celkem mě teď "podráždil " tenhle kousek..
www.mobile.de/cz/.../2145
48854.html jakože... myslím,že dobrý kus za dobré prachy,krasavec.. jenom by to s dovozem stejně šlo přes 120+nějaký ten servis dříve či později.. a.. kde na to vzít a nekrást (nebo kde si bezpečně nakrást ? :D) není to žadná palba,ale ne v době kdy jsem se dal do rekonstrukce bytu,který bych měl pak taky splácet a jen kuchyň mě asi bude stát co to auto (stolaři sou drazi ,ikea je nepoužitelná a všechny ty spotřebiče taky něco stojí) .. :-/ takže letos asi nic,ale můj 25ti letý Citroen už má taky dost,co chvila něco... technickou na rok a je jen otázka času kdy mi tu technickou prostě nedají (s čímž už tak pokaždé bojuju ikdyž se snažím mít auto v cajku)... teď sem byl zas mimo provoz.. sice jsou to vesměs takové blbosti,ale na to co najezdím.. už si taky zasloužím něco lepšího prostě :D
- když jste tu řešili absenci AUX,MP3 podpory.. jak je natom audio u těch "3litrů "? Executive by předpokládám měla být ta nejvyšší výbava -audio Bose.. no jen tak dopředu uvažuju,jaké jsou možnosti třeba i doplnit Subwoofer.. baterka v kufru je fajn pro napajení zesíku,kufr je taky dost velký,ikdyž je to horší s tím,že to je sedan.. ale bez SW by to asi nebylo uplně ono..

- jakou to má rozteč a ET,kdybych koukal po nějakých hezčích kolech? ať už 16 nebo 17"? :)