tak civky 1.8T neresitelnej problem
U Kosic mi odesla v poradi uz min. 10. civka za 100tis.km, rozblikala se kontrolka check, misfire 2. valec, vymenil jsem ji a uz se s tim jet dalo, ale bylo znat, ze neni neco uplne OK, tak jsem s tim rychlosti pianko okolo 130kmh dojel domu, nastval se a koupil TSi NGK civky, jel jsem to projet a po ostrejsich 100km odesla ta nova TFSi civka na prvnim valci, dal jsem tam starou teslu, nesmrtelnou, ale ani s tou to nejelo uplne OK, pianko dobre, ale jak jsem to prislapnul, tak misfire prvni valec a uz to tak dela, at tam dam civku jakou chci a dela to na benzin i na plyn, svicky jsem daval pred Vanocema, tak nevim jestli mohla odejit, v konektorech oxidace neni, ale muze byt problem v tedle jednotce?
www.amd-autodily.cz/elekt
ricka-vybava/jednotka-ridi
ci-koncovy-vystup.html ale nasel jsem i 4 pinovy, no a u teto pisi od 5/2001 a ja mam 4/2001, stejne uz si rikam, ze mam stesti, ze to nekde neodeslo, kdyz jsem ani nevedel, ze to tam je
Dekuji, sice mi asi po 50tis.km odesla zadni zarovka, ale jak jsem to sledoval, tak dob iji 13,7V stale, kdysi jsem resil zarovky u sluzebni rotacky 81kW, ale ta dobijela 14,4 a jednou me nechala v Pohorelicich - rele zhaveni. Tady si myslim to prepetim nebude... Ty LPG brisky jsou levnejsi a nevim, jestli moc nezatezuji civky, no bosch LPG byly drazsi a nefungovaly dobre, chybu to nehazelo, ale bylo to takove utlumene a po vymene zpet za brisky to uplne ozilo, pak teda asi za 2tis.km odesla civka.a teď další a další problém... :/