skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
Přemýšlím jestli jsem to někdy vůbec viděl 

-> Luky: Hele, ono to kilo bude nějakej hodně ranej kus (možná i něco z prototypů). Ale rozhodně je poznat, že to nejsou klasický kulatý světla
-> Tom Troll: Joo, 120ky byly od začátku uvažovány s ovály. Taky mám doma nějaký fotky ze zkoušek. Ale jestli mě paměť nešálí, tak Pal v tý době neměl kapacitu. V tý době ty H4 ovály měly standartně snad jen Liazky. a až od 82, se začaly montovat na vše ostatní. Škodovky, Karosy, 1203ky, Avie.

-> Tom Troll: Joo, 120ky byly od začátku uvažovány s ovály. Taky mám doma nějaký fotky ze zkoušek. Ale jestli mě paměť nešálí, tak Pal v tý době neměl kapacitu. V tý době ty H4 ovály měly standartně snad jen Liazky. a až od 82, se začaly montovat na vše ostatní. Škodovky, Karosy, 1203ky, Avie.
-> Enggik: -> Luky: Jo, to bylo, a na jistejch prospektech jsou užovky z ověřovací série (76, blatníky ještě s náběhem na lízo) a taky maj telky.
To kilo bych možná někde našel ve vyšší kvalitě.

To kilo bych možná někde našel ve vyšší kvalitě.
-> Enggik: myslíš že fakt? Z toho videa moc poznat není s tou kvalitou... Kde by vzalo oválný světla?
-> ondie:
Díky za video. Ono v něm je totiž konečně vidět, že to modrý ,,kilo" (známý z jiných fotek) má fakt oválný světla
čas 3:25

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a víme co mám vlastně za materiál? Koženka či vinyl nebo je to totéž?
Protože nepředpokládám že tyhle věci oni ví

-> Luky: napiš klukum do icabrio.cz ,rád ti poradí,doporučí
Nemáte někdo tip čím ošetřit origo střechu? Jak se věkem smrskává, tak teď zmokla, změkla a dá se pěkně natáhnout. Dá se něčím naimpregnovat aby se materiál pěkně napil a zůstal v původní velikosti?
-> Tom Troll 17.01.20 14:56:31: ten zustal v GB a zustane tam.....
-> havlik 07.01.20 19:19:24: doba tomu tak velelela, kdo neměl ružovej motor bílé podběhy a modrý pružiny byl uplně mimo hru :-D
-> rapido: a nemrzi te, ze slo do sveta? btw ty zadni lemy uplacane z tmelu byl narez....
Je mimo Českou republiku, vice k tomu říkat nebudu.
-> rapido: bylo? Prodals?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 07.01.20 16:46:03: ja ho videl u neho v garazi, kdyz jsem si u neho byl pro nejake veci na LUXe
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak ono co si vzpomínám ho vlastně sralo ze z toho udělal takového kockopsa a i cirkusové barvy náprav a tak různě
Já Kubinu jednou potkal v MB někde v Kauflandu kupoval lahváče. Ale už to bude taky dobrých 5 let
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 07.01.20 15:54:32: netuším, viděl jsem jo pak ještě na FCC, ale kde je mu konec netuším.
-> havlik: že jo, pak už sem ho nikdy neviděl
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak to snad jezdilo jen ten jeden rok a pak to odstavil.
-> Tuner#2: má ho ještě? Myslim Kubinu. Na to sem uplně zapoměl
-> Tom Troll: Aleš a Kubinovo Garde
To vypadá hodně schopně. To je v Irsku? Dle spz...
-> ondie: neni. to je jine.. ale po tomhle patram taky
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A to je tohle,nevíš ? (ale zdá se,že asi ne)
Tak to zadní kolo je........
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: o tom jsem vedel delsi dobu, jen jsem nemel kontakt na majitele :(
-> Tom Troll: a do Ruska slo snad pres Madarsko. Bohuzel mi o nem Paul Wyatt nerekl.. byvalo by to garde slo do CR.
-> Matsoft: Není zač.