-> minno 15.02.25 19:01:23: jj, vidis, ja jsem duverivej a verim lada autorizaku, na te nove nive (ma ted 90tis.km) jsem vymenil jen olej v motoru (podle servisky mel 3tis.km) ale ja dal mogul extreme 10W40 s tou LM prisadou, vzduchac tam byl pekne starej, ale jak to za nim neni zaprasene, tak OK - dal jsem MANN, skoda ze se nedela s predfiltrem, ale to si asi vyrobim, to je pro terenni auto vhodne, no a v prevodovkach a diferakach ma mit 20tis.km dle te servisky a tam jsem ho nechal, prevodovou prisadu jsem pridal do mezinapravy a predniho difu, dozadu chci dat samosvor, tak aby to nebylo moc "mazlavy", ale stejne premyslim to povymenovat, ale ja poradne nevim co, co nejlepsi hypoidniho - v srvisce pisi GL5 vsude, pritom stary hypoidni oleje zraly synchrony, to nevim jestli jeste delaji i moderni, ale nejlepsi do travela kolegovi napsali GL4, to dat do diferaku, tak do 5tis.km Otikova sluchatka a do 10tis.km kovosrot
-> minno 15.02.25 19:11:36: ale ze byl ve 20lete felde se 108 cistounkej? servisku mela vyplnovanou az do 80 a presto, ze je vymena predepsana na 60, tak tam zapsany nebyl, ale treba ho vymenili a nezapsali... tak uvidim tu fab ted, ta ma servisku vyplnovanou do 55tis.km a tam ma byt celozivotni...