-> 4dams 05.05.12 23:02:00: Standartní situace... viděl jsem naživo v Budweisu před Makrem.. Paní hupla do audiny, vyjela a nevytočila se.. pak couvnutím poposadila a pokřivila altánek na košíky.. a následně v klidu odjela.
-> 4dams: uplně stejně jako jednej paní v ustí, tkaová pětatřicátka v koženejch kozačkách na 15cm podpatku, hubená, blondyna, vlasy v utaženym culiku, koženou minibundičku nasedla co hustodemonské C4 nastartovala a jen to chytlo slyšim ránu.. stála o 2metry vedle na 25cm vysokým ostruvku s kytkama a mulčovací kůrou... narazník nasračky prah prohnutej poklice uražená... vylezla a prej, no to snad ne, už zase? pánové nemužete mi nějak... tak sme šli zvedli auto a za doprovodu motoru při 9000ot sme ji pomohli ze zahrabanej hlíny zase zpátky na silnici.. to jsou prostě ženy
-> Viliam: Lístek s výstrahou, že při opětovném stání v podobné poloze zavoláš 156 nebo využiješ nějakej ostrej předmět, pomůže... Ta A6 nevypadá jako obušená šunka, takže majiteli asi nebude jednou, že by mu ji někdo mohl poničit.
-> Viliam: To už jsme tu nedávno taky řešili a řek bych většina se shodne na tom, že řešení "klinec" je možná efektivní, ale jinak pěkně hovadské. Věřím, že ve tvém případě jde o nadsázku a netřeba tě po zítřku hned řadit do přihrádky "debilové"
-> stepan: Takže když si myslím, že někdo parkuje v nesouladu s dopravním značením i s dobrými mravy, tak jsem divnej ten já? Aha, takže to nás tady bude asi víc, než těch normálních co parkují normálně přes tři pruhy. Máš ještě něco na jeho obranu, že to není lump? Já stále nevidím žádný racionální důvod, proč by to mělo být v pořádku.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A mimochodem, to že někdo uvažuje jinak než ty nemusí svědčit o tom, že je divnej, zrovna tak můžeš bejt divnej ty (nic ve zlym).
-> stepan: Tak jednak zaparkovat kolmo by bylo možná i rychlejší a hlavně s někým zraněným by nezajížděl na parkoviště ale před vchod. Tvoje uvažování v otázkách silničního provozu mi přijde velice podivné. Nejdřív jsou všichni lumpové a teď budeš hájit nějakýho frajera s limuzínou co parkuje přes tři místa. No nevim teda...