Tak je to zajímavý, když se jede třeba lesem kde se střídá slunce se stínem, tak to mění barvy jak chameleon. Jinak to zobrazuje pěkně, ale ten nádech do modra mě docela sere.
-> OTA-MTX: Kdyby jenom vyčištěný Ale popravdě řečeno nic z toho interiéru krom jedný přední sedačky není původní, všechny plasty, koberce a ostatní sedačky jsou z Feldy co měla najeto 70000
-> Borderer: ja včera viděl frontu před myčkou tak minimálně na hodinu. Řekl bych tak 25 aut minimálně. To bych se na to pěkně vybodnul, tím spíš že zítra ráno mají být nějaký srážky
-> Bukaj: Taktéž jsme včera myli povozy. Fronta před ruční myčkou na půl hodiny. Jen sem pak smutně koukal, kde všude se zase po zimě objevily bubáci koroze. Proběhne další etapa transformace na berušku, aspoň že černá k červený ladí.
-> Shatter: Žádná finta na to asi není.Já jsem to nejprve zkusil trochu rozviklat a pak jsem si podepřel tu vrchní část,obě části pořádně zabalil do hadrů a pak kladívkem vytloukl.V té vrchní červené půlce pak místy zůstaly kusy lepidla nebo kousky toho spodku,to musíš prostě jakkoliv vyškrabat pryč.
-> kraska98 03.03.18 10:31:44: Hele ako sa to dá takto rozobrať a spojiť?? V tom spoji sú zatavené / zalepené..je na to nejaká finta ako to bez zničenia rozobrať?
Aby šli s tou solí všichni do prdele. Říkám to každý rok. Přijde mi, že jim vždycky několik tun zbyde a to musí vysypat na suchou silnici za každou cenu.
No, nevypadá to krásně, když se to umyje? Sice jsem si málem rozbil hubu, když mi voda z hadice mrzla nejen na autech, ale i na betonu pod nimi a vytvořil jsem si tak večer před domem solidní kluziště...
-> Bukaj: Ja lutujem že som nekúil približne pred rokom za 20€(už neviem či pár alebo kus) nové cs kryty svetiel.Jeden mal rozbitý blinker a príliš dlho som na tom uvažoval
-> Antony: Já právě před dvěma lety narazil v jedné Mototechně ve skladu na úúúpně horní polici, kam se tak minimálně 10 let nikdo nepodíval na dva páry origo světel, ale jedno levé bylo křuplé, tak jsem ho nekoupil ani se slevou. Asi měsíc poté jsem to konkrétní světlo viděl někde v inzerci...