jedna z Hnačova, žigul s přehledem za sobotu 500km, tak to maďarsko v srpnu snad dá taky.
...vypadalo to jak na hranicích s Bulharskem :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vaz Lada Zigulik
-> Jarda: kdysi to asi na export bylo holt kvalitnější.
-> john simple 30.05.17 10:29:43: jj, po rozpadu CCCP sla ta kvalita strme dolu, tak toto by mel byt jeste kvalitni kousek, ja teda dal origo CCCP pritlacak a on kope :/ myslel jsem, ze bude kvalitni, daval jsem i origo novej setrvak - tak doufam, ze nekope on, nedavno jsem koupil spojkovou sadu sachs, tak tam dam tu, to musim jeste stihnout
ale v prevodovce to chce stejne minimalne vymenit lozisko na mrkvi a gufero, aby mi to nemastilo spojku
Na mrkvi je toto: zbozi.arkov.cz/i/41076-61 5722-lozisko-automobilove- skf.html
cena skoro jak za spojku :(
lada-dily.cz/produkty/... /lada--lozisko-prevodovky- 821874.html kdyby poslali v modre krabicce lada, ale oni poslou nejakou ruskou srajdu nebo jeste lepe blato mastersport :/
Dival jsem se, ze fiat i polaci maji stejne, ale kde koupit me nenapada...

Na mrkvi je toto: zbozi.arkov.cz/i/41076-61 5722-lozisko-automobilove- skf.html
cena skoro jak za spojku :(
lada-dily.cz/produkty/... /lada--lozisko-prevodovky- 821874.html kdyby poslali v modre krabicce lada, ale oni poslou nejakou ruskou srajdu nebo jeste lepe blato mastersport :/
Dival jsem se, ze fiat i polaci maji stejne, ale kde koupit me nenapada...
-> Jarda: podle SPZ asi tak 1987
-> castrol 29.05.17 20:13:05: To je podle me stejna blbost, jak to Gcko Schwarzeneggra, teda pro me...
Pry na opravu klice, jak na favoritku, tak to teda ne, jsou potreba vetsi a bez poradneho kloubku na gole se neobejdete, ten jsem nikdy u favorita nepotreboval a chtel bych videt, jak nekdo s tim naradim opravi zlomenou poloosu
Ted na tu cestu beru elektriku kolem motoru, predni poloosu s kratkym kloubkem a k tomu dlouhy kloubek a dve zadni poloosy (chtel jsem brat jen jednu, ale testuju zadni vyklopna dvourada loziska misto jednoradych nevyklopnych ruskych volnych a jeste mi je tam zavarili, tak abych zbytecne nemusel poloosu kupovat, to uz bych radeji koupil nesmrtelne semi poloosy, ale to je zas 15k a klasickejch jsem uz nasyslil asi 6ks :). Premyslim vzit s sebou jeste pridavku, kterou jsem zgeneralkoval za necelych 1000kc - loziska kinex a zkl a tam do ni namontovat kratkou redukci a odpojovani predku + upravu na dvourada vystupni loziska a stale nevim, jestli se k te kratke vejde pridavna synchronizace, musel jsem kvuli vetsimu kolu nechat i liznout obal mezinapravoveho difu
-> john simple 30.05.17 07:28:03: hranatce me moc neberou, to auto se delalo nekdy do 2012?, ale podle SPZ to bude neco starsiho, ja uvazuju poridit 2101 a do toho 5q a motor 1.7 z nivy :) mel to tak tata a litalo to neskutecne, favoritu jsem daval do kopecka, abych z toho vytahnul kilo a tata tenkrat kolem jen prolitnul
ale on mel ten motor jeste delanej, protoze rus to precizne neposklada
Pry na opravu klice, jak na favoritku, tak to teda ne, jsou potreba vetsi a bez poradneho kloubku na gole se neobejdete, ten jsem nikdy u favorita nepotreboval a chtel bych videt, jak nekdo s tim naradim opravi zlomenou poloosu

Ted na tu cestu beru elektriku kolem motoru, predni poloosu s kratkym kloubkem a k tomu dlouhy kloubek a dve zadni poloosy (chtel jsem brat jen jednu, ale testuju zadni vyklopna dvourada loziska misto jednoradych nevyklopnych ruskych volnych a jeste mi je tam zavarili, tak abych zbytecne nemusel poloosu kupovat, to uz bych radeji koupil nesmrtelne semi poloosy, ale to je zas 15k a klasickejch jsem uz nasyslil asi 6ks :). Premyslim vzit s sebou jeste pridavku, kterou jsem zgeneralkoval za necelych 1000kc - loziska kinex a zkl a tam do ni namontovat kratkou redukci a odpojovani predku + upravu na dvourada vystupni loziska a stale nevim, jestli se k te kratke vejde pridavna synchronizace, musel jsem kvuli vetsimu kolu nechat i liznout obal mezinapravoveho difu

-> john simple 30.05.17 07:28:03: hranatce me moc neberou, to auto se delalo nekdy do 2012?, ale podle SPZ to bude neco starsiho, ja uvazuju poridit 2101 a do toho 5q a motor 1.7 z nivy :) mel to tak tata a litalo to neskutecne, favoritu jsem daval do kopecka, abych z toho vytahnul kilo a tata tenkrat kolem jen prolitnul

-> Bohyn 22.05.17 09:29:43:
uz jsem na to koukal vcera
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: koukam, ze Honza tam ukazoval, co nivka umi, den predtim mi delal pevnostni diferak a dost dlouho jsem se mu pod tim valel... jen nechapu, ze mu vyhovuje seriove uchyceni zadnich tlumicu do extremniho terenu, ktery jezdi, ja uz to prestehoval vys
ajulinkadc.rajce.idnes.cz /Mnichovo_Hradiste_2017
limity to ma, ale proti dusteru to je nekde jinde ajulinkadc.rajce.idnes.cz /Mnichovo_Hradiste_2017
Honza ma vzadu 100% kolickovej samosvor - aussie, ja sel nakonec radeji do 70% torsenu (protoze je setrnejsi k poloosam a asi i na dalky lepsi), kterej jsem jeste nestihl vyzkouset, protoze to mam stale rozebrane :/.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: koukam, ze Honza tam ukazoval, co nivka umi, den predtim mi delal pevnostni diferak a dost dlouho jsem se mu pod tim valel... jen nechapu, ze mu vyhovuje seriove uchyceni zadnich tlumicu do extremniho terenu, ktery jezdi, ja uz to prestehoval vys

ajulinkadc.rajce.idnes.cz /Mnichovo_Hradiste_2017
limity to ma, ale proti dusteru to je nekde jinde ajulinkadc.rajce.idnes.cz /Mnichovo_Hradiste_2017
Honza ma vzadu 100% kolickovej samosvor - aussie, ja sel nakonec radeji do 70% torsenu (protoze je setrnejsi k poloosam a asi i na dalky lepsi), kterej jsem jeste nestihl vyzkouset, protoze to mam stale rozebrane :/.
-> Bohyn: jo, měl. Vyráběl mi origo nerez koncovku vyfuku. Bohuzel pujcil auto přítelkyni a ona prehlidla kamion. Ji se nic nestalo, on vrtulnikem. O srazu doktoři nechtěli ješte nic jeho bráchovi říct jak na tom je..... :-/
-> Bohyn: to bylo tady myslim že v pátek.... ted nevim jesi mu tam s tim vjel, nebo o co šlo .... ale prej to řídil nějakej dědula či co...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tenhle tam měl podle mně taky namířeno
Snad dopadli dobře.
www.pozary.cz/clanek/1629 47-v-jaroslavi-doslo-ke-st retu-osobniho-a-nakladniho -automobilu-z-lady-museli- hasici-vyprostit-osobu

Snad dopadli dobře.
www.pozary.cz/clanek/1629 47-v-jaroslavi-doslo-ke-st retu-osobniho-a-nakladniho -automobilu-z-lady-museli- hasici-vyprostit-osobu
-> Milan 136: mas pravdu na pc to ukaze inac ako v telefone
-> castrol: ani ne
-> Milan 136: asi by to chcelo o kusok mensie kola
-> rsvancara 05.05.17 04:59:52: takovej prace a takova kravina, skoda 1.6ky

-> Jarda: Hele a co tohle? :-D
www.info.cz/auto/absurdni -tuning-sovetskeho-offroad u-osmivalcova-lada-niva-lo wrider-3447.html
www.info.cz/auto/absurdni -tuning-sovetskeho-offroad u-osmivalcova-lada-niva-lo wrider-3447.html
-> rsvancara 02.05.17 16:33:30: alespon priste vim, kam pro dily na nivu, vidim tam min. 2 ks :) a tam by to bylo asi za daco :))) a v tom salonu je 2108 cabro

-> Jarda: převodovka příjdena řadu rovnou s 1600 tu jsem ted nasál a dám tam pak rovnou vše najednou .. každopádně děkuji .. narozdíl od škodovky je to moje radost

-> Jarda: j Na ten betonovej most by ses nevešel ?
A co je na Dusteru sportovního ? :D
A co je na Dusteru sportovního ? :D
-> Jarda - zrušená registrace 02.04.17 23:08:26: Jardo píšu na Fkách. Neboli testovacích značkách. Nevím kdo všechno tyhle značky má, ale právě proto mě to zaujalo. Obluda veliká a zelený testovací značky.
auto.idnes.cz/foto.aspx?r
=auto_oje...
celebritka na Idnesu .. ( to žluté je moje ) mimo jiné sem očumoval i tu šíleně obrovskou Nivu,.. je to hustý ale určitě bych to nechtěl .. a ta 1.7 origo z nivy v tom jistě "poletí"

-> Milan 136 13.04.17 22:17:17: Jo to asi jo
pouze jsem to sem zkopíroval, tohle téma nečtu.

-> Tuner#2: -> Jarda - zrušená registrace 02.04.17 23:08:26: to je to samy co v tom odkazu ne?
-> Jarda: Něco podobnýho, ale s AL blatníkama (ze slzičkovýho plechu) jsem potkal někdy loni u nás na Fkách...
-> Jarda/felda 27.03.17 10:16:51: snad to maji vychytane, vzadu i vpredu koukam listova pera, reduktory... ram tusim UAZ
www.bronto-psa.ru/
no proti traktoru to je lehoucke, me jednou kdyz jel vytahovat traktor, tak pri ceste ke me zapadnul :) divil se, kam jsem az dojel...
www.bronto-psa.ru/
no proti traktoru to je lehoucke, me jednou kdyz jel vytahovat traktor, tak pri ceste ke me zapadnul :) divil se, kam jsem az dojel...
-> Jarda - zrušená registrace 26.03.17 23:22:19: to ty nápravy vydrží ?
-> ondie 26.03.17 23:33:01: jo, pry ho s tim jen nepusti na dalnici
normalne auto, do 3,5t se vejde
-> Mr._Nosferatu 27.03.17 02:52:24: nevim, o to jsem neslysel...

-> Mr._Nosferatu 27.03.17 02:52:24: nevim, o to jsem neslysel...
-> Jarda: Je pravda že to má kola napuštěný benzínem ?
-> Jarda - zrušená registrace 26.03.17 23:22:19: Tohle dostane český SPZky ?
A potřebuje člověk řidičák na nakláďák nebo na bagr ? 

-> Jarda - zrušená registrace 18.03.17 15:37:07: Ta je super! 

www.pozary.cz/clanek/2513
2-nove-vozidlo-u-jsdh-zdic
e
a nemaji problemy se zadni napravou a nalozene to maji pekne... nekde jsem ji videl i pri zasahu
a nemaji problemy se zadni napravou a nalozene to maji pekne... nekde jsem ji videl i pri zasahu
-> Jumbo 15.03.17 09:52:34: jj, prave
, dela ji superavto a nema evrovpskou homologaci, ale treba v Bulharsku jich jezdi mrak, teda bez te zvednute strechy
Jestli ji zacnou vyrabet v Izevsku, tak ji sem nejak dostanu... :) tam zigul pickup stal cca 60tis. kc

Jestli ji zacnou vyrabet v Izevsku, tak ji sem nejak dostanu... :) tam zigul pickup stal cca 60tis. kc
-> Jarda: Z toho by mohl být zajímavý expedičák, tam by se nacpalo vše potřebné pro jednoho až dva lidi...
-> Jožynek 14.03.17 18:12:35: no tvl, ze ktere zeme? 1.6ka, dnes uz jsou trochu dal...

-> Jirik_Tuňák1983 24.02.17 13:46:26: nee, tusim 2004 nebo takovy nejaky rok...
-> Jarda/felda 24.02.17 15:36:38: no tak zrovna skodovka s motorem vzadu je megaspolehlivy auto, s tim jsem nikdy problem nemel, pokud se o to clovek stara a dava origo dily
-> Jirik_Tuňák1983 24.02.17 13:46:26: s ARem ne :/ dobre je to ze snowbordaku, jak s tim srazi snehulaky :)
-> U-Geen 24.02.17 14:35:16: jj, v rumunsku jich jezdi mraky, ale kdyz tam vidim dacie, jak jsou hnile a kdyz tam potkam feldu, tak nema nacnute ani lemy a petky, tak to neco o antikorozni uprave svedci, cas ukaze, jak budou hnit ty dustery...
Ja videl test dustera v autosalonu a hrozne si chvalil, co projede a jezdil tam, kde bych se nebal jet feldou... :)
Nejakou dobu uz sleduju tendle club ikdyz jen tak pro zabavu zdolavat teren by me nebavilo, ja proste nejsem offroadak...
-> Jarda/felda 24.02.17 15:36:38: no tak zrovna skodovka s motorem vzadu je megaspolehlivy auto, s tim jsem nikdy problem nemel, pokud se o to clovek stara a dava origo dily
-> Jirik_Tuňák1983 24.02.17 13:46:26: s ARem ne :/ dobre je to ze snowbordaku, jak s tim srazi snehulaky :)
-> U-Geen 24.02.17 14:35:16: jj, v rumunsku jich jezdi mraky, ale kdyz tam vidim dacie, jak jsou hnile a kdyz tam potkam feldu, tak nema nacnute ani lemy a petky, tak to neco o antikorozni uprave svedci, cas ukaze, jak budou hnit ty dustery...
Ja videl test dustera v autosalonu a hrozne si chvalil, co projede a jezdil tam, kde bych se nebal jet feldou... :)
Nejakou dobu uz sleduju tendle club ikdyz jen tak pro zabavu zdolavat teren by me nebavilo, ja proste nejsem offroadak...