skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Bukaj 10.04.14 23:38:31: len je este diera v sacom na podtlak.
-> pap: Slušná cena na dnešní poměry a na to, že to vypadá na origo karbce a chybí jenom konzole bowdenu a filtrbox

sacie mbx/mbg trosku zbastlene: auto.bazos.sk/inzerat/...
/karburatory.php
nekupi niekto kolesa? auto.bazos.sk/inzerat/...
/Prodam-alu-na-BMW-velikos
t-18.php
-> Kocvin: Jo jo, moje červená 74 je taky vyšisovaná nechutně....
-> Kocvin: Jo, přesně, to měla ta mnou zmiňovaná taky, takovou ohmatanou patinu trochu lesku snad jen na zadním čele..
-> dragon_cb_cz: To je pravě ten rubín 8220 pro modely 74-75..
-> Jozka: Máš pravdu tyhle odstíny šisovaly nejvíce.. My měli mahagonovou stopětku 85 a lak byl po letech na kapotách a na hranách dveří smytý až na bílý podklad..
-> Jozka: Máš pravdu tyhle odstíny šisovaly nejvíce.. My měli mahagonovou stopětku 85 a lak byl po letech na kapotách a na hranách dveří smytý až na bílý podklad..
-> Jožynek : jj ta tam bude pehne dlho
-> castrol: jak zadarmo..

-> Kocvin: Něco z toho to bude.. a po přelakování asi garážovaný auto, užovka v týhle barvě jezdila v okolí ještě nedávno a vyšisovaná teda byla ukrutně..
-> Kocvin: Mohla by to být červeň jejíž název nám blesk foťáku geniálně skryl: pragos.cz/veterani/getdat
a_clanek.php3?id=5805
Vypadá to docela pěkně, ale teda za 2 tisíce je bude prodávat asi dlouho... auto.bazos.cz/inzerat/...
/chromovane-poklice.php
-> Jozka: Karamel se mi nezdá.. Úžovkové byly dvě.. Buď maronová 8877 pro modely 78, 79 a 82 nebo dýmková červeň 8840 pro modely 80 a 81.
Podobně vínové kilo tu jeden děda pravidelně větrá....tedy větrá garáž, kilo stojí.
-> Kocvin: Odstín nevím, ale přijde mi to jako jedna užovková barva.. nebo že by 2332 karamel hnědá ? Ale ta stejně asi nesedí rokem výroby myslím.
-> Jozka: To ne no..
-> Kocvin: Měla, ale moc to nevypadá..
-> dragon_cb_cz: Podle ročníku by to měla být červená 8220
-> P@wlos: origa jako že v krabici se slepicí :) přece nebudu kupovat repliky.
-> dragon_cb_cz: to bude něco jako maron, nebo mahagon...
-> P@wlos 08.04.14 12:59:29: celkem nedavno se škodovka zbavovala karosařiny na fávo/feldu za nízký ceny 

auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-100.php
Co je tohle za barvu? Na kile vidím asi poprvý a moc mu sluší...
Co je tohle za barvu? Na kile vidím asi poprvý a moc mu sluší...
-> minno 08.04.14 12:47:54: nie vsetko ale zrovna na 924 uz som tahal motor vonku a tiez mi neslo do hlavy preco tam niekto nabastlil expanzku zo skodovky
a potom mi doslo ze je trochu ina, ovsem zamenitelna, a u porsche sa da stale zohnat :)

-> Tomaso435: origa co? Cz vyrobek? Dovazene blatniky z polska, slovenska nebo z taiwanu ktere jsou tady akorat jinak zabalene? To bys musel mit primo z krabice z MB, coz pres nejaky internetovy nakup taky neni moc jiste... ja chtel taky origo, ale sehnat za rozumne prachy nejdou... koupil jsem jedny nove v cerne kataforeze zabalene v hrube folii pruhledne s origo kapotou v sedem zakladu a krabici skoda za cca 800, ale buh vi jaky je puvod... taiwany se daji dopasovat vcelku bezproblemove... vim o autech na kterych jezdi taiwany sedmym rokem (mimo zimu) a jsou bez zrnka rzi ;-)
SORRY ZA OT
SORRY ZA OT
-> Bukaj 07.04.14 15:20:33: máš pravdu, je trochu iná, ale takmer totožná. Vieme niečo viac o tej škodováckej? O koho licencia, kto to vyrábal a tak?
-> darklord 07.04.14 19:48:51: áno, lebo ty poznáš všetko.
-> darklord 07.04.14 19:48:51: áno, lebo ty poznáš všetko.
-> P@wlos: tak za 550 sem měl origa :)
-> Tomaso435: tak ja od nich koupil oba blatniky predni, je to sice tawian ale u nas to prodava elit... co vim tak pasuji vcelku dobre a maji tu poctivejsi lesklou kataforezu... a pokud se dobre osetri proti korozi, verim ze vydrzi... a za oba i s dobirkou dat 450 neni zas tak spatne... ja je koupil jen do rezervy kdyby nedejboze nahodou... za ty praxhy muzou klidne lezet... a prijde doba, kdy i takoveto blatniky budou nedostatkove zbozi... je to na zvazenou a na nazoru kazdeho jedince... je to to same co koupis v obchode za 550 za kus... ;-)
-> Cumper: To nevím, ale objevuje se ve více typech vozidel...
-> minno 07.04.14 15:11:44: a tu dakto objavuje ameriku 

-> Bukaj: z čeho původně pochází nádobka ze škodovky, když je licenční?
-> stepan: tak na něco co by se rychle opravilo a šup do bazaru je to cajk. jinak je to věc k ničemu.
-> Tomaso435: Nezkoušel, jen mi přišlo že 150 je docela slušná cena.
-> Jarda/felda: tojono... nesmíš jet moc rychle nebo začně měnit tvar :D
-> Tomaso435 07.04.14 17:24:33: nehledě na to že je lisovanej z papíru
-> stepan: thaiwan... už sis to někdy přiložil na své místo jak těžce je ten blatník jinej ?
-> minno: Když mrkneš pořádně, tak uvidíš, že je jiná
Koneckonců ta "ze škodovky" je taky jenom licenční záležitost

Koneckonců ta "ze škodovky" je taky jenom licenční záležitost

-> Jarda/felda: já ne, týpek to nechtěl poslat poštou ani mi to "kupodivu" hodit do Prahy :) ale jsem nakonec rád že to nemám ... 

-> Jarda/felda 24.03.14 16:25:58: tak se přiznejte kdo to koupil
-> pepa110r 06.04.14 17:37:34: Mě přijde,jako kdybych tako 4-5 letech viděl ty stejný fotky, na těch stejných stránkách.
Na Bazoš.cz je na prodej nový výfuk s katem na GLi a RiC,ale jen pro bohaté,za 12tis.
-> Jarda/felda: ten první majkitel musel bejt ale brkouš podle těch nálepek :-D a jelikož to druhý majitel nedohlásil tak bych takovou prasárnu ježděnou v polopřevodu nikdy nekoupil.
-> Jarda/felda: Ten tam taky není poprvé....
aukro.cz/prodam-skodu-fav
orit-i4124856304.html můžeme sledovat kdo kolik nabídne za pěknýho favorita 

www.autobazar.eu/sk/skoda
-110--r-id5087738.html
cena trocha vysoká no chcelo by to vidieť naživo. Inak rok 1980.
cena trocha vysoká no chcelo by to vidieť naživo. Inak rok 1980.