skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5279 příspěvků (zobrazeno 2851 až 2900) od 03.04.2006 do 21.09.2024, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> m8rinek: Se 4 místy v TP? Foto?
-> Mach: Legal to není, nicméně kamarád má origo 4místnou Laurettu...
-> OndraST 22.09.12 20:13:10: Ideální na úpravu normálního pickupa. :)
-> RON: A asi ani nikdy nebude, nemyslím si, že by se někomu chtělo dát za to ruku do toastovače.
-> Mach: je to tu asi potřetí - je to předělaná Funka. Není to (nebo aspoň nebylo) zlegalizované
-> Mach: je to tusim upravene
-> magor-no1: Sjednotit názvy jsem myslel, jako aby jednou nebyl nadpis s velkým písmenem a podruhý s malým...
-> magor-no1: to je potupa pro takové auto...
-> magor-no1: mozna jsi podle tech ostatnich mohl zkontrolovat i gramatiku, tohle se neda
-> magor-no1: Oprav ty gramatický chyby, to je hrozný ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> Skury: nikdo není dokonalý a nic se sjednocovat nebude , dělal jsem to podle několika dalších a aby to bylo co nejlogičtější a alespoň trochu přehledné
-> magor-no1: Když už teda spouštíš forum, chtělo by to aspoň trošku psát česky. ;) Nebo aspoň ty nadpisy... "Dotazi...", sjednotit hlavní nadpisy a příspěvky apod.
-> Karlos (WIO46): Já vím jen o jediný z Plzně, která měla nárazník bez znaku a to je/byla moje.
Ale poslední dobou vydím funky v Plzni jen hodně sporadicky. A většinou neměly nárazník nebo jedna měla třeba předek z newface.
-> Karlos (WIO46): Já vím jen o jediný z Plzně, která měla nárazník bez znaku a to je/byla moje.
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> Skury: Nikoliv.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No, ale co se tu objevují fotky, viděl jsem i daleko horší. Každopádně poznávací znamení je to, že ty plasty co byly žluté/oranžové/zelené jsou tady přelakovány do modra.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No, ale co se tu objevují fotky, viděl jsem i daleko horší. Každopádně poznávací znamení je to, že ty plasty co byly žluté/oranžové/zelené jsou tady přelakovány do modra.
ale tahle by docela stála za to , hany 601 má taky tuhle , ale ten snad má už ten novější nárazník , ten klasický se znakem ( myslím )
jo ještě pro majitele : skodafeliciafun.freeforum s.org/
jo ještě pro majitele : skodafeliciafun.freeforum s.org/
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : myslím, že většina funek je předurčena k nákladným opravám :)
-> Karlos (WIO46): Takže docela dost nákladný dát to do cajku. Ale zase docela vzácný kus.
-> Karlos (WIO46): Nemyslíš ten v Liticích?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak přední blatníky na výměnu, asi vyvařit vršky podběhů, a vzadu udělat komplet podběhy, zvenku to hnije nad lamino prahama, lamináty jakž takž ucházející. zbytek jsem nezkoumal. Vnitřek už taky stojí za vyliž, každá sedačka jiná.
-> Karlos (WIO46): A v jakým je stavu?
-> magor-no1: Jo mělo to znak na kapotě. Bylo to vošklivý. Pán se toho chce zbavovat, možná hned, možná po příští STK. Je to náš kotelní servisman.
-> magor-no1: Jeden byl v Plzni, ale už víckrát jsem ho tu nepotkal
jop , takhle to mají první kusi a ještě mají mít znak na kapotě , tak jak to je na obrázku , kde jsi ho viděl ?
-> Karlos (WIO46): Takhle to mají nějaké první kusy.
-> Nwkt: Jo, tak přesně tohleto jsem měl na mysli.![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
![6](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
-> Karlos (WIO46): Jo, taky jsem viděl
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky/1999_Skoda_Felicia_Fun_ 1280x960_01.jpg
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky/1999_Skoda_Felicia_Fun_ 1280x960_01.jpg
Mám dotaz. Dneska jsem viděl FUNa, docela zhuntovanýho, ale nebyl uplně na vyhození. Co mě zaujalo bylo, že v tom místě, kde převlek nárazníku jde přes masku a kde je normálně místo pro znak ten rám pokračoval beze změny. A místo znaku byla taková krytka vršek v žluté, spodek v černé (aby to nerušilo linii masky). To byla nějaká předserie, či co?
jedna z inzerátu na netu: www.auto96.cz/cze/.../Sko
da-Felicia-1-6-Fun.htm
Jediný co jsem viděl je že je prasklá palubka pod kastlimen od radia...ale to je jen detail,jinak vypadá hodně pěkně,i sedačky jsou celkem pěkný neprosedělý....a na to že jsou v kůži..řekl bych že je to přiměřená cena...
-> Jarda: Pokud vím, tak karosařina není dělaná žádná, že nebylo třeba... Kdoví jak to vypadá pod těma plastama, ale předpoklad je takovej, že je víceméně zdravá.
-> Roman Machain 14.09.12 09:34:28: zadni podbehy v okoli ulozeni tlumicu uz jsou delane? jestli nebylo treba, tak je cena pekna![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : povedal by som cena primerana stavu a hodnote auta
-> castrol: Díky, našel jsem.
Není to sice málo, ale už jsem viděl i horší za podobné peníze.
Není to sice málo, ale už jsem viděl i horší za podobné peníze.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 89 000 Kč
-> Roman Machain: A jaká je ta cena?
Doyle 14.09.12 21:41:00 napsal:
→ Roman Machain: z fotek vypadá hezky a že bylo o ni
staráno. Cena vysoká, ale odpovídá stavu a výbavě dle mého![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
Díky za názor. Jsem v kontaktu s majitelem. Čím víc mám informací, tím lépe vypadá. Vlastně má jedinou chybu, tu cenu. Nejsem přesvědčen, že je adekvátní.
→ Roman Machain: z fotek vypadá hezky a že bylo o ni
staráno. Cena vysoká, ale odpovídá stavu a výbavě dle mého
Díky za názor. Jsem v kontaktu s majitelem. Čím víc mám informací, tím lépe vypadá. Vlastně má jedinou chybu, tu cenu. Nejsem přesvědčen, že je adekvátní.
-> Roman Machain: z fotek vypadá hezky a že bylo o ni staráno. Cena vysoká, ale odpovídá stavu a výbavě dle mého![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
Co na ni říkáte? Stála by za to?
autobazar.hyperinzerce.cz /skoda/.../6494557-p-felic ia-fun-1-6-mpi-klima-nabid ka-praha-4
autobazar.hyperinzerce.cz /skoda/.../6494557-p-felic ia-fun-1-6-mpi-klima-nabid ka-praha-4
jen připomínám kdo by se bál že do Sedmihorek netrefí tak sraz je mezi 9:00 a 10:00 tuto :
maps.google.cz/maps?hl=cs &...
v deset je odjezd abychom dorazily v pohodlí a včas , pojede se skrz Český Ráj
maps.google.cz/maps?hl=cs &...
v deset je odjezd abychom dorazily v pohodlí a včas , pojede se skrz Český Ráj
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vypadalo to že ne, jen jak tam stala. Ani lam. nastavbu jsem tam neviděl.
jinak to byla 1.6
dovoz D
stav tacho 188 000
cena 49000
jinak to byla 1.6
dovoz D
stav tacho 188 000
cena 49000
-> Antony: A ma i tu dlouhou plachtu... za kolik byla?
Jedna bazarová. Místy kosmetický vady ale nic hroznýho. Teda až na zadní podběhy, jsou natřený něčím černým, neidejtifikovatelným. .
Včera jeden na Ještědu, taky byl chudák orezlej, na první pohled mu kromě FUN disků nic nechybělo
-> Mach: podarena
-> Jožynek : a v takomto stave ako je v inzerate ?
-> castrol: Je to FUN, pôvodne od SNV, kde bol dlhu dlhu dobu na predaj...
je to fun ,nieje to fun auto.bazos.sk/inzerat/...
/predam.php