tom autě mi nijak nezáleží, jen je tam ve světle díra po drobný nehodě, tak kdybych tady získal světlo "za pár piv", tak by se to ještě vyplatilo řešit.
Jako u starýho Swifta bych fakt chtěl vidět že by někdo řešil chybějící světlo, když za cenu světla normálního auta v tomhle případě koupim Swifta celýho.
-> palinator: s tím světlem je to blbost, nebo vrakoviště schválně kecá aby dostávalo co nejkompletnější auta...
Mě bylo před rokem na dvou vrakovištích řečeno že musí mít auto motor, kola, převodovku. Takže například chybějící interier, plechařina atd. problém nebyl... ale nevím jestli se za rok zase něco nezměnilo k horšímu
Když se hází auto se všema poctama do šrotu, tak je běžné, že musí být auto kompletní, aby ho vzali zdarma? A teď tim nemyslim že v tom musí bejt všechno co je číslovaný, to je jasný. Chtěl jsem po kámošovi LZ světlo na Swifta a tvrdí že mi ho nedá, že by mu to auto nevzali zadarmo.
Ta prostřední, hnědá. Výbava L, interiér a všecko. Budíky kulatý bez otáčkoměru. Převodovka 4kvalt. Čumák s televizema. Motor dvouřádek, 105, číslo nepamatuju.