skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 11101 až 11150) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
Veľmi schopná.. auto.bazos.cz/inzerat/...
/Prodam-Skoda1000-MB-De-Lu
xe.php
-> krup: Tak poloosy jsou už takovej ,,detail"
No, snad se ho někdo ujme a zachová
Docela by mne zajímalo, kolikátej je to kus
Kurňa, stejně tam máte v PV celkem zajímavý kusy

-> Syny: a to sa divam ze neni ani orezany od balastu...
-> Enggik: jop, to je ono :), už na "špatnejch poloosách" ..
-> Syny: Kdybys měl eRko a měl tu střechu shnilou (a naprostá většina eRek jí má), tak za to budeš ještě rád...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Takze pres 9500 za prolisovanej kus plechu. Tyvole to bych si ji snad radsi vytvaroval na aute sam :D
-> Syny: cena bez dph

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Tykravo za 8 litru... Tomu rikam vejvar...
-> Matsoft: Kurňa, tohle auto si pamatuju v Prostějově ještě v provozu
Jedno z prvních 82"ka sociálek. Lak je původní, otázkou jsou ty černý doplňky.
-> krup: chce za to patnáct tis.?

-> krup: chce za to patnáct tis.?
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Jj, Vostrý to lisuje...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: nejspíš jo, Jourin někde psal, že jim Vostrých vyfoukli (?) kopyto na střechu na 130RS. No a asi v tom jde udělat i střecha na 110R, že...
nové střechy na eRka? to je druhovýroba?
www.autobazar.eu/sk/skdoa
-110r-cupe-id3388999.html

-> TTomas: nj když se jim tam válej nějaký nepoužitelný mrchy, tak lepší než odvézt do šrotu

-> Pavel P..: A z LOMu si nekdo potrebuje vydelat na Jeziska:)
kam se serou stolky z osmiválců... tohle je mazec, to bych si uměl doma představit
aukro.cz/unikatni-konfere ncni-stul-letecky-motor-i3 729020323.html

aukro.cz/unikatni-konfere ncni-stul-letecky-motor-i3 729020323.html
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: zas totok mi pride moc 

-> castrol: nechceš lacný bazén tak si priplať
skoda-110.autobazar.eu/11
-id4288115.html

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 22.11.13 18:33:38: este rano to bol bazen pre kacice ne ?
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 22.11.13 18:45:46: rostu ale tieto su uz prezrete 

136-ku bez TP nechce nikto?...ja to nestíham zbierať všetko:skoda-136.autobazar.eu/gl
-id4771769.html
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: no tvl...tá podlaha je luxusná za tých 22 tis

a todle je vítez - to už tady bylo
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-110R-1978.php
no vida ... 10 minut na netu a hned tři slušné eRka za pakatel .. a pak že nerostou

no vida ... 10 minut na netu a hned tři slušné eRka za pakatel .. a pak že nerostou

další libovka pro znalce
/Skoda-110r.php

-> buran: Tak ono todle muze koupit leda nejakej masochista... Do toho az se porejpe sroubovakem nebo flexou s dratakem, tak z toho zbydou akorat tak skla :)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 22.11.13 18:33:38: Za 12 je to i s tím podválem, ne?

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 22.11.13 18:33:38: jo jo já ho sleduju už dyl a za posledni měsic slevil o deset litru počkám měsic a beru ho :-D
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: dobrá troska... a ta GL palubka tam nabastlená.

/skoda-110-R.php levné eRko

kamarád prodává Alluety R 15 4x100 auto.bazos.cz/inzerat/...
/Alluety-R-15-4x100.php 

-> Kilián: to nerozporuju, já je vnímám velmi podobně a nerozlišoval bych :)
-> krup 20.11.13 16:54:05: jsi si jistý že je to původně žlutý.já jen že to černý lakování kastle se takhle dělalo origo a prostor motoru i sloupku u dveří je taky stejná barva,navíc i pod palubkou je vidět že je tam taky šampan,plus nápisy na zadní kapotě jsou origo.já si teda myslim že to auto je 100% origo šampaň,nikoliv žlutá
-> Bukaj: jinak zajimave vypada jeste tahle: auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-120-uzka.php
-> Bukaj: to ja uz mam garaz plnou, bohuzel skoro same spotrebaky. Ale mam tady jednu vyhlidnutou v ulici, tak bud potkam chlapka jak z ni vystupuje nebo strcim za sterac papirek 
EDIT: to je mozny, ze uz tu byla, moc to tady nesleduju, jen obcas projedu inzerci co je kde za skvosty.

EDIT: to je mozny, ze uz tu byla, moc to tady nesleduju, jen obcas projedu inzerci co je kde za skvosty.
-> Domajz 20.11.13 21:02:07: Ta už tu před nedávnem proběhla...
-> Domajz 20.11.13 20:59:46: Pěkná, cena sice vysoká, ale zase je komplet původní - alespoň tak vypadá. A v mojí nejoblíbenější barvě
Nicméně pokud bych kupoval oužu, tak s papírama a nějakej model na 14" kolech

Nicméně pokud bych kupoval oužu, tak s papírama a nějakej model na 14" kolech

-> Bukaj: a ani cena neni ujeta. Narozdil trebas od tohodle uletu...
jako auto pekny, ale ty penize... auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-L.php
jako auto pekny, ale ty penize... auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-L.php
-> Domajz 20.11.13 20:49:44: A když na to ještě koukám, tak mi připadá, že celý pravý bok je přelakovaný od horní hrany dveří dolů...
...ale možná je to jen stín
...ale možná je to jen stín
-> Domajz 20.11.13 20:51:14: Tahle vypadá líp a prodejce zmiňuje i nepůvodní zrcátka 

-> Bukaj: jj blatniku jsem si taky hned vsiml.
mozna tim slovem puvodni myslel zadnej nedobovej "tjunin"
mozna tim slovem puvodni myslel zadnej nedobovej "tjunin"

-> Domajz:
"...vše je na autě původní"
Tedy až na blatníky, zrcátka, lištu na zadním čele, mlhovku, víčko nádrže a bůhvíco ještě
Ale jinak z fotek vypadá slušně za tu cenu :)
"...vše je na autě původní"
Tedy až na blatníky, zrcátka, lištu na zadním čele, mlhovku, víčko nádrže a bůhvíco ještě

Ale jinak z fotek vypadá slušně za tu cenu :)
-> Pavel P..: není, už je po laku a bez koroze taky není .. je to překoupený z Plzně ..
-> krup: Na noty to nejezdí...
-> dragon_cb_cz: jasně, auto na "bezpráce" je třeba pořiplatit, o tom žádná :)
Asi jsem staromódní, ale auto bez původních not mě nerajcuje :)
Asi jsem staromódní, ale auto bez původních not mě nerajcuje :)