Parkování mě moc nenasírá, ale to co jsem viděl před Intersparem v Hostivaři mě fakt namíchlo. Parkoviště relativně prázdné, ale 4 kreténi se rozhodli neakceptovat zákony ani dobré mravy a zabrat rovnou 5 míst ze 6 vyhrazených pro invalidy. Upozorňuji, že jsem se na místě pohyboval půl hodiny. 3 auta nebyla označena cedulkou invalida. Ve 4. přijela nějaká pipina, z kastlíku vytáhla okopírovanou cedulku a hodila jí za okno. Na podpatkách s úsměvem odcupitávala utíkajíc před mým nadáváním.
Dopoledne bych ho nevyfotil, jelikož nejspíš přijel večer a nebylo kam zaparkovat, běžně se musí parkovat přes ulici u supermaktetu. Ale odpoledne přijel a zase tady zaparkoval, a to bylo přitom aspoň 3 Místa v řadě podél chodníku a půl parkoviště prázdná.
A opravu má 3x logo VW ty dvě navíc jsou přidělaný stahovací páskou.....
proč nezaparkovat takhle když je místo. podlě mě parkoval v noci a parkoviště plní ráno auta odjela a on se na přeparkovaní vykašlal. pán v fobi se mě ptal jestli neví čí to je boužel fakt nevím ale hlavně že má samolepky tuning.
-> Pavel P.. 10.08.12 20:31:22: píšu "silnice", né silnice... Tzn. plocha parkoviště, která není určená ke stání (chlíveček), ale k pojíždění ("silnice"). Co se ti na tom nezdá?
-> U-Geen: mohl tu bejt prima úlovek minulej tejden... hned vedle vchodu jsou většinou kryplmísta a parkovali tam PaCh se služební oktávkou, ale než jsem nakoupil a vylez ven tak zmizeli.
-> aDAm: tak někde za Uralem možná ale tady v okolí a i v PLzni co jsem byl tak jsou všude stejnýho ražení.... zámkovka s barevně vyznačenejma parkovacíma místama..... plzeňák si totiž myslel že kolem parkovacích fleků je silnice, což neni a je to plocha parkoviště.
-> Luky.: tyvole tatar... to je parkoviště kolem Lidlu, v Plzni určitě Lidl máte tak víš jak většinou vypadá, vypadaj totiž všechny stejně ... jsou tam pro pořádek a normální lidi naznačený parkovací místa.
-> Luky.: tak pro pomalejší plzeňáky.... tady máš leteckej pohled na parkoviště, červeně jsou ti parkovací experti, přes ten přechod se jezdí na druhou část parkoviště.
opět něco od Lidlu... inu stačí jeden kretén a další se vzápětí přidaj... aby náhodou nemuseli udělat párt kroků navíc kdyby zaparkovali jako lidi na vyznačený místa, né jak kokoti.
parkoviště bylo poloprázdný a fabka vlevo stojí na krajnim místě vyznačenýho parkovište..