a výsledek? Celkem děs...Bez pořádných nástrojů to fakt nejde. Taková historka k pobavení

dokocna sa da urpavit hodne dobre a zivotnost ako seria...ja mam tos tastie ze môzmmat neico take na experimenty a aj na obcasne azvody..idem damjedo video na youtube a uvidis ako to odstartuje...je tmaseriova vacka aze nic brutal ale niektore fava tam vytacali 2ku kde som ja mal davno 3ku

jj to b si si mal precitat..mas tam uzitocne informacie od seba:D

. Ale celkově to tvoje vlákno tady na virtu stálo za to. Fakt tam je hodně rad, které ti nikdo jinde nedá.
tha hej..tuning forever:D ha ono ktovie..najlepsie sak napisal stale sa drzat toho ez neiked je menej viac a za kazda urpava nieco malo prida..asi tak:Pakurat ja som to dodrbal lebo koniec com mal konicky na 32 kanalu ta hovorim si spravim aj 32 konick sacie..tha som spravil 32 sacie nahrubo a ked som to vhladil malo to uz 34:D thaze teraz tam je zraz jak svina a tam mi dochnu moje kone:D pres to to jede uplne super :D ale nemam dobr pocit s toho zratzu...asi bbudem musiet zohnat ine potrubie:D

aj ja som robil -konovu hlavu:D le d to ..mno

Moje kanály jsou jsou taky "leštěný", ale nejsou ani jako zrcadlo, ani to není to struhadlo, ajk to vyjelo z fabriky 

sa s tym teraz nebudem zapodievat ... s mojou sikovnostou toho viac pokazim ako vylepsim .... nemam naradie cas ani hut bruslikovat kanaly a podobne ... ventily som vyleštil ... ale tiež som nemusel ... ked budem chciet nahanat kone tak si dam hlavu upravit niekomu to sa v tom vyzna 

A kdyby se nakrásně leskly, tak nějaký "kondenzační" argumenty jsou mi jako pravověrnýmu lpgistovi tam, kde záda ztrácejí své slušné jméno :)