-> Petr98: ou.. Já teda aukro moc nesleduju, ale myslel bych si, že u takových věcí bude relativně bitva, že takový směšný příhoz nezůstane bez odezvy dalšími sysly...
-> dragon_cb_cz: To je pravě ten rubín 8220 pro modely 74-75..
-> Jozka: Máš pravdu tyhle odstíny šisovaly nejvíce.. My měli mahagonovou stopětku 85 a lak byl po letech na kapotách a na hranách dveří smytý až na bílý podklad..
-> Kocvin: Něco z toho to bude.. a po přelakování asi garážovaný auto, užovka v týhle barvě jezdila v okolí ještě nedávno a vyšisovaná teda byla ukrutně..
-> minno 08.04.14 12:47:54: nie vsetko ale zrovna na 924 uz som tahal motor vonku a tiez mi neslo do hlavy preco tam niekto nabastlil expanzku zo skodovky a potom mi doslo ze je trochu ina, ovsem zamenitelna, a u porsche sa da stale zohnat :)
-> Tomaso435: origa co? Cz vyrobek? Dovazene blatniky z polska, slovenska nebo z taiwanu ktere jsou tady akorat jinak zabalene? To bys musel mit primo z krabice z MB, coz pres nejaky internetovy nakup taky neni moc jiste... ja chtel taky origo, ale sehnat za rozumne prachy nejdou... koupil jsem jedny nove v cerne kataforeze zabalene v hrube folii pruhledne s origo kapotou v sedem zakladu a krabici skoda za cca 800, ale buh vi jaky je puvod... taiwany se daji dopasovat vcelku bezproblemove... vim o autech na kterych jezdi taiwany sedmym rokem (mimo zimu) a jsou bez zrnka rzi ;-)
-> Tomaso435: tak ja od nich koupil oba blatniky predni, je to sice tawian ale u nas to prodava elit... co vim tak pasuji vcelku dobre a maji tu poctivejsi lesklou kataforezu... a pokud se dobre osetri proti korozi, verim ze vydrzi... a za oba i s dobirkou dat 450 neni zas tak spatne... ja je koupil jen do rezervy kdyby nedejboze nahodou... za ty praxhy muzou klidne lezet... a prijde doba, kdy i takoveto blatniky budou nedostatkove zbozi... je to na zvazenou a na nazoru kazdeho jedince... je to to same co koupis v obchode za 550 za kus... ;-)
-> Jarda/felda: ten první majkitel musel bejt ale brkouš podle těch nálepek :-D a jelikož to druhý majitel nedohlásil tak bych takovou prasárnu ježděnou v polopřevodu nikdy nekoupil.