skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šmejdy
prohledat
1799 příspěvků (zobrazeno 1451 až 1500) od 13.02.2009 do 30.09.2016, založil/a CpEaRjHaY-průserář
Koupil jsem po letech novej originál lauf na 120. Výrobce TYLL. Příruba prohnutá jak luk,sváry obalu prasečí,navíc trubka z tlumiče ven je navařena tak,že je pootočená v díře o 45 stupňů vpravo,takže jde z tlumiče nejdřív ke kouli a pak se vrací k mlhovce. Hanba blejt,velebnosti. Bobesh say:No more!

-> jerzy: hned ho vem trubkou po hlavě
preventivně

-> myschaak AZNP K.Hora: a co s nim jak ho spatřím? 

bacha na dalšího šmejda....říká si Kaprof a objevuje se tu na virtu

suri 15.09.09 16:41:49 napsal:
→ petr s: na dielenskom zdviháku áno , a ked máš všetko
poruke zodvihneš auto nad hlavu a máš prístup
ten kámoš to fáčko teda dělal v kleče ze strany kola s podepřeným autem, zdvihák neměl
→ petr s: na dielenskom zdviháku áno , a ked máš všetko
poruke zodvihneš auto nad hlavu a máš prístup
ten kámoš to fáčko teda dělal v kleče ze strany kola s podepřeným autem, zdvihák neměl
já mám taky sachs a podle mě byl na mý 136 od výroby..
-> minno: No pedal je normalni, rikam ze ten pritlacak je este starej kdyz to rozlisovali 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a akého ho máš? tvrdého? pedála?
-> minno: Ja mam taky Sachs a je to ok, ale je to jeste z dob kdy to rozlisovali, takze je na nem napsano S120.
-> minno: teraz mam stary 20 rocný TAZ pritlacak .... a stratil prítlak a pri rozbiehaní na trocha vyssích otáckach ( 2500 - 3000) normálne ide dym od spojky
-> minno: vidíš a ja som nespokojný , nech jazdíš ako chceš vždy autom šklbne a tá spojka ide nejako divne ....
-> MOLSO 15.09.09 17:48:19: čožeee? čo to ty stváraš s tým autom?
Ja mám Sachs prítlačák na škodovke už rok a nejakých 12 tis. km a OK, síce pedál je s ním tvrdý rovnako ako pri starých spojkách s vinutými pružinami, ale funguje dobre. A tá tvrdosť pedálu to je skôr zvyk, mne to už ani nepríjde, že by šiel nejako ťažko.
Ja mám Sachs prítlačák na škodovke už rok a nejakých 12 tis. km a OK, síce pedál je s ním tvrdý rovnako ako pri starých spojkách s vinutými pružinami, ale funguje dobre. A tá tvrdosť pedálu to je skôr zvyk, mne to už ani nepríjde, že by šiel nejako ťažko.
-> MOLSO: luk je dobrý a valeo tiež ale vravím sachsa ani zadarmo
-> suri: TAZ ale asi kupim daky luk alebo valeo
-> MOLSO: sachs?
-> suri: no super lebo ten moj pritlačak už nepritláča a horí spojka ... 

-> MOLSO: na tých autách čo som ho videl nie
-> suri: a luk nerobí ten efekt ze pedal je tvrdy a po istom stlacení sa ti "prepadne" ?
-> petr s: na dielenskom zdviháku áno , a ked máš všetko poruke zodvihneš auto nad hlavu a máš prístup , a ja si zase v klude poumývam prevodovku zvnútra , vymneím guferá a ked sa tým sereš na zdivháčiku tak to trvá
-> Labros: spojka na felicii favort do 2 hodin v klidu i tabáková je a čas na kafe
-> Labros: dá sa to ale je to kopa roboty viac ako na škodovke , triafat poloosy , rovno vymenit aj gufera na radiacu tyc a polos lebo zacne tiect atd atd
-> suri: ono taky když ten Sachs stojí pár šlupek.. Nevím na feldě ani fáčku jsem převodovku nevyndaval ale kámoš říkaval, že je to daleko lepší než odpojovat z motoru milion hadiček, lanek a kabelů.. Tak nevim..
-> Labros: a luk som už dával na škodovku , feliciu a v pohode , keby mám čas tak tam radšej dám tú povodnu origo LUK čo tam bola z výroby
-> Labros: proste auto trhá nech robíš čo robíš , či pustíš spojku rýchlo či pomaly , mam podozrenie na prítlačnu pružinu raz ide pedál lahšie raz tahšie , má tá spojka rok a je totál nahovby , kamarátovi som menil na favorite tiež a toto isté , a nie je to škodovka kde vymením spojku za dve hodky .....
-> suri: asi to budeš muset od toho "potom" napsat pro mě nějak srozumitelněji..
-> Labros: luk je asi najlepšie čo jesto , ide o to že pedál je tvrdý potom kusa meksi lamela taká akoby s tvrdym obložením a nech jazdíš ako chceš furt trhá
-> suri: copak? a luk je lepší?
-> Syny: Dveře jsem zatim taky netestoval, ale snad budou OK
Tyvole jeste s dvarma me straste... Ty tam budu zkouset az tam bude blatnik... To jako ze byli trochu jinak diry a blatnik to posunulo tak, ze o nej drhli dvere? 

uz nikdy nie sachs spojku na feliciu maximálne do nejakej mrdky
-> Syny: -> Nwkt: tak já měl úplně bez základu z ACI a snad i nějak seděly.. Dokonce i jedny dveře zavírat jdou.
-> suri: výrobce je prý cz podle autodilykrc.cz a cena 650,- www.autodilykrc.cz/eshop/
.../blok-diodovy-alternato
ru-55ah:0c48e9cf7c90d305
A nematie tie auta nejako pokrutene? 

-> Syny: jenomže mě pak nešli zavřít dveře sem to musel roztahovat abych vůbec zavřel
levá strana šla napoprvé bez kladiva, pravá to byl ten pojeb na po3
nevím proč

levá strana šla napoprvé bez kladiva, pravá to byl ten pojeb na po3

-> spartra: chce to doladit kladivem, ja to delal taky... Mel sem tam nahore fuku velikou...
-> Nwkt: nu zajímavé ja musel koupit 3 p kapsy, tu 3 sem tam musel najebat kilovým kaldivem, ty předešlý 2 sem musel sundávat

-> Nwkt: tak u spoje slupek blatnik mi nesedela i ta cerna :)
Pkapsy v zelenym základu, nesedí o 1 cm u spoje sloupek-blatník, údajně originál prvovýroba, dneska mi dal v černym základu a padne jak prdel na hrnec
-> Labros: levnejšie ani nie ale je to origo a viem co mám
-> suri: asi 6 kilo, viz autodilykrc.cz, jestli se ti do toho chce, určitě máš levnější dát si nové diody do starého..
-> Labros: kolko stal? ja tak riešim či kupit nový (polsko ) alebo si pekne v kludne repasnut origo
-> suri: nee to je ten drátek co vede na kontakt regulátoru a žárovky dobíjení. Výrobce jsem z toho nepoznal, teď už je to v altíku.
-> darklord: já to preventivně přiletoval, tohle by pravděpodobně při provozu upadlo.
-> darklord: já to preventivně přiletoval, tohle by pravděpodobně při provozu upadlo.
-> Labros: to ako tá pevná hlavná dioda nie je priletovaná? výrobca vika alebo cm?
-> Labros: ja mam origo altik a presne ten kontakt tiez neni pricinovany, pritom vsetko funguje OK
-> sep: -> Gryzly:

-> Labros: Záruka je nadstandartní placená služba. Naco cín, ono se to přivaří při prvním zkratu statoru.
-> Labros: :odpověď na cín máš na první fotce ,poslední řádek vpravo dole:-)
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): :nesmíš srovnávat výfuk (čssr) a jeho imitaci(dnešní výroba),měl sem nový originál lauf a tím se daly bourat přehrady,dnešní papírovky jsou na tom s kvalitou asi jako prkýnko wc rychlíku Katowice-Žilina s hygienou.