-> pistaa: To sice bolo, ale skoro nic tam nebolo kompatibilne s cimkolvek z ineho auta. O tom som sa presvedcil ked som prehadzoval celu zadnu napravu na moje auto. O polnoci som zistil, ze tam tu priecku pod prevodovku nedam, lebo diery boli jaksi posunute o cca 3centi od povodnych :) a cez vodicove dvere don fucalo. Ale to uz je jedno teraz :) Jo a este rezerva mala roztec 4*98 :)
-> Xenn: hm, a preco vrakac? co mu bolo? ved to auto bolo kompletne vyvarene ziadne diery ani nic podobne..TO mi nepovedz ze ho kupil a po pol roku ci roku to dal zosrotovat... niektore pociny ludi nechapem
-> dakar.cz: Jezdil jsem po závodech na slovensku-kopce s 130RS,ale ted´jezdím s ,,treningovou''1000mb rallyslalomy a Ve stopě valašské zimy a občas Šíma sprint.
-> RALLY1976: další zlíňák. To ani nevím,že v našich končinách je takové pěkné auto. Doufám,že bude brzo hotové.. Tady na zlínsku se už pěkné škodovky začínají ztrácet..
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kartu založím až bude trochu v hromadě tak na jaře protože je B5 na dílně a postupně se na ní pracuje.PS:taky mám jednu fotku jak vypadala v 2001.
-> RALLY1976: založit kartu prosím , rád na ni vzpomínám
→ Kaprof: njn, ale takovou radost jakou mi dělala , když sem ji denně proháněl po silnici, ještě ůzkou mi už díky bodovému systému dělat nemohla,, vůbec sem ji neměl dělat na b5ku, předtim měla větší šmrnc....foto rok po koupi
Zdravím fanyku škodovek Helenu,na její otázku kam se poděla appleho B5 tak jsem ji koupil já.Byla to kastle na kolech.Tedka je rozdělaná na holou kastli a prochází kompletním vyvařením a vystužením.O dalším osudu budu informovat.
-> HELENA70: pokud se mi dostalo informací , po prodeji změnila ještě jednou majitele, ale víc nevim, bohužel, jinak se prodávala jako kastle na nápravách
Zdravím,nevíte co se stalo-kam se poděla Appleho škoda 1000mbB5 kterou prodal před rokem.Jezdím po závodech a jsem velká fanynka tisícovek,když jsem ji viděla v Humpolci tak se mě skoro zastavilo srdce.Krásná
-> Kaprof: Ta je od nás z Roudnicka Tuším, že ještě jezdí, byl v tom fávo motor a naposledy jsem ji vloni viděl jak "driftil" po městě. Jestli se nepletu, tak byl i v Doksech loni?