skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6459 příspěvků (zobrazeno 5451 až 5500) od 17.12.2009 do 10.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> LiMaK - 742 forever: Pro matky s kočárkem ideální.
je libo ultra blba?
Až pujdu z knajpy, budu se moc držet, abych nešel přímo rovno :-)
Nejvic me sere, že kvuli takovejm idiotům muzeme za chvili pred barakem cekat razii pomahaču a chranicu a odserou to i lidi, kteri sice stoji mimo "zakon" ale nikoho tim neserou... a neomezujou...kvuli jednoho cípa....
Až pujdu z knajpy, budu se moc držet, abych nešel přímo rovno :-)
Nejvic me sere, že kvuli takovejm idiotům muzeme za chvili pred barakem cekat razii pomahaču a chranicu a odserou to i lidi, kteri sice stoji mimo "zakon" ale nikoho tim neserou... a neomezujou...kvuli jednoho cípa....
Sem bych moh dávat fotky každej den...
Každej den bojuju s kokotama co maj velký auto a nejsou schopný se namáčknout na obrubník, či si alespon sklopit zrcátka...
Jednou se naseru, projedu to a zrcátka všem ustřílím
Každej den bojuju s kokotama co maj velký auto a nejsou schopný se namáčknout na obrubník, či si alespon sklopit zrcátka...
Jednou se naseru, projedu to a zrcátka všem ustřílím

-> Nwkt: Ja nevim no, ale pro me to je takova svaca a ne obed...
-> Nwkt: o kvalitě pokrmu se tady řeč nevedla 

-> Syny: A proč to mladá nedojí a ještě vrací? 

-> jerrom: Taky kdybys videl ty porce... Aby ses nejd tak to je minimalne dat si tak 2-3 obedy...
-> jerrom: 2,3 obědy denně není problém
-> jerrom: v Praze je draze ...
-> vhml: ty jo, to si děláte srandu s těma cenama? Tahle levný to bylo na čvut asi kdyz jsem nastoupil (5let zpět), nyní máme ceny šílený a radši tam ani nechodím
agata.suz.cvut.cz/jidelni cky/index.php?clPodsyste.. .
agata.suz.cvut.cz/jidelni cky/index.php?clPodsyste.. .
-> vhml: BIO Těstoviny s tofu, rajčaty a sýrem to bude urcite stat za to

-> vhml: Aha, já tam ještě nebyl, půjdu tam až po zkoušce.

-> kamikaze: jídelníček znám, spíš jestli v praxi má cenu kvůli nečemu vylejzat z postele :-D
-> vhml: menza.zcu.cz/jidelnicek-m
enzy-bory.html
Snad tu nejsi taky?

-> kamikaze: hele to, ZČU :-D Nevíš co je dneska k obedu? :-D
-> afro100: jj, tak já nějak vyjedu, kdyžtak to jistí nárazník, ten zimní mi nějak netrápí

-> kamikaze: predpokladam u skoly ... tiez mam taku podobnu fotku kdesi ... jeden stoji na obrubniku za asfaltom a dalsi to naprasa postavi este na cestu vedla neho :D
Pravda, taky tam nestojím úplně správně, ale nepředpokládal jsem, že se vedle mne bude chtít někdo nacpat do toho sněhu, budiž, ale to že mě tam takhle zavře další auto?

-> U-Geen: nebavím se s tebou a na Novej rok se opij do němoty, ať máš zítra vopičku jak se patří... bolehlav na tebe 

-> VeTeV: skôr ako píše U-geen
Inak mi máme v rodine ŠF ŠS OC OC SI ŠF
Inak mi máme v rodine ŠF ŠS OC OC SI ŠF
-> VeTeV: ale francouzsky :-)
-> U-Geen: to neplatí .-)) prostě mám od C,X, Š a hotovo

-> VeTeV: a vod f :-)
-> U-Geen: tak to nemám

-> VeTeV: jj, vsechny auta vod F :-)
-> suri: nejlepší je přece Felicia 

Nwkt 31.12.10 11:14:48 napsal:
→ U-Geen: Ten může taky, má pežota
a ako sa vie tak franvúzky voz je najlepší na svete tak tam stáť môže
→ U-Geen: Ten může taky, má pežota

-> U-Geen: Ten může taky, má pežota 

-> Nwkt: to ne, tam se parkuje normalne, jde o ten peugeot :-)
-> U-Geen: On může, on má mercedes
a dalsi, podotykam vsude okolo spousta mista a je to normalni ulice, zadny parkoviste :)
-> Vojťas: Ještěrku nemáme... Ale vidle na UNC jsou něco podobnýho. :-D
-> Stepan FUN: děláváš pořádek ještěrkou ? 

Fotku sice nemám, ale když dneska přijela za šéfovou mámou návštěva a když jsem viděl jak zaparkovala, tak jsem jenom (velmi nahlas) konstatoval - tohle je klasická ukázka toho, jak zas*at místo na 4 auta jedním a ještě k tomu mrňavým... Byly nejaký kecy, ale to jsem ignoroval... Ještě že máme v práci dvůr tak velkej... :-D Já ty báby stejně prakovat naučím. Ještě párkrát jim tam ty auta srovnám vidlema na čelním nakladači a oni si daj říct... :-D
-> castrol: To je to auto který jsem fotil do tematu kde se řešily masky.
-> Gryzly: tak ten ma 1ooo bodov,
-> Gryzly: Takovou sem vcera videl v Modranech.
-> Gryzly: zase ta maska 

Dnes ráno. Jestli byla Felda poslední nevím. Ale jinak všichni stojí v řadě .
-> Fén: ma velke auto a lepsie to neslo zaparkovat 

-> David29: Tak to si dobře naběhnul, že to postavil zrovna za tebe. 

-> David29: Ja bych se divil co chces takle rano 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co asi, pozdravil, poděkoval, omuvil se a uhnul-)
-> David29: Co rikal rano?
Rikals mu, ze jedes vyklopit gumovy rohliky?

Dneska mě zablokoval frajer se Superbem, že jsem nemoh vyjet...
Ale byl slušnej, nechal telefoní číslo za oknem - mno, tak jsem ho ve 4 ráno budil
Ale byl slušnej, nechal telefoní číslo za oknem - mno, tak jsem ho ve 4 ráno budil

-> Syny: Asi to dá strašný práce to přeparkovat 

-> Syny: to je magor
Los dementos... Aneb jak zabrat 3 mista. Sorry za kvalitum, mobil po tme bez blesku :)