skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6469 příspěvků (zobrazeno 5051 až 5100) od 17.12.2009 do 30.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Tomáššš: ono ich je vsade plna prdel
keby som mal zacat fotit tychto blbov co tu mame tak mi je jeden den malo ,to by chcelo aspon dovolenku na fotenie si vziat 

-> 1560: no co ked je tam sam tak parkuje ako pan 

-> Vovk:
pekny

dneska tych blbov bolo na každom kroku :/ napr.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Není, ta je o 2ns starší...

-> Flasch1994 11.03.11 15:21:03: A není to náhodou ta samá fotka jako 10.03.11 11:09:28 ??
Ještě sem našel fotku zepředu. Podle toho co řikal známej už je tam takhle asi tejden.
Matthes, záškodník z TechWebu 10.03.11 19:06:47 napsal:
→ fana: Nj ale tohle mi neprijde uplne dementni jak zbytek
prispevku. asi tak ...... myslím si že to je výnimka
→ fana: Nj ale tohle mi neprijde uplne dementni jak zbytek
prispevku. asi tak ...... myslím si že to je výnimka
-> fana: to je taky bussines jak sviň, typek koupil auto delší než obvykle a rejžuje na svatbách a ruznejch akcích... asi taky natáhnu favorita .-D
-> fana: Takový auto postavit rovně tak nikdo neprojede. Krapánek těžší
-> fana: Nj ale tohle mi neprijde uplne dementni jak zbytek prispevku.
-> Flasch1994: luxusne zaparkovane

-> Hurdis 07.03.11 20:51:07: 

majster zo žigou to vyriešil... prečo by tam mali parkovať dvaja ked može len on...

alpin 09.03.11 17:02:38 napsal:
→ eMWee: česká slečna s nemeckími koreňmi tlačí na
francúzskeho pracanta , nedopadne to dobre
len sa neboj.. uz si na seba zvykli...
→ eMWee: česká slečna s nemeckími koreňmi tlačí na
francúzskeho pracanta , nedopadne to dobre

len sa neboj.. uz si na seba zvykli...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : kdo pozdě chodí....

-> David29 09.03.11 16:38:54: Vysvětluj někomu, že ten vjezd je pro náklaďáky a ne jenom pro ně... 

-> Zeke-ten šestý 09.03.11 16:47:25: To jsem chtěl udělat já!

-> eMWee: česká slečna s nemeckími koreňmi tlačí na francúzskeho pracanta , nedopadne to dobre

-> David29: 

-> Zeke-ten šestý: Vole blbá 

Mám se dostat před tu popelnici...
1
1
-> xerox422: Tykravo tak to je slusny :) Tomu se rika realna kapacita parkoviste...
To je úlovok. Ako parkujú blbci alebo zraz ludí ktorý nevedia zaparkovat, ako inak to nazvat. Takto sa u nas v obci parkuje sobotu podvečer, keby to normalne zaparkovali tak by tam bolo v pohode 2 miesta (širšie ako pri tescu) naviac, ale ja som nemal kde zaparkovat.

-> david 136: Místo nadávek jí zkus příště nabídnou, že jí sám zaparkuješ. Třeba umí vysát pingpongáč brčkem.
-> david 136: keby ma kazde rano vypustene gumy tak tam uz nezaparkuje
-> david 136: Ano, jak říká afrikán, zkoušel jsi jí to hovno slušně rozmazat po hubě? 

-> david 136: a skusal jej to niekto slusne vysvetlit ?
-> Vojťas: jen jednou kdyz podobne zaparkovala, ja mel favorita za ni a nechapu jak ale podarilo se ji vyrazit mi naraznik z pantu, tak sem ji rikal ze nechapu jak ji mohli dat ridicak, ze vubec neumi ridit, tak rikala ze taky nechape a debilne se usmivala, proste vymazana zenska, skoda mluvit
a vypustit ji kola by bylo jeste malo, chce to fakt hovno na kliku
a vypustit ji kola by bylo jeste malo, chce to fakt hovno na kliku
-> Vojťas: ne jen ji vypoustej porad ventilky 

-> david 136: a zkusil ji to nekdo rict ? :D
pica s Merivou opet v akci, prijede a zaparkuje zase pres dve mista, ta pani to fakt nema v hlave v poradku, casem sem zase neco hodim, jak rikam je to u ni na dennim poradku
pro rejpaly a chytruliny pred ni ani za ni se zadny auto nevleze
pro mene chapave- stoji pres dve parkovaci mista
pro rejpaly a chytruliny pred ni ani za ni se zadny auto nevleze
pro mene chapave- stoji pres dve parkovaci mista
tak aj ja cosi pridam to je ZS u nas sami si to tam ucitelia dali nalepit a aj tak nato seru
-> Hurdis: Buď rád, že bydlíš, kde bydlíš. Tady je to horší a ještě placený. 

-> doly120: Se tam spíš někdo bojí zaparkovat 

-> Hurdis:
málo mista měla kolem sebe co?

-> Hurdis: Ale to už únavou usnul na zadních sedačkách, jak je vidět na ranním foto, takže už to tak nechal.
takto to vyzera pravidelne u nas pre panelakom. Asi budem lepiť nálepky "parkuješ ako blondína"
-> VeTeV: Ale hned jak přišli z jedné strany ty dva řidiči do rozmazané Tatrovky se čtyřmontáží, bylo místa akorát.
-> dominique: kurva me musis hned naprasit - si clovek da 8 piv a pak to neni jen tak - víš co to dalo za práci, když napravo stojí tři superby a nalevo tři feldy? a tref se mezi to
večer jsem to tam dával 15 minut a přišlo mě to hodně na těsno