skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10751 až 10800) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> castrol: Taky už mu to pěkně kvete před tlumičema..
-> Martin NM: nie som odbornik ale moc sa mi to nezda ,cum na tu nadrzku na vodu
-> castrol: to je síce pravda, ale väčšina má najazdených 100 litrov na hrbe
toto je prakticky nový motor 

-> Martin NM: takych motorov je vsade plna zadnica
-> castrol: motor by bol z toho použitelný, ostatok do šrotu 

-> Martin NM: a este za facko 

další nenažraný lakomec
auto.bazos.sk/inzerat/...
/SKODA-FAVORIT.php

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: asi fejslift
-> dragon_cb_cz: Engik se mi smál, protože jsem to taky nevěděl. On nám to ten učenec řekne na měsíce až přijde 
PS : kliky se změnily z venkovních na Bomoro v září 1972 = komplet model 1973 jak ho máme my. Kdy se posunulo otevírací čtvercové víčko ze spodní pozice do horní nevím, ale to kilo v inzerátu je stále model 1972 (byť s novějšími blatníky a čelem)

PS : kliky se změnily z venkovních na Bomoro v září 1972 = komplet model 1973 jak ho máme my. Kdy se posunulo otevírací čtvercové víčko ze spodní pozice do horní nevím, ale to kilo v inzerátu je stále model 1972 (byť s novějšími blatníky a čelem)
-> j_j: Pěkné, pěkné... Kdy se měnily kliky a kdy se posouvalo víčko nádrže nahoru?
-> pepa110r: právě naopak, jestli je to udělané pěkně, tak "není špatná" :)
-> HLT 15.12.13 13:42:24: blázen,píše o vadách a má tam i TOP a stejně jim něco chybí.........
-> banditta: tak jest
-> banditta:
Já tohle nějak nesleduju. Nevypadá nejhůř, ale těžko soudit s fotek. Tak jak u všech aut.
Já tohle nějak nesleduju. Nevypadá nejhůř, ale těžko soudit s fotek. Tak jak u všech aut.

-> pepa110r: jejda to ale putuje po republice....bývalé od Pawlose....
-> castrol: nerobím si veľké nádeje že ľudia začnú písať do inzerátov pravdu (česť výnimkám). Ďalší inzerát toho predajcu:
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skoda110R-s-TP-a-S PZ.php
Auto dlhodobo inzerované bez špz, a zrazu má aj stk zo šopy
, možno sú to originál papiere no skôr asi nie.
Čo sa týka tej prevarenej strechy je to celkom dobré riešenie, vždy lepšie ako plátať diery rovným plechom. Len sa to musí urobiť poriadne a dopasovať diely k sebe nieje žiadna sranda
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skoda110R-s-TP-a-S PZ.php
Auto dlhodobo inzerované bez špz, a zrazu má aj stk zo šopy

Čo sa týka tej prevarenej strechy je to celkom dobré riešenie, vždy lepšie ako plátať diery rovným plechom. Len sa to musí urobiť poriadne a dopasovať diely k sebe nieje žiadna sranda
-> macko KE: to uz potom by ale klesla hodnota
-> macko KE: přesně tak 

-> castrol: tá podlaha je parádna, škoda že predajca nenapísal do inzerátu že celý spodok auta je Š 100/110. Je to len prevarená strecha a darebně zavesené lamináty 

-> Bucin: asi dosli eurace 

-> castrol: tam je ještě práce jak na kostele to tu přestavbu teprve začal a že finišuje 

-> MATTESS: Mě to spíš přijde jako by někdo odstrojil slušnou 110R a na ní darebně navěsil lamináty... ale zmýlíl jsem se :D.
-> m8rinek: je to pred dokoncenim tak tam to rs este nieje tak vidno
-> m8rinek: má to blatníky, tak to bude RS 

-> castrol: To je kua před dokončením... a taky to moc není kua RS :D.
-> Pavel P..: tu bude este veselo
-> Matsoft: třeba už na kábrech vydělal dost aby si ten svůj profláklej ksich nechal přešít

-> cPetan: no tak skus 

-> Pavel P..: podle fotky to u LJ je... ale LJ na foto neni.... leda by mel plastiku
taky dobrý.... neni to náhodou všem známý pan L.J. od Chlumce n.C.?
auto.bazos.cz/inzerat/... /KDO-KOUPIL-SKELET-SKODA-1 10-R.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /KDO-KOUPIL-SKELET-SKODA-1 10-R.php
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi jo :D
-> kozel 130 GL: To je Babetta Enduro? 

-> aDAm: Jo, už se zase dají.. zajímavý, když jsem viděl podobně vyřádkovaný generace 911-tek, tak mě ani nenapadlo, že evoluce u BMW probíhaj obdobně (i když občas ne tak úplně nenásilně).
-> Jozka: tak E39 byla fajn, krok vedle byla E60/61 ale i ta se dá pak zkousnout ovšem novýma Fkama je to zase cesta správným směrem ;)
-> Majki: Sice starší vtípek, ale ti bramoboráci jsou ilustrativní pěkně.. kdyby se na šlechtění designu cca v roce 1988 vydlábli, vůbec nic by tím nezkazili.. 

-> Majki: Ano prosím 

-> dragon_cb_cz: Tak Fiat 124 a tím i tohle odpovídá definici geniality.. "když není co ubrat" - a ta je nadčasová.
Kola se mi líbí i tyhle, jsou taky lehce retro a celkově mi ladí.. s ATS křížema nebo jinou klasikou fiaťáckou by se posunulo zas jinam, ale asi by se tím nic moc nezkazilo.
Kola se mi líbí i tyhle, jsou taky lehce retro a celkově mi ladí.. s ATS křížema nebo jinou klasikou fiaťáckou by se posunulo zas jinam, ale asi by se tím nic moc nezkazilo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mě se právě líbí tyhle, k tomu autu sedí.
-> Jozka: Ale prdlajs... to auto vypadá super, přijde mi, že mu to přidalo na nadčasovosti (kterou vždycky mělo), vůbec to nevypadá jako "starý auto"...
-> Jozka: Ale prdlajs... to auto vypadá super, přijde mi, že mu to přidalo na nadčasovosti (kterou vždycky mělo), vůbec to nevypadá jako "starý auto"...