-> Tuner#2: já bych ty argumenty unesl, kdyby byly pravdivý, ale byl to výplod tvé fantazie a nedokážeš přiznat chybu,to je jediný co mě fakt štve. Ostatní tady napomínáš za každou kravinu, ale ze sebe tady děláš kdoví co, no nic radši si nebudu kazit víkend takovým ....... jako jseš ty
-> Karel. 10.12.10 20:31:54: Lháře ze mě děláš pouze ve své hlavě Ty, neunesl jsi mé argumenty a už nevíš kudy kam... Jak jsem psal, nejhorší je srážka s blbcem a držím se hesla moudřejší ustoupí, proto jsem tam už nepsal. Mamince jsem to ještě neříkal, uvidím jí asi až v neděli...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ne, ale taky si od toho blba nenechám srát na hlavu, je to prachobyčejnej sprosťáček a štve mě, že nemá dost síly na omluvu,lhář konec
-> Tuner#2: i prdlajz, hledal jsem výraz "fake", který jsem nedávno do jednoho tématu tady psal a nemůžu si vzpomenout kam, no a "fake" je napsáno tady kousek nad tim, a tak jsem to našel
Ty woe, na mě včera vystartoval Karlík, že se tady nudím a sleduju jen jeho příspěvky (přitom běžně projíždím nečtené) ale po tom co tady vidím od Lukáše je moje "nudění" asi jiný level