skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
su.tech - nezodpovědný hajzlík
prohledat
433 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 21.12.2010 do 30.04.2025, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Bukaj: 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 18.09.16 22:03:06: Dneska mi také skončilo osm kousků v pařátech - zcela neplánovaně a náhodně

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík:

-> Bukaj: No a to je právě ono - proto jsem to nedával do "dnešní nákup" protože to mělo být pohonění ega právě jen s Ondinátorem, kterej mi tvrdil, že někde jednu novou sehnal. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: taková blbost a kolik to udělá radosti, žejo?
A taky radost vlastní přiživit závistí ostatních - výborné téma "dnešní nákup"

A taky radost vlastní přiživit závistí ostatních - výborné téma "dnešní nákup"

Jasne, ze vim, co to je.
Jinak by to nebylo ve vzkazech, ale v identifikaci. To bylo jen hecovani nekoho konkretniho a ne dotaz.
Ze Ondinatore?
A samozrejme provokativni fotka 4 kusu napovida pouze to, ze se u me vyskytuji.
Mam jich neco kolem 20-ti odhadem.

-> Tomaso435: -> Rapi1: -> ondie:
On to -> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ví, jen provokuje, žejo?...
On to -> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ví, jen provokuje, žejo?...

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: A ještě je to použitý v interiéru 742 pod topením pod tim plastem nad tunelem vpředu,dělá to učesanost hadicím k topení versus ten flexi vzduchovývod do tunelu = potažmo topení lidem,který ohřívá lidem vzadu nohy..
Tak všechno tohle je v mistě pod tim plastem pod topením uvázaný taky timhle.
Tak všechno tohle je v mistě pod tim plastem pod topením uvázaný taky timhle.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: pasky na stihnutie podtlakovej hadice k vodnym trubkam v predu pod autom a na prichytenie v motorovom priestore....co som vyhral?

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: pásky stahovací. Na fávu to je na zadní nápravě přichytává to mysli že brzdovou hadičku nebo trubičky a a taky v motorovým prostoru to tam svazuje svazek hadičky náhodu tacha lanka plynovýho... myslim :-D Copak máš je navíc? 

Copa to je?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: paráda ovšem, to si ten svuj pokroucenej kousek plechu schovam za skrin, aby nebylo videt jak se stydi
-> stika87 - Maschinenführer: Že by?
-> castrol: Hladal som a nenasiel som.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: a jo sorac 3dielne
a co skusit objednat na nete ked obchodnici nemaju ?

-> castrol: Ja mam teda 3dielne. A ano je to podla mna najlepsie riesienie. Pacilo by sa mi keby tam bol nejaky pekny ventil, ale na druhu stranu nechem limce ku sebe lepit, chcem ich nechat s dobrou moznostou rozoberania a Štika ma dobre zkusenosti s dusami na svojich 3-dielnych tak preco nie.
Trocha ma mrzi, ze firmy ktore som oslovil nemaju v ponuke alebo niesu ochotne zohnat dusu s peknym kovovym ventilom (co viem ze sa kedysi dalo kupit). Pametam, ze islo kupit dusu na osobak s kovovym ventilom a aj dve alebo tri varianty vysky ventilu boli...
Trocha ma mrzi, ze firmy ktore som oslovil nemaju v ponuke alebo niesu ochotne zohnat dusu s peknym kovovym ventilom (co viem ze sa kedysi dalo kupit). Pametam, ze islo kupit dusu na osobak s kovovym ventilom a aj dve alebo tri varianty vysky ventilu boli...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: pre dvojdielne kola istota co ?
-> castrol: Premyslal som nad nimi, ale asi ajtak na odporucanie skoncim namiesto u bezduse u dusi lebo viacero vyhod hovori pre duse...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: mam variantu 4 a na alu kola nic ine by som nedaval su pekne schovane 

-> stika87 - Maschinenführer: Zeby ventil - varianta 1.
-> Bukaj: To je individuální - měl jsem je v zeleném v zelenočerném provedení a něměl jsem s nima problém. Naopak mě vyhovovaly - sedačky pod nima byly pořád i po letech jako nové - černá zůstala černou a nebylo na nich znát poškození.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 30.12.15 18:30:58: Potahy z této látky měl kdysi děda v sedanu (105L) a bylo to utrpení - kousavější materiál jsem nezažil...

-> ondie: Jo jasan - i tak díky. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jasný
a ještě je nějaký naprasklý.
Jen sem na to narazil,ber to čistě informativně

Jen sem na to narazil,ber to čistě informativně