skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> OJOUCH: jsem to srovnaval s tvoji fotkou tak je to ona ma ostrej roh a ne kulatej jako to mas na prvni foto...je to milotec
-> Hurdis: Mám to úplně jak ty s vysklíváním a zasklíváním, i když zkušenosti převážně s 1000/100.. daleko větší škody se fakt dají napáchat až při zasklívání.
-> Eidy: Ještě se mi nikdy nestalo, že bych ze škody, převážně coupé 110-136 nevyndal jediné sklo bez jakékoliv úhony. Ano, ta podlepená silikonem a zvlášť cenná čelní mi zabrala v nejhorším případě i přes 25 minut pečlivého "hřebíčkování" a za pomoci celé sady plochých šroubováků.
Já se bojím spíše zasklívat.
Já se bojím spíše zasklívat.
-> Pavel P@nkáč: A je to ta sama od milotec? delalo se hodne typu a me se liby jen tato!
-> OJOUCH: nechces jeste jednu? vali se me tu pod ponkem...černá metla
-> M@RYN 09.01.14 17:57:03: -> havlik 09.01.14 18:01:56: Mate maly bezvyznamny + jo jo presne tak kluciiiiii schanel jsem ji rok ja vim ze se da koupit nova ale 2000.- se mi za ni davat nachtelo.Tahle byla za 500.- na aukru!
-> Eidy 08.01.14 20:59:55: Přesně tak, do lakovny jedině komplet odstrojenej

vyměnil před face masku za faceliftovou
Tak když každej řiká něco jinýho, je to vubec taková změna, že to sem má cenu dávat?
OJOUCH: jiná maska
Spíš dovřel

-> OJOUCH: dopasoval kapotu
-> OJOUCH: Vyleštěný skla světel? Pořád mi nepřijdou ale uplně čisťounký.
Sory za kvalitu je to foceno starym mobilem!
A po kdo pozna neni to nic prevratnyho ale pro me velka zmena!!!
-> Stepan FUN: To jde tak parádně, že se vyplatí angažovat i "chytače"
U -> Pepčas: to zas nevypadá na nějakou "Peeble Beach" renovaci, čili dovedu pochopit, že pokud gumy vypadaly dobře, případně byly něčím přilepený apod., tak že je tam nechal, je-li dobře olepeno, taky se dá.. Ale zmíněný úskalí to má a osobně bych okna určitě vyndal i v tomhle případě, i když to většinou znamená i nový gumy. Ještě víc to platí o AL okapních lištách, který jsou na fotce "před" nasazený..

U -> Pepčas: to zas nevypadá na nějakou "Peeble Beach" renovaci, čili dovedu pochopit, že pokud gumy vypadaly dobře, případně byly něčím přilepený apod., tak že je tam nechal, je-li dobře olepeno, taky se dá.. Ale zmíněný úskalí to má a osobně bych okna určitě vyndal i v tomhle případě, i když to většinou znamená i nový gumy. Ještě víc to platí o AL okapních lištách, který jsou na fotce "před" nasazený..
-> Eidy: U stovky je to sranda i vysklívat. :-) Zkus na 120tce vykopnout přední okno. :-D Zde je to sice u zadního, ale přední šlo ven stejně. :-)
-> vhml: Při detailním zkoumání to poznat lze. Ale třeba co když je to pod tím chycený a po chvíli to vyleze? Pochopil bych to u moderního auta s nalepenýma oknama, ale zasklívat stovku je sranda.
-> Eidy 08.01.14 17:59:25: zalezi jak se to udela. Žena si s tím pohrála a nacpala pásku až za gumu, takže není vidět nikde nic
-> Pepčas: Chjo. Takový práce a takhle to zazdít oknama.
-> Pepčas 07.01.14 20:40:33: Nééé, další co nevyndává skla.

-> maritn91: to je asi pekný kkt. Najprv mu zošrotuje škodovku a potom mu ju ešte ide rozjebať zo sekerou
to v v piči...

Jo jo kalačem to je vetší sekera, proč ? protože dotyčnej je totalní a vylízanej kretén.. a v hlavě to nemá v pořádku...
-> maritn91: proc kalacem?
-> Jarda: hodně vekou sekerou 

-> maritn91: kalacem, jako sekerou?

karlos bude jiný... nesere neboj druhá kastle už je nachystaná
-> maritn91: No ty vole. Bude jiný auto, nebo už Milan na škodovky sere?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo přesně jak píšeš to bylo, blbeček z vedlejší vesnice se ožral a napálil do toho fábijou a pka to dodělal kalačem.
-> Martin NM: Mě to spíš přijde, že někdo trefil stojící auto a ještě ho poslal do baráku.
-> maritn91: toto fakt zamrzí
čo trafil ?

-> maritn91: skoda ze to nieje opacne
-> suri: A původní origo (stará tvář Feldy) byly nejen šedé, ale bez loga a s úplně jiným vzorem (nebyly hladké, ale "kostičkované", jako tyhle neorigo...)

-> francomk 25.12.13 13:21:39: origo boli šedé a logo škoda , a sú o niečo užšie ako tieto neorigo čo je nevýhoda , ale zase je nemožné ich predrať . Stále sa dajú objednať za cca 20eur , ale sú čierne , nie šedé ako pôvodné , i keď dnes si nikto nie je istý či to nie je len vyblednutím .
-> suri: Dovtedy som tam mal staré stvrdnuté deravé origo kusy a tieto mi nepridu nejak iné rozmerovo. TIe staré už museli preč, elbo sa drvili na krajoch 

-> francomk 25.12.13 12:55:23: čiže 20eur?
22 stoja origo , i ked tieto sú širšie , za to menej odolné
22 stoja origo , i ked tieto sú širšie , za to menej odolné
Odkazy z autovkelly nefungujou nikdy...
-> francomk 25.12.13 12:55:23: nejde to