-> castrol: no dyt však. :D
-> Jarda/felda: proto píšu, moc levný , a na takový já nenaletim :-D
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> castrol:

-> Tomaso435: to su eura nie kč 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: podezřele levný , to bych nebral.
-> dragon_cb_cz: Když to nebude Vtěznej únor 25.2, aby poklopem dovnitř sněžilo, tak už to vyjde nastejno..
-> Jozka: Ano, akorát se posunou na 9týho...
-> dragon_cb_cz: A ještě by byl člověk připravenej.. znovuzavedení prvomájových průvodů v poměrně blízký budoucnosti nepovažuju vůbec za vyloučený..

-> Jozka: 

-> dragon_cb_cz: Mě teda okamžitě napadla "přehlídková" troska, nejlépe jako valníček - alegorický vůz.. pochopitelně potuněná poklopem kabiny z V3S.

auto.bazos.cz/inzerat/...
/Redukcni-prevodovka-Skoda
-1203.php - nechce někdo stavět pohřebáka?
-> koko: Nijak zvlášť ceny celejch aut nesleduju, přestože R by se mi líbilo, ale nejsou kapacity.. kdyby byly, tak i při tom navýšení dnešním bych do tohohle šel tak za polovinu a ještě se modlil, aby pod zadníma blatníkama a na dalších obvyklých místech nečíhala nějaká skrytá katastrofa..
-> Martin NM: Když si vzpomenu, že před 10ti lety soused prodával kus po precizní GO, na kterým byly špatně jen prepregy, 5q a origo sedačky v neorigo pravý kůži za 75 tisíc a nakonec šel až na 50... tak mi tohle za dvojnásobek připadá "mimo mísu" i poptávkovou situaci, ale kdo ví..
-> Martin NM: Když si vzpomenu, že před 10ti lety soused prodával kus po precizní GO, na kterým byly špatně jen prepregy, 5q a origo sedačky v neorigo pravý kůži za 75 tisíc a nakonec šel až na 50... tak mi tohle za dvojnásobek připadá "mimo mísu" i poptávkovou situaci, ale kdo ví..

-> Jozka: s těma prahama a neorigo lakem za 108, to snad ne
-> Jozka: tak to máš pravdu... samozrejme, neni to leštenka ktorá vyzerá ako z výroby
na normálne jazdenie by to stačilo.. len tá cena... ale to je pri erkách normálne

-> Martin NM: Jak jsem včera letmo prohlídl, tak jako základ opravdu hodně dobrý.. Ale k 1.A libovce tomu chybí práce + materiál tak asi za další 4 tisíce Éček..

-> macko KE: prečo na celkovú GO ? ved keby sa tam dajú chrom nárazníky a porobili by sa detaily v interiery (vysiace káble, atd) tak by bola celkom dobrá.. ved hnilá nevyzerá byť 

-> macko KE: no veru aj ano
-> castrol: viac foto tej modrej www.autobazar.eu/sk/skoda
-110r---r1980-id4975374.ht
ml vidím to na celkovú GO 

Kdo by chtěl orignál do fava centrál s možností jednoduché montáže narozdíl od univerzálu:
www.sbazar.cz/VojikMartin /.../5118836-prodam-sadu-s ervo-motorku-pro-centralni -zamykani
www.sbazar.cz/VojikMartin /.../5118836-prodam-sadu-s ervo-motorku-pro-centralni -zamykani
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Tahle fábie je na houby no. Na tom nic zajímavýho neni. Zajímavá byla ta felicie co sem-> vitek123: dával posledně. Kvůli tý jsem zase pěkně dlouho přemejšlel jak to udělat abych si ji mohl koupit
. Bohužel jsem nic nevymyslel
.Už je prodaná a prodala se za 38 000! Což je podle mě za babku, na to že je to vlastně nový auto...To mě zase něco naštvalo...

-> vitek123: a co je na ní zajímací ? odjetej vrak bez stk s oničem motorem a interiérem po bezdomovcích .. a jo vlastne, jsme v čechách ! je to super, je to FABIA !!! kupujte rychle, nebudou, a cena stoupá 

-> Cumper: je to tak original, kvoli lepsiemu rozpraseniu volnobeznej zmesi, nijak zasadne viac to nezere, nijak zasadne lepsie to s tym nejazdi...
-> john simple: Proč má v první klapce ty 3 dirky? To bylo tak originál?
O kolik víc škodovka s timhle karburátorem žere?
O kolik víc škodovka s timhle karburátorem žere?
karbec SEDR 2934 na repasi a lepší plnění
aukro.cz/karburator-jikov -sedr-2934-tatra-613-i3985 875342.html

aukro.cz/karburator-jikov -sedr-2934-tatra-613-i3985 875342.html
Tohle je sprinťáckej hříbeček, dával se na předělaný klasický karbecový filterbox, aby se vylepšilo krmení karburátoru. Jestli je zbytek auta/motoru Sprint 75, to by bylo zřejmé pouze z papírů, nebo při důkladnější prohlídce. Nedávno nám kdosi ukazoval fotky údajného sprinťáckého motoru - uvnitř dva písty ze 135 a dva ze 136 ... to muselo být něco
dragon: a ne a ne a nerezne
dragon: a ne a ne a nerezne
-> m8rinek: No já jsem právě pogooglil sprinta a co jsem našel filtrbox byl jinej než v tom inzerátu... a co sosáku, kdo se v tom má vyznat, motor to má na blbej straně a hnije to ještě víc než ty moje krámy 

-> dragon_cb_cz 24.02.14 00:33:01: celej box je jinej než u klasiky 

-> dragon_cb_cz: Ne to ufo, sosáku...
E: karbec img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../47a5ff77ecfdc.jpg
strikacka www.skoda-club.net/graphi cs/.../1287_290_p8120256sm all.jpg
Tohle je něco mezi, ale že by to měl jen Sprint... Netušim
E: karbec img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../47a5ff77ecfdc.jpg
strikacka www.skoda-club.net/graphi cs/.../1287_290_p8120256sm all.jpg
Tohle je něco mezi, ale že by to měl jen Sprint... Netušim
-> m8rinek: Ten dlouhej "sosák" ?
-> dragon_cb_cz: filtrbox
-> krup: Buď jsem slepej, nebo netuším z čeho tak usuzuješ?
-> MisakusX: Nn, sice u inzerátu je že už je neplatný, ale majitel mi psal, že je ještě stále k prodeji.
Už si pro ni asi někdo jede ... "inzerát již není platný"
Není tu náhodou někdo od Vlašimi, kdo by byl ochotný okouknout v jakém stavu je tahle Škoda 100?
www.sbazar.cz/fucikauto/. ../4656825-skoda-100-bez-t p-vhodna-na-renovaci
www.sbazar.cz/fucikauto/. ../4656825-skoda-100-bez-t p-vhodna-na-renovaci
-> marjik: Ale jenom vypadá 

-> marjik: Ta je tam již řadu měsíců.
-> m8rinek 22.02.14 00:12:07: tak totok bude urcite lepsie ked do toho nikto nesahal ako ta modra
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 22.02.14 00:30:44: asi tak

-> pavel14 22.02.14 14:58:18: pokud jsou podepsaný tak možná že i koupil
-> pavel14 22.02.14 14:58:18: nejaké foto?
Sice to není k tématu ale sundal jsem všechny staré obrazy v domě ale je mi to líto vyhodit. Je jich asi 20ks, malováno od 1945-1965 nejspíše amatérskými malíři. Myslíte, že by to na aukru někdo koupil?