-> Syny 10.01.22 20:40:04: Nevím, zvenku dobrý, ale zevnitř se mi to prostě nelíbí. Hlavně zpracování plastů. Konvice mají sice pěkné, ale drahé a vždy mi tam něco vadilo. Např. minimální objem, maximální objem, nálevka, řešení, aretace a zpracování víčka, hrdla.
My většinou měníme konvice kvůli vodě a vodnímu kameni, když už se špatně odstraňuje i pravidelnou péčí, jsou místa odkud to neodstraníš. Teď jsme dávali pryč jednu několikaletou sprostého slova a kupovali Bosch. Jinak bychom koupili znovu tu samou. Nedokázali jsme z celé řady výrobků vybrat jiné, než tyto dvě.
Co se týká výrobků z GB, tak mi za poslední dva roky prošlo rukama několik volně stojících van, vaniček z litého mramoru, dále větší množství bytových doplňků a to je prostě bez komentáře. Reklamací kýbl, zpracování a kvalita strašná, ceny extrémní, ale skutečně extrémní. Teď naposledy mne zaujal úplně šíleně "nadesignovanej"
; radiátor do předsíně, cena snad 80 000,- a vypadalo to, jako že to svařoval nějakej děda v garáži.
Jinak jak psal Milan. Ať si každý koupí dle vlastního uvážení. I já bych si klidně teho Kenwůda koupil. Musí mne to ale za ty prachy oslovit i fyzicky na prodejně.
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)