skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> tunerlada 30.11.13 13:30:13: tak to je teda pekne na prd
-> Jarda/felda: myslím že neměly všechny, každopádně ty moje maj a stejně než se to rozehřeje tak je to tak akorát na nemoc.. musel sem pod sebou mít furt ručník a sundaval jsem ho až se to rozehřálo..cca 4 km jízdy
-> tunerlada 29.11.13 21:52:08: LaK by měli mít výhřev ne ?
-> Tuneman2: no právě mě ta kůže už taky začala štvát celkem .. na slalomech v tom lítám jak na ledě, než se rozehřejou tak to chvíli trvá a teď jak sou ty zimy tak na nemoc a v létě sem se na tom potil :D takže vypadá to nádherně ale pro mě se po 2 letech ukázalo jako nepraktické.. takže půjde částečně semiš glx a sportovní sedadla.
-> tunerlada: tak to si divnej
...já v exfeldě právě dával čtyřramínko...z toho stejného důvodu jako máš ty to kormidlo :) ale jinak bomba, já bych se jen u kůže bál vlka v létě 

-> Bohyn: hm,cat 308D z půjčovny)...dobrá volba....no a baráček samozřejmě chválíme s mladou!!!
-> Jarda/felda: ten se mi nelíbí a špatně se mi s ním jezdí 

-> tunerlada 29.11.13 09:34:35: ještě čtyřramenej volant 

-> Bukaj: já vidim ještě obrubníky u silnice.
-> Bohyn: konečně trefnej příspěvek a né umytej blatník

-> Bukaj: No v podstatě jo

-> Bohyn: Ukradli ti stromky, okapy a pořídil sis minibagr?

vlevo po, vpravo před :D ...aneb když člověk jezdí za tmy do práce i z práce, špinavé mu to přijde až na světle o víkendu :D
-> aDAm: tak pokud to byla stejně "kvalitní" práce jako na cabriu, tak bych se nějakou opravou moc nechlubil...
-> U-Geen 03.11.13 22:44:33:
-> U-Geen 03.11.13 22:44:33:

-> Tuner#2: ....aaaa už sem myslel že se panáček neozve, ale to by bylo hodně zvláštní kdyby ne ;) jo a pokud ti to nedošlo tak to byla samozřejmě iroine, představ si že jsem dával dokupy předek co byl více na kaši než ten rendl tady, ale to jen tak na okraj.
-> kamikaze 03.11.13 13:54:49: pokud ti to nepasuje tak máš malý kladivo 

-> Tuner#2: vhodny do politiky :-)
-> aDAm: Nikdy jsi to nedělal, ale keci to máš ke všemu... 

-> kamikaze: jj víš vše, já to nikdy nedělal, máš pravdu.
-> aDAm: Ne jen vím co je dávat dohromady bouraný auto
Vyplň si kartu laskavě, než začneš dělat chytráka
A je mi jedno, že jsi tu skoro od počátku

-> kamikaze: copak pomahal si a nešlo ti to? ;)
-> aDAm: Vyšroubuješ a zjistíš, že nenašroubuješ, protože máš díry vlivem nárazu jinde
Tak klidni fantomasi...

-> Pavel P@nkáč: ono budovat se to začlo poklidným tempem teprve minulý rok :)
-> aDAm: tak tato auta neznam. myslel jsem, ze to je navarene

-> Jarda: vyšroubuješ příčku a dáš novou ;)
-> aDAm: no nevim..., ta svetla na necem drzi

-> Lamz: lano,strom a je vyklepane
-> aDAm: no tak trosku tam bylo nosnik co je pred chladicem byl az na chladici takze se pohl i vrsek jak jsou uchyceny svetla takze to zas takova sranda nebyla
-> OndraKrupi: no tak tady te klempiřiny moc nebylo, spíš jen demontování a instalace nových dílů ;)
No co, na renaultovi se naučí klempířinu a pak na škodovce to udělá aspoň pořádně

-> Lamz 01.11.13 21:00:54: vypadá jak 3.14ča 

-> Lamz: myslim,ze pred vypadala lepsie
-> OndraKrupi: no nevim podle rapida to trvalo hezkou řádku roku a jeste nema ani strechu

-> tunerlada: pěkně si pokročil
a po :) (mezi jsem někde fotku prošustroval) .. jak končí dlažba budu dávat na jaře zvedák kterej už mám doma a na zimu ještě budu provizorně zastřešovat .. pořádná střecha a dodělaná dlažba bude 2014 :)
výjmečně nejde o auta... před (když sem si koupil rapida)