skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to pipíšek Jiřík
prohledat
81 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 26.08.2010 do 04.12.2024, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jejda :-)
-> Milan 136 04.12.24 19:32:42: mel bych na nekoho podezreni - vzhledem k bydlisti, ale ten o autech nic nevi a tendle chtel davat do vyhnile feldy bezpecnostni ram z nejakejch kompozitovejch trubicek

-> U-Geen 04.12.24 16:34:53: Co je tohle za člověka? Někdo z virtu s fake účtem?
-> U-Geen:
Vis, zes mu dal banan na rok a ne jen 3 dny, zejo?

-> sv!na hog@r: ale musime vyrovnavat stavy... ban.
-> Jirik_Tuňák1983: sr*ckomet je zpatky, to je bomba ze? 

-> Milan 136 10.05.12 20:20:10: Nevíte co je to za teplouše? Resp. nevystopuje někdo dle IP z jakého ústavu vypadl a kdo to případně může bejt?
-> Tomaso435: aha :-)
-> MATTESS: kurvahoši :-D u toho kolotoče když zrovna zjistil že o všechno přišel :-D
-> suri: v jakém to bylo filmu?

-> suri: 

-> Tomaso435: netykejte mi ! ať mi netyká
-> Tomaso435: ved on da o sebe este vediet
-> Dušan: s ostrahou?

-> Tomaso435: kdyz prijde zase tak dostane rok natvrdo
-> suri:
tak to dobrou :-D

-> Tomaso435: zahajuji protestní spánek
-> suri: až budeš řekni...
-> Dušan: to je ale málo ne
-> Dušan: to je ale málo ne
uz ho ma bordelar
-> suri: 

-> Tomaso435: úúúúúž? Irenko už si ? Vona ještě není , však ona bude ...
-> Tomaso435: 

-> castrol:

-> Hurdis: . . . tak už?
-> Hurdis: co tak to uz ukoncit ?
ducha som teraz vypustil s brucha

-> Milan 136: To nebude na dlouho...
-> Milan 136: ako by povedal môj obľúbený profesor - "ano duch tam je "
-> suri: -> Nwkt: -> Tomaso435: já nevím, ale otevřel jsem několik nečtených a opravdu duchaplné příspěvky. Třeba u auta T#2
-> suri: ani by som sa tomu necudoval
-> Milan 136: to je jen debil klid.
-> Milan 136: Adept na banán
-> Milan 136: jawa250 ??
-> pepepepepepepepe: proboha co ty si zase zač?
pipisek pipinek smejem sa
*2*

-> Jirik_Tuňák: Zamykať si to hneď nemusel ..
-> Jirik_Tuňák: tak před dvěmi lety měl před barákem soused lesotraktor, ve stšíbrný metle, dohněda tónované skla, klíma na střeše, nejaká televize v kabině, všude štítky Lamborghini a hlavně pořádné gumy do lesa NOKIAN, něco jako toto www.obihiro.ac.jp/~fm/...
/tr_lanbo1.jpg , ale ve větším a světel a kamer jak UFO 

-> Nwkt: jestli na tom jezděj pošuci jako já tak se nedivim....shánim teď na bagr slickpásy

-> Jirik_Tuňák: Co v těch dolejch jezdí za závody, že potřebujou slicky?
Tady je třeba ta na ty portálové jeřáby (vlevo) a na důlní techniku (vpravo).
Pozn. (stejnou velikost obou obrázků neřešte).
Ty důlnice jsou velký jako kráva a stejně tak i těžký.
Jinak ten typ na obr. je úplně hladký a zářez na krajích jdoucí do hloubky značí možnou míru opotřebení. Na bočnici je vyjádřeno procenty, ne v mm apod. Cenu kusu už si nepamatuji, ale je hodně vysoká.
Pozn. (stejnou velikost obou obrázků neřešte).
Ty důlnice jsou velký jako kráva a stejně tak i těžký.

Jinak ten typ na obr. je úplně hladký a zářez na krajích jdoucí do hloubky značí možnou míru opotřebení. Na bočnici je vyjádřeno procenty, ne v mm apod. Cenu kusu už si nepamatuji, ale je hodně vysoká.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.04.12 22:43:42: No joooo, díky za upozornění. Ano, i hooodně velké se dělají. Vyfotím vám, když vzpomenu velkou pneu na důlní stroje.
Nebo tam máme i na portálové jeřáby atd. 

-> Nwkt: taky se sjížděli u GESu
-> Luky. 04.04.12 16:32:35: Se tam snad nějaký tuňáci sjíždí pořád
-> venni: Z harantu sme byli taky nadseny. Rodice je posadej do traktoru nebo mlaticky a oni tam akorat cumej a kdyz si chci prohlidnout interier a ergonomii kabiny, tak abych cekal jak trubka 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no měl jsem jet včera nebo dnes,ale i za ten dnešek bych byl rád.Pořád lepší než o víkendu,kdy tam je 3 prdele dětí...
-> venni: Jojo. Kazdopadne tam jezdit posledni den asi neni uplne dobrej napad, vetsina uz pomalu bali... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.04.12 22:56:12: tak ty taky jo? ja měl ject dnes,ale musel jsem do práce,takže až snad za dva roky :(kurva mě to štve...byli tam snad všichni...
-> MATTESS: to je dokonca este aj pipískova fotka :D
-> afro100: jo