tie spony nevadí, že sa tam dajú tie "hadicové", miesto tých čo boli origo, že? som to bol dnes kupovať a tie origo ako je na fotke tá žltá že už nemávajú, tak som kúpil tie klasické "hadicovky".
-> T: do prevodovky olej naleje okolo 2,2 litru a cez kontrolny otvor na boku ti musi zacat tiect brzdovku nalejes otvoris odvzdusnovaky das hadicky do nadobiek a slapnes na pedal ked bude tiect s kazdeho kvapalina cist tak zatiahnes ak nie tak potom este kazde koleso samostatne odvzdusnis 3x naslapes povolis utahnes a dokola
tak az naliju do prevodovky olej tak musim povolit ten sroub a az bude pretykat tak staci ze? a co dal ale? ovzdusnuje se taky nebo jak?
a vrzdy to same.....naliju brzdovku a co dal? musim 3x naslapat a drzet a povolit ovzdusnovak dokud nepujde kapalina bez bublinek ze? a takhle kazdy kolo? nebo se platu?
kupoval jsem trubky od predku na zadek.....a mam dve a kazda ma jiny prumer a nevim ktera je brzdova a ktera spojkova......jinak jsou ze 120 tak kdyz budou jinak dlouhy a zohybam je tak neva snad ne?
ale co se tyce tech prizpevku tak dekuju ze jsi se me zastal suri, ze to že se ptam neznamená že nepřemýšlim ale že jsem to opravdu nedělal a než neco posrat tak se zeptam,což zřejmě DuriQ nepochopil....
-> DuriQ: to je jedna vec ale druha vec je ze tvojim prispevkom nepripisujem ziadnu dôlezitost...ked uz vidim ze pises ty tak sa len zasmejem a ked pises zas tak trapne ako inikedy ...hlavne ked vysmievas inich tak nieco dopisem a ked to nema zmysel citat tak idem dalej
suri: jj viem ze som trapny a viem aj o com hovoris ^^ ale pohoda jahoda... vies ja razim taku teoriu ze treba sem tam vystupit s toho kolotoca blbcov (kluci a klucky nic ve zlem) a pripomenut im, ze maju aj svoje mozgy nic viac nic menej
-> DuriQ: ja viem ze niektory sa spytaju taku chujovinu ze srdce zatrasie ale su tu omnoho horsie pripady toto je nic oroti tomu a je pravda ze ludia sa skor opytaju ako premyslaju to je tak ale to nezmenis bohuzial ja to neriesim pokial nepovie niaku kokotinu niekto ze jak ddat motor z audi do skodovky a a ni nevie ako vyzera este aby mu ho popisali ze co ma kde spravit....a podobne ak ma chapes vies o com hovorim
suri: myslim ze k tym brzdam mu neporadil nikto... spravne okrem mna ^^ takze netrep kraviny ty magor... a jo zmazal som prispevok a puspol ho sem este raz lebo som ho poupravil ^^ mna vobec nezaujima kolkaty krat kto co stava... nech sa pyta na co chce ja mu nezakazujem... len by mohol viac pouzivat to co nepouziva... a menej sa pytat, dnes su ludia doslova zvyknuty na pecene holuby rovno do papule, bez toho aby aspon trochu mysleli...
T: inac@ chvalil som v tom mojom zmazanom prispevku dobre odvedenu pracu na napravach, ale to tento imaginarny surko nespomenul ^^
-> DuriQ: pocuvaj neviem preco don rypes niekde pisal ze to robi prvy raz v zivote a snazi sa to robit pekne a kvalitne a radsej ako ma nieco pokazit tak sa opyta...nevidim ze by si mu tu niekde ty poradil...on sa to teba nepyta..a myslim si ze su tu iny dobry ludia ktory mu ochotne poradia a nebudu rypat...ale vsak rob ako uvazis...