skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Volvo, Saab a jiná sobí spřežení...
-> Vojtisek: Ježišmarja!
Já se dneska mohl pochcat smíchy když jsem potkal"USA "(
) oktávii s pozičkama a ono už to maj i na favoritech

U-Geen 17.05.13 22:05:08 napsal:
→ francomk: T6R je nazev servisu
Aha, proto jsem nepochopil co chtěl říct
→ francomk: T6R je nazev servisu
Aha, proto jsem nepochopil co chtěl říct
-> francomk: T6R je nazev servisu
-> francomk 17.05.13 20:42:18: jojo, V70R som chcel kupovat miesto formana, ale nakoniec to skoncilo u E34 

-> Nwkt: Po stránce technické, je tohle krása, ale to i Lotus OMEGA, nejde o značku ani primárně design. Ale celkově jo, tohle jsou pro mne nejzajímavější auta, žádné nápadné a okázalé nic.
Ale pokud se držet tématu a značky. 123 GT. To je zepředu pěkné klasické auto, z profilu nádherné grand tour coupé a ze zadu? V podstatě druh umění. K tomu slavná soutěžácká příbuznost s Amazonem 122.
Nicméně zase - jen kvůli designu bych porovnával a šilhal nad Karmanem Ghia i když to technicky s Amazonem nejde srovnat.
Ale pokud se držet tématu a značky. 123 GT. To je zepředu pěkné klasické auto, z profilu nádherné grand tour coupé a ze zadu? V podstatě druh umění. K tomu slavná soutěžácká příbuznost s Amazonem 122.
Nicméně zase - jen kvůli designu bych porovnával a šilhal nad Karmanem Ghia i když to technicky s Amazonem nejde srovnat.
-> Hurdis: šálek tvého čaje? www.tuning.cz/a427:960-al
a-paul-newman
-> Hurdis: Tak tak, když blbnout po seversku, tak jedine Svenska Aeroplan Aktiebolaget... pořád si chci nějakou pěknou 9-3 pořídit...
-> Nwkt: Já se v těchto vozem moc nevyznám a názvy typů se mi pletou ale předpokládám, že aktuální C70 je nástupcem. Nebo ne?
Každopádně spolupracovník nedávno dostal pochvalu za uvažované pořízení tohoto modelu s ohledem na perfektní počet dveří a přiměřený tvar. Ale nakonec přijel nějakou sedanovitou mrchou, tuším novou 80kou. Tím můj zájem o zapůjčení končil. Ale prý byl vyzván na někalikahodinové školení pro nácvik ovládání. Automatického dodržování vzdálenosti, samostatného brždění apod.
Další spolupracovník po zrušení CC ne vlastní vinnou bral novou XC90, starší verzi má myslím i bývalý spoluvelitel, tu malou mrchu na fordím podvozku s divným zadkem (C30 asi) kamarádka..
Já tuhle značku respektuji jako auta s vlastní cestou, ale kdyby mne to mělo někdy oslovit, tak max. hranatá éra jen některých modelů končících 850kou. A když už takhle iracionálně a teoreticky seversky blbnout, tak to raději SAAB (budiž mu země lehká).
Jinak za mne, když volvo, které se mi líbí - tak zcela vhodná typová řada - stodvacítky :-))
Každopádně spolupracovník nedávno dostal pochvalu za uvažované pořízení tohoto modelu s ohledem na perfektní počet dveří a přiměřený tvar. Ale nakonec přijel nějakou sedanovitou mrchou, tuším novou 80kou. Tím můj zájem o zapůjčení končil. Ale prý byl vyzván na někalikahodinové školení pro nácvik ovládání. Automatického dodržování vzdálenosti, samostatného brždění apod.
Další spolupracovník po zrušení CC ne vlastní vinnou bral novou XC90, starší verzi má myslím i bývalý spoluvelitel, tu malou mrchu na fordím podvozku s divným zadkem (C30 asi) kamarádka..
Já tuhle značku respektuji jako auta s vlastní cestou, ale kdyby mne to mělo někdy oslovit, tak max. hranatá éra jen některých modelů končících 850kou. A když už takhle iracionálně a teoreticky seversky blbnout, tak to raději SAAB (budiž mu země lehká).
Jinak za mne, když volvo, které se mi líbí - tak zcela vhodná typová řada - stodvacítky :-))
-> Vojtisek: -> Tomaso435: nie netreba 

-> castrol: na fáčko poziček třeba... :-D img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../4_105_9045__2013
-04-26_21-39-09_9.jpg 

-> castrol: ako aj fáčko netreba?
-> David29: pro mě je to synonymum Volvo = pozičky ;-)

-> David29: pro mě je to synonymum Volvo = pozičky ;-)
-> Vojtisek: netreba tak ako aj na facko
-> David29: cocncept
-> David29: cocncept
-> Vojtisek: Tyhle nový je maj intergorvaný v předních světlometech a zadních lampách
Ale tohle je beztak jen virtual, ne?
Ale tohle je beztak jen virtual, ne?
-> castrol: kde má pozičky?

-> Nwkt: C60?
-> David29: Až na to, že volať to T6R je ostuda, toto je len nejaké PRVčko
( B280F: 2.8 L V6, naturally aspirated, Bosch LH-Jetronic 147 hp (110 kW), even fire crankshaft ('87-90) ).
Je to normálne 780 s motorom V6
A moj sen, V70 s motorom T5 a LPG. K tomu samozrejme manuál. Nenahneval by som sa ani za V70 Rko
( B280F: 2.8 L V6, naturally aspirated, Bosch LH-Jetronic 147 hp (110 kW), even fire crankshaft ('87-90) ).
Je to normálne 780 s motorom V6
A moj sen, V70 s motorom T5 a LPG. K tomu samozrejme manuál. Nenahneval by som sa ani za V70 Rko

-> havlik: No vzhledem k tomu že jsem to ještě nikdy neviděl, vzhledově stav perfektní, tak tomu věřim
-> David29: ta cena jako fakt?