Jsem jich zas viděl.. Ale fakt bych takovou RZ nechtěl, neb se snadno pamatuje. Spíš nějakou 8669, 9969.. to každej ví houby, jak na ní ty čísla byly poskládaný..
-> Gryzly: jo taky jsem cestou koukal...jednou jsem závodil se suzuki ingnisem co měl na rz "ignis"...pak jsem v Blavě potkal transita nějaký stravební firmy co měl na rz "a je to"
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ano pardon jen se mě líbila tak sem jí vyfotografoval sry neřeš ... a že ty 0000 nepřipadá zajmavá neveřím nemá každý auto
-> Ceskejparan10 19.08.12 08:38:46: Nevím, co je na tom zajímavého. Normální tuctová RZ. Ještě tak ta se čtyřma nulama by byla zajímavá, ale tohle ne. To by pak musela být zajímavá i 0100, 0200, ... , 5000, 0050, 0005, ... a v podstatě pak úplně všechny.
-> Petrson: mě tam pětka nevadí ale určite těm co připadá málo jaká spz zajmavá to vadit bude jinak v rychnově máme na ty octavie štěstí tu naa sidlišti má skoro kažá octa hezkou spztkuE: neřešme to
-> Ceskejparan10 19.08.12 15:22:30: Ale co je na tom tak zajímavého když ti to kazí pětka, No nevím, si sem dávej co chceš ale s kritikou přijde a si každej ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 13.08.12 19:09:28: Považoval bych to za možný, ba pravděpodobný, neb alespoň u nás je to všechno "jedna parta".
-> Jozka: U nás si třeba evidentně schovali část série 4H4 pro PČR, protože i nově pořízená auta jako Octavie 1.8TSi nebo Passat pro stíhání rychlých řidičů mají čísla z této série. Navíc téměr za sebou i přes to, že byla pořízena se značným časovým odstupem od sebe.
-> Matsoft: To AZ byla nějaká divná dodatečná série - u fy jsme měli na služebním Formanu Praktikovi..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Novodobě mi spíš připadá, že z každý série "odsypou" tu a tam. Pod naším úřadem jezdí třeba mraky aut, kterým číselná část začíná 11...
Teoreticky to možné je, pokud tabulky ležely někde zastrčené či odložené někde vzadu v šuplíku a vytáhli je až v daném roce registrace auta. Běžně mívají odloučené registry značky o několik sérií zpět oproti hlavním krajským (okresním) městům, protože jich nevydají tolik.
Filmaři používají svoje espézetky.Jsou z plastu a přilepeny jenom oboustrannou lepenkou.Někdy se hold povedou,někdy ne.A když jo,tak daj nějakou,která k danému autu až tak moc nejde...,nebo má snad někdo na fávu ACC?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.08.12 20:09:17: když už tady všechny chytáte za slovo,tak ja na tej RZ vidím jen jedno písmenko,zbytek jsou číslice
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No v tom díle byla ještě jedna která upoutala mojí pozornost. Až na eu pruh je číslo reálný, ale provedení, hlavně písmena S