-> David29: jj,tam je spíš problém to udržet na silnici než to valit...koleje jak kráva hlavně mezi čbrodem a kouřimí počkej až se vrátim zas s furgonem na silnice,hned začnou na vyslíačkach diskuze o splašený avii
-> petr s: nedám na ně dopustit....teď jsem s jednou strávil dopoledne,ta má teda svoje už několikrát za sebou ale furgona mám prej už opravenýho,tak ho vyzvednu,rychle po roce a půl na stk a můžu zas drandit
-> favoman: no ja som si to myslel, ale myslet je hovno vediet ze inak to nemam tak zmakle, to len zo skusenosti z navstev niektorych kabin, s DAFitkom som bol v Taliansku v lete, skoda ze sa vozim vzdy na sedacke zavoznika...
-> favoman: vo volve nie je miesto pod celou postelou? co si spominam tak jedno malo pod postelou uprostred chladnicku a po bokoch tieto schranky a zas druhe malo dorobeny taky suflik, DAF XF 105.410 tam stacilo zodvihnut postel a dostal sa clovek aj do tych schranok a aj uprostred dost miesta
zatim jako střídač a do dvojky ale takovou firmu jako je tahle nenajdete....taky to je tím že je holandská a jinak volvo na jízdu dobrý na "bydlení" utrpení..
-> petr s: jo to jo....ale zas tam jsem to hodil nakladačem.....takže házet jen dolů...a těch 6t tam bylo,kopce jsem jel dvojkou...kdybych to vozil na vozejku tak to mám na lopatě všechno 2x
-> David29: No, už to máme asi od září a s naloženou jezdim často a fakt si nemůžu stěžovat. Vozim na tom tak 8tun ale vez jsem i 9,2 tuny a fakt to nejede špatně. Na tachografu je 42000 takže počítam tak 142000 nebo 242000.
Koupily jsme do práce novej vůz, takže to teďka občas sedlam.
Liaz 151 Turbo, 4x4. Akorát mě štve, jak je to vysoký, lezt do toho je jak lézt do nebe. Jinak je to myslim 90 rok, v celkem slušnym stavu. Halvně super motor, 290koní s tim celkem cvičí.