Včera som videl v HU tv reportáž s bývalím bankovým lupičom ktorý má už 51 rokov a jeho manželka čaká dieťa.Rozhodnutie pre meno novorodenca nechal na manželku a ona vybrala meno Magor V maďarčine to nič neznamená ale v slovenčine je to trošku úsmevné.
A mě zase jeden volič Zemana psal, že volil Miloše proto, aby se veřejně totálně odkopal :) No a Miloš to zvádl na jedničku. To se s sebou vzal celou ČR je už podružné až marginální :)
-> palinator 20.04.21 08:42:38: to mi připomíná, kterak kolega tvrdil, že volil Zemana, protože umře, bude státní smutek a bude na to den volna z práce
Jinak prej se lidi spodních vrstev chystaj volit Babiše jen proto, aby nevyhrály, resp. nesestavovaly vládu ty 2 koalice. Já je teda nechci taky, ale jestli to bude mít další 4 roky Babiš, tak i já řikám Bůh s námi. A myslim že to ani sám Babiš už nechce, po tom, co si nadrobil.
Mně se líbil v receptáři nějakej Koblížek, kterej tam radil jak mejt okna. Jednak jako koblížek vypadal, faldíky měl uplně boží po celým těle a ještě mluvil sladce jak ta marmeláda uvnitř.
-> Jirik_Tuňák1983: To je jeste v pohode, ale v dobach, kdy sel u nas v TV poprve Dallas, tak se jedna rasisticka matrikarka sverila tisku, ze se rodice dozadovali zapsani krestniho jmena “Džejár “