Pánové, delší dobu přemýšlím nad C5 první generace s 3,0 V6 motorem, navíc v kombinaci s automatickou převodovkou. Máte někdo zkušenost s tímto povozem?
Co jsem si načetl, automat je nějaký ZF, neměl by s ním snad být problém. Nepřeplňovaný třílitr má nějaké záludnosti? Budu vděčný za každý tip.
-> dragon_cb_cz 13.03.23 19:48:44: ty kola jsou v milimetrovém rozměru, dělal je Michelin jako TRX, hliníky byly v tomto designu i ve 14", mrkni tady www.cxclub.cz/ do sekce "víte že" a nebo do "články-reportáže&qu
ot;, ty gumy jsou fajn a sedí i když jsou staré a jak říkali pražáci "daj se řezat i dvakrát", já je řezal jen jednou a pak je radši uložil na půdu, jedna guma stojí přes 7500,- když Michelin občas vyrobí várku nových...
-> jans: tak to máš dobrou paměť, volvo je dávno ve šrotě, ne mým přičiněním, CX break hybernuje v depozitu a vzal jsem od bráchy CX GTi, protože se zbláznil do elektriky a eko-bio paliv a staré auta jsou "špatně"
Pamatuju si, jak někdy v roce 2013 nebo 2014 jsi ve vláknu o Volvech dával fotky červené 850 z Holandska, a při té příležitosti jsi zmínil tu CX. Tenhle Citroen se nezapomíná
-> Kocvin: Stejně je ta 205 neuvěřitelný auto... od nejskromnějších vozítek, přes různý akční edice až po GTI. Jednoduchý a přitom skvěle funkční auto. Myslím, že je pořád trochu nedoceněná.
-> Jirik_Tuňák1983: A tohle taky zraje jako víno. A nebo jsem k tomu musel dozrát já Krásný auto.
-> David29 02.03.23 08:55:20: Ale myslím, že kdybys tam měl kvalte, tak to nepůjde. Navíc to má elektrickou ručku, mít to manuální ručku, tak to taky nepůjde.