skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Volvo, Saab a jiná sobí spřežení...
-> Pavel P..: Jsem na první pohled myslel že to je Jetta 

-> Tuner#2: Tak to se mi vůbec nelíbí 

-> Peca: Paráda... Akorát nevidím vyhřívání sedaček...? Mě se zapíná pod vyhřejváním okna...
A navigace funkčí? Ty DVD mechaniky v kufru odcházej, moje je taky KO...
Jinak těch 120kW bohatě stačí, kor v manuálu. Já mám to samý, navíc v automatu, a ten motor si s autem lehce poradí
PS: Cenovka?
A navigace funkčí? Ty DVD mechaniky v kufru odcházej, moje je taky KO...
Jinak těch 120kW bohatě stačí, kor v manuálu. Já mám to samý, navíc v automatu, a ten motor si s autem lehce poradí
PS: Cenovka?
-> haso: 

-> Peca: svetly volvo interier sa paradne tepuje, vzdy to ide dat do stavu ako nove...teda okrem kufra, ten je z nejakeho lacnejsieho materialu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To ja zas jo, at to ladi s Rapidem, kdyz uz 

-> Peca: Přesně po tomhle modelu (po faceliftu) a motoru pokukuju taky... Jen bych nechtěl ten světlý interier.
Uvažuji o tomto, jsem v kontaktu s majitelem: jarosici1.rajce.net/2013-
06-19_volvo_prodej
D5 bez filtru pevnych castic, manualni petikvalt, 120kW, plna palba.
D5 bez filtru pevnych castic, manualni petikvalt, 120kW, plna palba.
-> David29: Nevim, potvrzení nemám ani filtr, tak jsem to dál neřešil. Jenom jsem se ptal proč mi nedali zelenou známku jako tam byla z Němec.
-> Nwkt: A nikdo to fyzicky vidět nechce...?
Když můžu mít TK, aniž by to auto někdo viděl...
Když můžu mít TK, aniž by to auto někdo viděl...
-> David29: A jak ho zapíšeš, když ho fyzicky mít nebudeš
Na Dekře po mě chtěli potvrzení o montáži

-> Nwkt: Jen zapsat, ne že si ho koupim 

-> David29: Se dělá set ale 600€
-> Nwkt: Já přemejšlim o tom, že si ho nějakým způsobem nechám zapsat. Nebo, že si seženu tu samolepku.
A nebo - se jim na zóny vyseru. Moc do centra nejezdim, a když mě jednou za uherskej rok chytěj, tak budu dělat blbýho a těch 500 oželim
A nebo - se jim na zóny vyseru. Moc do centra nejezdim, a když mě jednou za uherskej rok chytěj, tak budu dělat blbýho a těch 500 oželim
-> David29: Spíš nevýhoda ne? Ti nepovolí vjezd do centra až zavedou emisní zóny. Lepší je ho mít papírově a nechat odstranit hw
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.06.13 09:28:41 napsal:
→ Peca: D5?
Taktéž mám D5 120kW, 240tkm a v servise (kterej dělá pouze Volva) mi ten motor chválil, že má parádní zvuk, že je v dobrém stavu.
A i na emisích vyšel výborně, hodnoty lepší, než uvádí výrobce.
A výhoda je, že je to 2002 a ještě nemá filtr pevnejch částic
→ Peca: D5?

Taktéž mám D5 120kW, 240tkm a v servise (kterej dělá pouze Volva) mi ten motor chválil, že má parádní zvuk, že je v dobrém stavu.
A i na emisích vyšel výborně, hodnoty lepší, než uvádí výrobce.
A výhoda je, že je to 2002 a ještě nemá filtr pevnejch částic
-> francomk: to bohužel,zajdi si na volvo forum

-> Karel.: A čo T5 alebo 2.4 BiFuel? Máš s nimi skúsenosti?
-> Peca: D5 120kW jezdí sem 2 borci co mají najeto kolem 300tis a pořád jednu spojku
Jediný co, tak drahý náhradní díly, dávat si pozor na manuály, některý převodovky bývají vyrachtaný a vnitřek nejde sehnat na repas, jedině celou. Jsou dost drahý tlumiče a uložení. Jinak si myslím, že super autíčko, taky jsem nad ním uvažoval

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To se me ptas?
-> Peca: D5?
Ktery motor se ve V70 tak od roku 2000 a vys dal povazovat za nejpovedenejsi?
-> francomk 28.05.13 15:32:50: Tohohle kombajna bych taky chtěl, právě s tím D5. 

-> škodec: Tak to máš pravdu, aj keď ešte taká S60 po poslednom facelifte je ešte krajšia ako bola 

-> francomk: smutne je, ze to teraz maju Cinske sikme oci a som zvedavy na vyvoj odstupom casu, no nove by som si uz z principu nekupil.
-> škodec: To áno, kedysi som prahol po bavorcoch a podobnych strojoch, ale časom som dostal rozum
Proste som sa zamiloval. A po tom, čo ma znamy previezol v XC90 D5 som sa len duplom presvedčil 

-> francomk: jj to su sympaticke auticka
-> škodec: zohnat by sa dal... Ale 850 už na dnes nestačí, páčit sa mi však bude furt. Preto radšej v budúcnosti pojdem do novšieho kusu
Bol by to T5 alebo R na plyn a podla mna super vozba. D5 je takisto super motor, ale naftaky moc nemusim

Bol by to T5 alebo R na plyn a podla mna super vozba. D5 je takisto super motor, ale naftaky moc nemusim
-> francomk: pri tých poplatkoch za výkon to bude prirazka za 3tácy pri dovoze, lebo zohnat pekny kus tu :/
ak Volvo tak jedine totok ! 
Volvo C70

Volvo C70
-> Karlos (WIO46) 21.05.13 14:05:07:
NJ je to stará profláká věc, ale když tu nebyla, tak jsem musel 

-> Tuner#2: Čekal jsem, kdo sem tuhle šílenost loupne první.
-> HanysR: Páni, to je krása 

....můžeš i exnout za jízdy :) (pohřební vůz Volvo 740 Turbo Combi)
charon 18.05.13 09:22:43 napsal: A proc jsi ho nakonec nekoupil? Kua kara je to pekna
No měl to byt upgrade tohoto spotřebáku, ale ta 850-ka je malý kombík , tak nakonec citron f naftě zůstal
No měl to byt upgrade tohoto spotřebáku, ale ta 850-ka je malý kombík , tak nakonec citron f naftě zůstal

-> Hřib: Motor si vyvíjalo Volvo samo, inak tá 850 je nádherná, hned by som ju bral ! 
-> U-Geen: s tým názvom mi to vtedy nedošlo, myslel som, že pod názvom T6R je inzerované to kupátko

-> U-Geen: s tým názvom mi to vtedy nedošlo, myslel som, že pod názvom T6R je inzerované to kupátko
-> Hřib: To je fakt krasavec
A proc jsi ho nakonec nekoupil? Kua kara je to pekna