skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10251 až 10300) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Kocvin: taková stovka vs. beran může být docela vyrovnanej souboj 

-> Kocvin: Taky pěkně 

-> dragon_cb_cz: Někdo má manželku, někdo protivného tatu.. Když jsem dovezl hnědku domů tak se nasral a poštval mi na stovku berana
Odnesly to přední blatníky
Tak snad ti to výjde

-> Kocvin: No napsal jsem mu o nějaký info, na bazoši toho moc nepíše a z těch fotek je prd poznat. Ale pokud bych sehnal peníze, tak by mi to asi i manželka mohla prominout - červenýho bych poslal do světa (je na vyvaření, ale zase s dokladama bez EKO, takže by se prodat mohl) tak by nenadávala, že je to další krám do baráku...
-> dragon_cb_cz: Sluší i sedanu, ale na rapidu to není tak okoukané.. Něco jako blankytná modrá
Takže ho bereš?

-> Kocvin: Ta sluší i sedanu
Už jsem málem měl postupku 120L-120LS-120GLS, ale Rapida bych jako náplast přijal.... v tejhle barvě jsem teda původně chtěl Garde, ale co 

-> dragon_cb_cz: No právě
Bylo by super mít doma sedana i coupé v jedné barvě jako takový emkový set
A musím říct, že ta hovní barva rapidu celkem sluší..

-> Luky: Jo jo, pokud bych koupil hovňouse, musel by červenej hnilouš (jediný moje auto který tu nemá kartu) pryč z domu...
-> dragon_cb_cz: máš dost masek na další auto 742?
Jak v tu sobotu? Ti to můžu někam popovézt. Kdyžtak SZ.

Jak v tu sobotu? Ti to můžu někam popovézt. Kdyžtak SZ.
-> Kocvin: V duchu mojí nomenklatury kdy sedany jsou ženský a coupé jsou mužskýho rodu mi "hovňous" ještě chybí 

-> dragon_cb_cz:

Sakra abych šel shánět půjčku 

-> Pavel P..: Moc hezký je
-> J3STER: Tím lépe 

-> Pavel P..: A ještě k tomu to bude rapid 120.

-> Pavel P..: A dopr....
-> Bukaj: A proc to ma vanu na odkapávání oleje vpředu pod nápravou .. buď někdo nevěděl .. že motor je vzadu .. a nebo tomu teče nádrž ? Nechápu ..
-> Domajz: Od toho bych nic nechtěl ani zadarmo..
Nebo Spartak, ale bez fotky... www.portaldrazeb.cz/pdf2/
73849.pdf
třeba na dubečské poměry celkem ucházející fáčko:
www.portaldrazeb.cz/067EX 275/.../oa-skoda?backsearc h...
www.portaldrazeb.cz/067EX 275/.../oa-skoda?backsearc h...
Hele JUDr. Podkonický draží nějaký šunky z Dubče - třeba "pěkná" 105 GL na díly za fér cenu:
www.portaldrazeb.cz/067EX 1039/.../oa-skoda?backsea r ch=1
a jsou tam i jiny skodovky
www.portaldrazeb.cz/067EX 1039/.../oa-skoda?backsea r ch=1
a jsou tam i jiny skodovky
-> dragon_cb_cz: tak omrkni a dej vedet 

-> dragon_cb_cz: Taky bych ten černej pruh považoval spíš za známku dobovosti..
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Uvidímě, odepsal jsem a když bude možnost, skočím omrknout a poreferuju...
-> dragon_cb_cz: fotky dost klamou, ale totální vůne to nebude, mám jen takovej pocit
-> Koblet: ok bude jen nefouká
ale jinak funguje 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Z čeho soudíš, že je to čerstvý? Já z fotek na Bazoši poznám akorát, že je ťuklej levej zadní blatník....
-> dragon_cb_cz: a proč si to ten první majitel ted čerstvě natřel na černo do půlky dveří ? žeby schovaná koroze ...
-> jirka3: Sakra to vypadá hezky... jen mít těch 80 

-> Jakub Vedral: Ja zrovna nejaky funkcni na to domaci strikani shanim, tak o nem uvazuji. Kdyz funguje tak bude asi ok.

-> Koblet 29.01.14 19:10:10: Super kompresor. Do teď jsem si myslel,že kompresor je určený k "foukání"
-> Koblet: Kromě toho že nefouká tak funguje no 

-> Matsoft: jo, už se prodává dlouho, byla za 20. Poslal jsme na ni kolegu - ať mě to okókne -> a má to byt schnily na sračku :/
nevim zda probehlo www.sauto.cz/uzitkova/...
/14751640?goFrom=lis...
-> PD-TOMMY: Protože jsou původní
Beztak to bude poskládané z bůhvíkjakých dílů - třeba vana motoru je Vika...
A disk PZ kola je zevnitř slušně pokopanej.

Beztak to bude poskládané z bůhvíkjakých dílů - třeba vana motoru je Vika...

A disk PZ kola je zevnitř slušně pokopanej.
-> oppik 27.01.14 17:33:26: Nepoužitej, ale blbě skladovanej. Teď v tejdnu jsem tam nakupoval
Ale pokud to nechceš dávat třeba do komaxitu, tak se vyplatí koupit zachovalejší - ten pravej plech nen tak nedostatkovej
-> P@nis:
Děkuji za doporučení

Ale pokud to nechceš dávat třeba do komaxitu, tak se vyplatí koupit zachovalejší - ten pravej plech nen tak nedostatkovej

-> P@nis:
Děkuji za doporučení

-> Majki: Prečo ma predne naboje hrdzave?
-> Jozka 27.01.14 18:42:53: to nevím.přes kila nejsem 

-> Pavel P..: Napadlo mě též, že od 1955 do 75 nebo tak nějak se to mohlo změnit, i když nejspíš měly i elektrickej posléze..
Pojmenovaný mám, dokonce i jakýsi tématický adresáře.. ale i tak jsem pomalej..
Pojmenovaný mám, dokonce i jakýsi tématický adresáře.. ale i tak jsem pomalej..

-> Jozka: tak ona se 603 dělala v několika verzích tak je možný že prostě někde dali místo čárek písmenka....nebo průstě postupem času přišel facelift.
fotky mám pojmenovaný a pak ve vyhledávání vidim náhledy a najdu tu správnou.
fotky mám pojmenovaný a pak ve vyhledávání vidim náhledy a najdu tu správnou.
-> Petr98: Dva a půl.. ta troska měla dýlku cca Oktávie, ale budík na konci jako MB.. Můj z fotky se bude montovat lahodně do MB, má 4.4 m, nebudu muset tak bedlivě trasovat.

-> Jozka: Tím pádem jsou tedy škodovácké ty dva. Cca 180cm Kokta a 380cm Embo 

-> oppik 27.01.14 17:33:26: ten plech vyzerá nepoužitý ale hodne blbo skladovaný. Asi 8 párov ešte mám ale tiež trocha orezlé