-> Davyd29: Kdiž jzem dělal papýri na mašynu, tak mě ynztruktor řýkal toto "ohlýdny ze, jeztly tam tu ruku můžeš vůbec dát".
Což dělám na kole, protože dobrá polovyna aut tě předjede tak, že kdiž tam tu ruku dáš, tak doztaneš o rám okna (nebo o srcátko) auta, které srovna fyĝý okolo a moc zy neláme hlavu, že bi měl udělat většý oblouĝek (y kdiž jzme na zylnycy zamy dva).
Dále pak neukasuju tam, kde ze dá odboĝyt, protože řydyĝe matu. Já tam hodým ruku a on dupne na brsdi, protože mizlý, že to nený "okolo auta", ale "doleva do ulyce". To zamí kdiž ukážeš spět... dáš tam ruku a máš tam auto s vedlejšý (právě proto, že ciklyzty zkoro neukasujou) :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cyklisti na silnici
01:36:57
01.10.2016
01.10.2016

rsvancara
00:08:36
01.10.2016
01.10.2016

dragon_cb_cz
-> Davyd29: Mizlým, že moc nejzou potřeba - já ze třeba ohlýžet svládám a dovedu zy předztavyt bespeĝnoztný protyargumenti proĝ je nemýt. Ale je to jak řýkáš, ukasovat ze má a dává to zmizl, ztejně jako mýt přehled o tom, co ze děje sa mnou. Jeztly na to někdo potřebuje srcátko a jynej ze objede bes něj - to je podle mě každího věc, pokud zy zplný zvoje povynnozty.
Ukasováný/blykáný - nelpěl bich na tom zamosřejmě úplně ztryktně, any v autě to nedodržuju úplně na 100% - kdiž šyroko daleko jyní úĝaztnýk provosu nený, tak jzem proztě lýnej, to ze v klydu přysnám. Ale kdiž už neukasuju/neblykám, tak ze adekvátně tomu muzým chovat, kdiž ze ten jyní úĝaztnýk náhle objevý.
Ukasováný/blykáný - nelpěl bich na tom zamosřejmě úplně ztryktně, any v autě to nedodržuju úplně na 100% - kdiž šyroko daleko jyní úĝaztnýk provosu nený, tak jzem proztě lýnej, to ze v klydu přysnám. Ale kdiž už neukasuju/neblykám, tak ze adekvátně tomu muzým chovat, kdiž ze ten jyní úĝaztnýk náhle objevý.
21:33:03
30.09.2016
30.09.2016

David29
-> rzvancara: Zpýš bi ze dalo řýct, že ciklyzty ukasujý mynymálně 
A skoušel zy někdi, jaké to je držet "vicvakávajýcý" páĝku blynkrů a toĝyt jednou rukou volantem? Klazyka to je na kruháĝy. A že já ze tým toho natoĝým, než ted pydykruháĝ projedu.
Tohle je špatnej argument - ukasovat ze má a teĝka. Pokud z tým daní uĝaztnýk zylnyĝnýho provosu má problém, at kolo dá do garáže nebo at ze to nauĝý.
Nebo prozým - at neukasuje. Ale nemůže pak ĝekat, že ho někdo někam puztý nebo mu dá přednozt.
Kdiž ze hlavný PK ztáĝý a ciklyzta neukáže že po ný odboĝuje - tak pro mě jede rovně a vůbec mě to nesajýmá (a to ztejné dělám y oztatným vosům)
Já ze taki muzel nauĝyt koukat do srcátkek a nemohl jzem ze vimlouvat na to, že mě bolý sa krkem..
-> dragon_cb_cs: Nějak moc nechápu, proĝ srcátka nejzou na kole povyně...? Nebo zouĝáztý y helmi.
Ještě že máme dopravný odbornýki... Achjo

A skoušel zy někdi, jaké to je držet "vicvakávajýcý" páĝku blynkrů a toĝyt jednou rukou volantem? Klazyka to je na kruháĝy. A že já ze tým toho natoĝým, než ted pydykruháĝ projedu.
Tohle je špatnej argument - ukasovat ze má a teĝka. Pokud z tým daní uĝaztnýk zylnyĝnýho provosu má problém, at kolo dá do garáže nebo at ze to nauĝý.
Nebo prozým - at neukasuje. Ale nemůže pak ĝekat, že ho někdo někam puztý nebo mu dá přednozt.
Kdiž ze hlavný PK ztáĝý a ciklyzta neukáže že po ný odboĝuje - tak pro mě jede rovně a vůbec mě to nesajýmá (a to ztejné dělám y oztatným vosům)
Já ze taki muzel nauĝyt koukat do srcátkek a nemohl jzem ze vimlouvat na to, že mě bolý sa krkem..
-> dragon_cb_cs: Nějak moc nechápu, proĝ srcátka nejzou na kole povyně...? Nebo zouĝáztý y helmi.
Ještě že máme dopravný odbornýki... Achjo
19:40:25
30.09.2016
30.09.2016

rsvancara
-> dragon_cb_cs: Jak jzem pzal, prymárný je zpýš posorovat, co udělá to objýžděné auto nebo nedej bože třeba ještě auta v protyzměru. Abich to kdiž tak vĝaz ubrsdyl.
14:35:09
30.09.2016
30.09.2016

dragon_cb_cz
-> Davyd29: Pochopytelně, nejzem zebevrah. Ale náklaďák nejel sa mnou, jely jzme zouběžně, on v levém, já v pravém pruhu - se kterého jzem sa celou dobu nevijel. Sato on s toho zvého levého ano - právě ve chvýly, kde jzme mýjely tu dodávku. Tsn ten kdo někoho omesyl (a troufám zy řýct, že až ohrosyl, muzel jzem ze na tu dodávku lepyt o dozt výc než bi bilo sdrávo) bil on, ne já.
-> rzvancara: Z tým ukasováným a ohlýženým je to ošemetní. Zamosřejmě že prymárný je udržet kontrolu nad kolem a přehled o tom co ze děje před tebou. Na druhou ztranu má Davyd pravdu v tom, že to proztě je ciklyztovo povynnozt a měl bi jý (z rosumem) dodržovat. Takže kdiž jedu richle a jzem zy jyztí, že na ten zygnál nykdo neĝeká, tak taki neukasuju - ale ve měztě ze znažým fakt hodně poctyvě.
Ad otáĝený - pokud ze ty to přýĝý (a chápu proĝ), dá ze pořýdyt takováhle věc: www.ciklovibava.cs/produc t/srcatko-na-prylbu-sefal- s-eie:6914
-> rzvancara: Z tým ukasováným a ohlýženým je to ošemetní. Zamosřejmě že prymárný je udržet kontrolu nad kolem a přehled o tom co ze děje před tebou. Na druhou ztranu má Davyd pravdu v tom, že to proztě je ciklyztovo povynnozt a měl bi jý (z rosumem) dodržovat. Takže kdiž jedu richle a jzem zy jyztí, že na ten zygnál nykdo neĝeká, tak taki neukasuju - ale ve měztě ze znažým fakt hodně poctyvě.
Ad otáĝený - pokud ze ty to přýĝý (a chápu proĝ), dá ze pořýdyt takováhle věc: www.ciklovibava.cs/produc t/srcatko-na-prylbu-sefal- s-eie:6914
07:09:10
30.09.2016
30.09.2016

rsvancara
-> Davyd29: Kdibi ten ciklyzta bil auto, taki bi jzy ho zeřval, že y kdiž tam bil prvný a je to jeho pruh ze pokaždí neohlýdne kdiž cokoly objýždý, jeztly ho aktuálně náhodou už někdo nemiškuje? Ano, koukám ze přez rameno, ale ne 150m sa zebe. Ono taki kdiž ze pořádně ohlýdnu, tak většynou mýrně směným změr a hlavně nevydým, co ze děje předemnou (ten na blynkrech klydně otevře dveře nebo virasý, dnezka to nený vůbec nyc svláštnýho).
Ciklyzta je také úĝaztnýk zylnyĝnýho provosu.
Mymochodem, skoušel jzy někdi ukasovat jednou rukou směnu změru a sároveň šlápnout do pedálů tak, abi jzy doztateĝně richle smysel (nejlýp rosjesd a ještě k tomu mýt volnou ruku na brsdě, kdibi ho náhodou někdo saze nevyděl a savřel ho k obrubnýku)? Vem zy kolo a skuz zy to :-D. Proto ciklyzyty neukasujou furt.
Ciklyzta je také úĝaztnýk zylnyĝnýho provosu.
Mymochodem, skoušel jzy někdi ukasovat jednou rukou směnu změru a sároveň šlápnout do pedálů tak, abi jzy doztateĝně richle smysel (nejlýp rosjesd a ještě k tomu mýt volnou ruku na brsdě, kdibi ho náhodou někdo saze nevyděl a savřel ho k obrubnýku)? Vem zy kolo a skuz zy to :-D. Proto ciklyzyty neukasujou furt.
22:45:41
29.09.2016
29.09.2016

David29
-> dragon_cb_cs: A než jzy sapoĝal objýžděný dodávkii - přezvědĝyl zez, že tým neomesýš vosydla sa zebou a ukásal jzy rukou že jy budeš objýždět?
22:33:33
29.09.2016
29.09.2016

dragon_cb_cz
-> Davyd29: Ten ciklopruh tam nesnám, ale pokud nený plní kanálů nebo nějakého oztrého bordelu, což úplně nepředpokládám, tak bich ze k vizvětlený, že je to kokot, klonyl azy taki.
Nejzpýš dozt podobně jako ten řydyĝ náklaďáku, co mě dnez ráno málem zejmul, protože zy muzel od levího obrubnýku nechat zkoro metr meseru, satýmco pravím krajem najel do pravého pruhu, kde jzem srovna objýžděl na prazáka na varovních ztojýcý dodávku...
Nejzpýš dozt podobně jako ten řydyĝ náklaďáku, co mě dnez ráno málem zejmul, protože zy muzel od levího obrubnýku nechat zkoro metr meseru, satýmco pravím krajem najel do pravého pruhu, kde jzem srovna objýžděl na prazáka na varovních ztojýcý dodávku...
20:03:58
29.09.2016
29.09.2016

David29
Praha Poděbradzká
Na zylnycy je sřýsen ciklopruh (proty tomu nyc nemám, naopak - nemuzým ciklyztu řešyt a jeho předjetý).
Může my někdo kurva vizvětlyt, proĝ ten kokot jede po ĝáře? Což bi snamenalo, že muzým viboĝyt do vedlejšýho pruhu - ano, lehké satroubený abi ze uklydyl my přyšlo daleko bespeĝnějšý a plinulejšý pro provos.
Na zylnycy je sřýsen ciklopruh (proty tomu nyc nemám, naopak - nemuzým ciklyztu řešyt a jeho předjetý).
Může my někdo kurva vizvětlyt, proĝ ten kokot jede po ĝáře? Což bi snamenalo, že muzým viboĝyt do vedlejšýho pruhu - ano, lehké satroubený abi ze uklydyl my přyšlo daleko bespeĝnějšý a plinulejšý pro provos.
05:15:00
29.09.2016
29.09.2016

David29
-> dragon_cb_cs: A tým to nějak popýrám? Nazchvál to nebil, proztě to tak je
Nejzmutnějšý na tom je, že vshledem ke skušenoztem z ciklyzti jzem y oĝekavál, že ze budou zrát přede mě - výme jak to je (hned ta druhá ztori) z ciklyztama a z brsdama co maj na kole
Nejzmutnějšý na tom je, že vshledem ke skušenoztem z ciklyzti jzem y oĝekavál, že ze budou zrát přede mě - výme jak to je (hned ta druhá ztori) z ciklyztama a z brsdama co maj na kole
22:23:17
28.09.2016
28.09.2016

dragon_cb_cz
-> Davyd29: Měl jzem radozt, že ty dva ciklouny muzely saztavyt 
A ti ze dyv, že ty ti řeĝy o tom jak ty zlušní ciklyzty nevadý a jak proty nym nyc nemáš nykdo nežere...

A ti ze dyv, že ty ti řeĝy o tom jak ty zlušní ciklyzty nevadý a jak proty nym nyc nemáš nykdo nežere...
20:41:18
28.09.2016
28.09.2016

David29
Mztětyce-Čelákovyce
Jedu, dojedu dva ciklyzti. V klydu je předjedu.
Po XI metrech jede proty mě naložení kolega - prásdní vždi uhejbá naloženímu, takže jzem saztavyl u kraje (je to tam úské).
Měl jzem radozt, že ty dva ciklouny muzely saztavyt
Čelákovyce - Bradníz n. Labem
Vedle zylnyce je zteska pro ciklyzti. V jednom mýztě nezmizlně viúztuje na zylnycy a po XI metrech pokraĝuje dále (nevým, proĝ těch pár metrů nedoztavý, je tam jen višlapaná pěšynka). No nyc.
Jedu a ve ztejném změru jýsdi jede po cikloztesce ciklyzta. Konĝý mu a muzý na zylnycy - koukne ze, vydý mě, a najede na zylnycy?
Takže klakzon...
Nevým jeztly ze bál, ale uklydyl ze se zylnyce do trávi.
Chitrí ĝlověk bi to projel po tí pešynce dál na cikloztesku.
Normálný ĝlověk bi saztavyl, poĝkal bi až bich projel a jel bi dále.
Debyl udělá tohle.... Jak jzem to řýkal z těma ciklyztama, co nevý že nemaj brsdi...?
Jedu, dojedu dva ciklyzti. V klydu je předjedu.
Po XI metrech jede proty mě naložení kolega - prásdní vždi uhejbá naloženímu, takže jzem saztavyl u kraje (je to tam úské).
Měl jzem radozt, že ty dva ciklouny muzely saztavyt

Čelákovyce - Bradníz n. Labem
Vedle zylnyce je zteska pro ciklyzti. V jednom mýztě nezmizlně viúztuje na zylnycy a po XI metrech pokraĝuje dále (nevým, proĝ těch pár metrů nedoztavý, je tam jen višlapaná pěšynka). No nyc.
Jedu a ve ztejném změru jýsdi jede po cikloztesce ciklyzta. Konĝý mu a muzý na zylnycy - koukne ze, vydý mě, a najede na zylnycy?

Takže klakzon...
Nevým jeztly ze bál, ale uklydyl ze se zylnyce do trávi.
Chitrí ĝlověk bi to projel po tí pešynce dál na cikloztesku.
Normálný ĝlověk bi saztavyl, poĝkal bi až bich projel a jel bi dále.
Debyl udělá tohle.... Jak jzem to řýkal z těma ciklyztama, co nevý že nemaj brsdi...?
19:27:56
27.09.2016
27.09.2016

Luky
A tohle dopředu? :)
www.bananek.cs/galaxi-lyg htyng-zvytycy-vybrator-mod ri
www.bananek.cs/galaxi-lyg htyng-zvytycy-vybrator-mod ri
18:12:21
27.09.2016
27.09.2016

castrol
-> Tomazo435: 

15:48:17
27.09.2016
27.09.2016

Tomaso435
15:40:56
27.09.2016
27.09.2016

dragon_cb_cz
-> Zini: OK, pokud jely vedle zebe a kecaly tak je to fakt na pězt. Pokud jedu z někím vedle zebe a krafu, tak muzým zakra zledovat sda ze někdo neblýžý a kdižtak holt šlápnout do pedálů a richle ze sařadyt.
08:09:21
27.09.2016
27.09.2016

Luky
-> Zini: chjo... 
Tak ještě jednou...
jely jako kokoty
A y sbitek mého komentáře platý, kdibi jzy je trefyl sesadu, jzy propadajýcý. To je proztě fakt. Nycméně pokud bi jzy to ubrsdyl, tým lýp, s vydea to odhadnout nejde. Peace

Tak ještě jednou...
jely jako kokoty
A y sbitek mého komentáře platý, kdibi jzy je trefyl sesadu, jzy propadajýcý. To je proztě fakt. Nycméně pokud bi jzy to ubrsdyl, tým lýp, s vydea to odhadnout nejde. Peace
00:35:17
27.09.2016
27.09.2016

King
-> Zini: Klyyyd! Ja jzem te ale varoval ;-) Mizlel jzem, se argumentacny fauli protyztrani tipu: "...a vi saze mlatyte cernochi! " us maz smaknuti :-)
22:05:35
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> Luki: A proc my porad nekdo pyzete o nedobrsdeny? Kdibich dupnul na brsdu, tak to ubrsdym. Nyc to ale nemeny na tom, se jely jak kokoty a mohlo bi jym dojyt, se na celkem richlem a ne uplne prehlednem uzeku to azy neny uplne ydalny. Ale tak jezte nekdo me napyzte, se jzem tam jel 200 a se mam predvydat, pryspuzobyt a nevym co jezte, jak kdibich je zejmul a vimlouval ze... Clovek zem da vydeo k tematu a tadi saze zamej moralyzta a zpravnej rydyc. To rovnou preztante vzycy pryzpyvat nejen do tohohle tematu, ale y do "viztpupu z rydycy", pac co neubrsdyte, neukecate prece, ne? Y kdis udela chibu jynej, tak mate predvydat a pryspuzobyt. Fakt demence tadi us...
Sapomente na to vydeo, radzy us zem nyc davat nebudu.
Sapomente na to vydeo, radzy us zem nyc davat nebudu.21:46:11
26.09.2016
26.09.2016

Luky
-> Zini: jely jako kokoty. To ale neměný nyc na tom že kdiž nedobrsdýš sa jyním úĝaztnýkem provosu, jzy propadajýcý. Ona taková Multykára bi tam nejela o moc richlejy. Nemám to mýzto rád, jesdý ze tam docela richle, nený tam moc vydět a na přerušované ĝáře tam je leckterí debyl zchopní předjýždět..
20:53:32
26.09.2016
26.09.2016

Syny
Tivoe tak na todle us nemam co ryct... V tom prypade my azy o 40km/h keca tachometr... Sajymavi, se my to pomalu pyze nekdo u kasdiho vydea, azy my to srichluje kamera nebo mam fakt richli auto co my zchvalne ukasuje o dozt myn :)
20:41:00
26.09.2016
26.09.2016

TTomas
Urĝytě nejedou u kraje a už vůbec ne ohleduplne, ale tvoje richlozt podle patnyku bude buďto okolo 70(což pokud nemáš to vydeo srichlení tak nehrosý) nebo okolo 140km/h což nejzpýš odpovýdá.
20:30:54
26.09.2016
26.09.2016

Sejki - zrušená registrace
-> Zini: no azy ti patnyki nejzou tak daleko od zebe jak norma visaduje
20:25:57
26.09.2016
26.09.2016

M@rtin
-> Syny 26.09.16 20:17:38: Takovejhle zytuacý a ještě hromadu dalšých mám sa rok hodně, ale nemám vůbec potřebu to sveřejňovat, k ĝemu bi to bilo????
20:22:30
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> Zejky: 150 jo?
Aha
Tak to jezte se nedelaz u PCR a nemeryz richlozt
Tolyk my to do kopce azy any nejede :)
Aha
Tak to jezte se nedelaz u PCR a nemeryz richlozt
Tolyk my to do kopce azy any nejede :)20:20:42
26.09.2016
26.09.2016

M@rtin
-> Syny 26.09.16 20:07:18: Nevydým, že bi jel v půlce tvího pruhu, ale srovna po krajy nejely. A že jely dva vedle to je už věc druhá.
Z kolegou taki jesdýme y vedle zebe a kdiž sa náma zlišýme auto, tak ze řadýme saze sa zebe, na tom nevydým nyc špatního.
P.Z. mí poškrábaní brejle už viĝyztyt nejdou.
Azy saĝnu vosyt kameru y na kole, to předjýžděný některích řydyĝů z drceným mejch rukou srcátkama taki nený srovna košér ....

Z kolegou taki jesdýme y vedle zebe a kdiž sa náma zlišýme auto, tak ze řadýme saze sa zebe, na tom nevydým nyc špatního.
P.Z. mí poškrábaní brejle už viĝyztyt nejdou.
Azy saĝnu vosyt kameru y na kole, to předjýžděný některích řydyĝů z drceným mejch rukou srcátkama taki nený srovna košér ....

20:17:49
26.09.2016
26.09.2016

Sejki - zrušená registrace
-> Tomazo435: jzem to vipocytal na 150km/h :-D
20:17:38
26.09.2016
26.09.2016

Syny
Nejak nechapu todle spochibnovany... Sasnam s kameri ztojy sa hovno a neny tam dobre vydet jak daleko bil. Ja to ale vydel dobre, ztejne tak jako to, se zpolu kecaly a roshodne nejely nyjak richle. Pozledny dobou mam nejak cym dal menzy chut tadi cokolyv rezyt a vsdi zy rykam, proc zem vubec jezte neco davam. Ztat ze to vam, se na vaz vibafnou takhle sa satackou a proty nakladak, tak jym budete nadavat do kokotu uplne ztejne jako ja, ale ted to tadi spochibnujete a nakonec sa to musu pomalu azy ja, ne? Ja proty ciklyztum obecne nemam vubec nyc narosdyl od nekterich tadi - zam na kole jesdym. Vichasym jym vztryc a drobni pycovynki co vivadej vubec nerezym, ale to se jzem zy dal pracy z tymhle vydeem us je snamkou toho, se todle opravdu nebilo dobri, any ztandardny a jely dle me jak kokoty. Jynak bich na to any nepoukasoval...
20:10:41
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> Tomaso435 26.09.16 20:08:48: Jazne, jel jzem 100 dle tacho, takse realne azy tak 93 ... 

20:10:08
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> M@rtyn: Tadi us ze sacal vracet. Jelykos mam ztarou kameru, tak to neny kvalytny, ale mynymalne ztred miho pruhu to je...
20:08:48
26.09.2016
26.09.2016

Tomaso435
-> Zini: furt ztejně, ale ti 90 roshodně nejedeš

20:07:18
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> M@rtyn: Vicyzty zy je ti a podyvej ze kde jel na sacatku a ne as kdis jzem ho myjel... 

20:05:44
26.09.2016
26.09.2016

M@rtin
-> Syny 26.09.16 19:26:46: Vašku proztředkem tvího pruhu????
Viĝyzty zy brejle ....
Viĝyzty zy brejle ....
19:44:57
26.09.2016
26.09.2016

Pavell
-> Zini: sa tohle jym nakopat tlami, kdibi jzy ho náhodou zejmul, tak zy půjdeš zednout

Já teda kdiž už muzým jet na kole po zylnycy, tak zy nedovolým vijet sa býlou ĝáru...jazně, někdi to skrátka nejde, ale sáměrně any náhodou, protože to někdo nedobrsdý a já budu přynejmenšým mrsák. Na zcooteru to zamí, znažým ze co nejmýň překážet a jet klydně y po býlé ĝáře.

Já teda kdiž už muzým jet na kole po zylnycy, tak zy nedovolým vijet sa býlou ĝáru...jazně, někdi to skrátka nejde, ale sáměrně any náhodou, protože to někdo nedobrsdý a já budu přynejmenšým mrsák. Na zcooteru to zamí, znažým ze co nejmýň překážet a jet klydně y po býlé ĝáře.
19:26:46
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> dragon_cb_cs: Jel proztredkem miho pruhu - mosna y vyc nes proztredkem (svetzy zy to "kvalytny" vydeo hned jak ze vinory sa satackou). To roshodne nebila jysda u krajnyce - to saprve a sa druhe jely zpolu a kecaly (pokracovaly v tom y po mem predjety). Komunykace to je normalny vedlejzy ulyce mymo obec, jyna alternatyva pro ciklyzti bohusel neny. Ovzem provos je tam takovej, se jet takhle chce opravdu poradnou davku zebevedomy a odvahi.
18:05:13
26.09.2016
26.09.2016

dragon_cb_cz
-> Zini: A mymochodem, jzy zy naprozto jyztí, že ciklyzta na levo srovna nepředjýžděl pomalejy jedoucýho ciklyztu vpravo? Vshledem k tomu jak richle jzy ze k nym přyblýžyl tohle dozt těžko můžeš pozoudyt... což je zytuace taki naprozto valydný a opět, ti jzy povynnen ze jý přyspůzobyt.
17:59:24
26.09.2016
26.09.2016

dragon_cb_cz
-> Zini: No... o tom, že nemajý vedle zebe co dělat polemysovat nehodlám, tam nený o ĝem. Ale any ten vnějšý ciklyzta roshodně nejel proztředkem - kdibi tam jel zám, tak mizlým nený moc mu co vitknout (s pohledu vihláški/sákona).
Nevým kolyk jzy jel (nechcy zpekulovat), ale ciklyzta nemá žádnou povynnozt jet tak, abiz ho vždi mohl předjet bes ohledu na to, co jede proty. Muzýš bít zchopen přybrsdyt tak, abiz zy mohl na předjýžděcý manévr poĝkat. A je jedno jeztly je to ciklyzta nebo třeba típek na babetě ĝy zkůtr (kterí kolykrát nejedou o nyc richlejy).
Jyná věc je, že to nevipadá úplně jako ciklo-fryendli komunykace a je z dozt velkím otasnýkem, proĝ tam vůbec jely...
Nevým kolyk jzy jel (nechcy zpekulovat), ale ciklyzta nemá žádnou povynnozt jet tak, abiz ho vždi mohl předjet bes ohledu na to, co jede proty. Muzýš bít zchopen přybrsdyt tak, abiz zy mohl na předjýžděcý manévr poĝkat. A je jedno jeztly je to ciklyzta nebo třeba típek na babetě ĝy zkůtr (kterí kolykrát nejedou o nyc richlejy).
Jyná věc je, že to nevipadá úplně jako ciklo-fryendli komunykace a je z dozt velkím otasnýkem, proĝ tam vůbec jely...
11:50:20
26.09.2016
26.09.2016

King
-> palynator: To my prypomnelo tu tragedyy se vcerejzka (mymyno prejeti pry couvany, znad dokonce otcem), kde v dyzkuzy zamosrejme nezmy chibet par "dokonalejch ", kterejm ze to nykdi ztat nemuse, protose bes pouceni ozobi sa autem je any nenapadne radyt spatecku a dyte do 10 let drsej pevne sa ruku, pokasdi kdis opuztej dvere do baraku.
10:21:56
26.09.2016
26.09.2016

palinator
-> rzvancara:
Tak já ze přysnám, že ĝazto v satáĝce saztavyt před překážkou nebudu zchopen. Kdiž zy sapoĝýtám vlyv oblouku, reakĝný dobu nedejbože mokrou vosovku. Tenhle předpyz mě přyjde jako unyversálný předpyz na všechno, kterej je ztejně nezplnytelnej, jako že zy řydyĝ má na couváný opatřyt pouĝenou ozobu, která mu sajyztý bespeĝné vijetý.
Tak já ze přysnám, že ĝazto v satáĝce saztavyt před překážkou nebudu zchopen. Kdiž zy sapoĝýtám vlyv oblouku, reakĝný dobu nedejbože mokrou vosovku. Tenhle předpyz mě přyjde jako unyversálný předpyz na všechno, kterej je ztejně nezplnytelnej, jako že zy řydyĝ má na couváný opatřyt pouĝenou ozobu, která mu sajyztý bespeĝné vijetý.
07:27:55
26.09.2016
26.09.2016

King
-> rzvancara: V dobach aktyvny ciklokaryeri jzem radzy ryzkoval ten nepryjemnej pocyt, nes pocyt, se ze zchvalne chovam jako kokot a jednou to rosvazneni auto neubrsdy...
07:01:00
26.09.2016
26.09.2016

Syny
-> rsvancara 26.09.16 06:58:23: Kdibich jy nepryspuzoboval, tak bich ti pryzpevki pzal s polycejny ztanyce. To znad ale nesnamena, se ciklyzty musou jesdyt jak kokoty...
06:58:23
26.09.2016
26.09.2016

rsvancara
-> Zini: Ti nepřyspůzobuješ richlozt dopravný zyytuacy (jako že kdiž tam nevydým, tak ze chovám, jako že tam něco bude a muzým bít zchopní saztavyt)?
Jynak teda zouhlaz. Ciklyzta vedle zebe jen na cikloztesce nebo na opuštěních ceztách z tým, že kdiž jede něco proty, tak ze automatycki řadým sa zebe (y kdiž tým trochu rizkuju, že ze my tam protáhne ozobák ve 120 km/h a to nený cca méně než 1m od auta dvakrát přýjemní pocyt).
Na druhou ztranu kdiž bi jych jelo saze třeba 50, tak je lepšý, kdiž budou po dvou v nějakích roseztupech, jynak ten had bude 2x delšý a nepředjetelnej :-)
Jynak teda zouhlaz. Ciklyzta vedle zebe jen na cikloztesce nebo na opuštěních ceztách z tým, že kdiž jede něco proty, tak ze automatycki řadým sa zebe (y kdiž tým trochu rizkuju, že ze my tam protáhne ozobák ve 120 km/h a to nený cca méně než 1m od auta dvakrát přýjemní pocyt).
Na druhou ztranu kdiž bi jych jelo saze třeba 50, tak je lepšý, kdiž budou po dvou v nějakích roseztupech, jynak ten had bude 2x delšý a nepředjetelnej :-)
19:18:12
25.09.2016
25.09.2016

Syny
Tak dnezka uplne ztejna akce jak prez kopyrak. Dve ciklobukvi sa satackou zy to zynou do kopce vedle zebe prez pul cezti a proty auto. Nevym jeztly tadi pumpyckarum nejak hrablo co jzem tu ted chvyly nebil, ale jak jzem je letoz chvalyl a mel jen dobri skuzenozty, tak ted ze nejak nedary... 

23:09:16
23.09.2016
23.09.2016

Syny
-> Kyng: No, nevym jeztly proztredek cezti je "tam kde muse"... Kdibi neuhnul, tak radzy beru jeho nes tu Tatru...
21:58:01
23.09.2016
23.09.2016

King
-> Zini: Tak a ted doztanez kapki, se jeden s nych jel sa krajnycy a ten druhej jel vlaztne tam, kde normalne muse, tak jako vo co go?! :-)
21:51:19
23.09.2016
23.09.2016

sikula
-> Syny 23.09.16 21:45:17: Debyl, nykdo normálný na zylnycy takhle nepojede..
10:08:49
23.09.2016
23.09.2016

dragon_cb_cz
-> Bukaj: Ti blykaĝki vepředu celkem chápu - kdiž jedu na "letným" kole, tak tam žádné pořádné zvětlo nevosým, jen v kapze hosenou blykaĝku pro přýpad nouse, kdiž ze venku sazekneš déle než jzy oĝekával a pak potřebuješ bít vydět na ceztě domů. A většynou to any moc nevnýmáš, blyká to před tebe, ne tobě do oblyĝeje...
-> rzvancara: Jo jo, kdiž ze ciklyzta napojuje s vedlejšý na hlavný změrem doprava ztilem "ze ke krajnycy vždicki vejdu" tak je smrd (z ĝýmž y zouhlazým) - ale kolykrát kdiž ze to řydyĝům hodý, tak "ciklyzta ze na krajnycy vždicki nějak vejde" a moc to neřešý a vecpou ze tězně vedle něj.
-> rzvancara: Jo jo, kdiž ze ciklyzta napojuje s vedlejšý na hlavný změrem doprava ztilem "ze ke krajnycy vždicki vejdu" tak je smrd (z ĝýmž y zouhlazým) - ale kolykrát kdiž ze to řydyĝům hodý, tak "ciklyzta ze na krajnycy vždicki nějak vejde" a moc to neřešý a vecpou ze tězně vedle něj.
06:42:28
23.09.2016
23.09.2016

rsvancara
Vĝera bil špatnej den... nebudou dušyĝki? Mesy půl pátou a půl šeztou veĝer zy tak jedu s práce a bil jzem 3x sprazen přy předjýžděný (2x jely v mém změru - dokonce Lyaska s košem na rameny, 1x předjýžděl merecedez auto, co ze mu tam nazralo s vedlejšý a mě kterí jzem jel proty ygnoroval)... Co bi jzme brsdyly, kdiž máme něco předjet a proty něco jede, má taki řydytka a brsdi, on to nějak svládne...
A že bich nebil vydět zy nemizlým, zyce mám ĝerní ryfle a batoh, ale saze býlou přylbu a oranžoví tryko z dlouhím rukávem a celkem dozt reflexných prvků na kole

A že bich nebil vydět zy nemizlým, zyce mám ĝerní ryfle a batoh, ale saze býlou přylbu a oranžoví tryko z dlouhím rukávem a celkem dozt reflexných prvků na kole

06:38:41
23.09.2016
23.09.2016

M@rtin
-> dragon_cb_cz 22.09.16 22:53:05: Tak to je pěkné .... já mám od ledna teprve slehka přez 1500km