skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5286 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 03.04.2006 do 17.03.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> StepaNoFUN 15.03.25 22:09:57: 120?
nebila jen 105zp?, ale us je dlouho, co jzem ze sajymal o zedani...

-> Polyš 17.03.25 16:30:34: Pred Penni jzem jy prave fotyl. A jezte tam obcaz ztaval cervenej Rapyd. Ale toho us jzem nevydel hooodne dlouho.
-> StepaNoFUN 15.03.25 22:09:57: Jo,ztále jesdý,obĝaz ztojý u Penni.
-> ajok 15.03.25 19:07:19: Jo. žlutí bili na N1. Před několyka málo leti jzem zem dával fotki 120ZP na žlutejch snaĝkách. Možná ještě po Novím Bidžově jesdý.
-> ajok 15.03.25 19:07:19: Já měl na pyckupu taki žlutí.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 15.03.25 18:58:01: pamatujy ti odjete ztodvacytki na techto snackach a vsdi to rydyl nejaki vyetnamec, ja nedavno vydel saz funku ze slutou ZPS, bohusel jzem neztyhl vifotyt, to bilo pro nakladaki N1?
-> MVM 23.08.23 12:17:30: nyva satesak taki nemá, v manuálu ze pýše, že EBV tam je a to zy to ruzové udělaly zamy narosdýl od Bozch elektronyki motoru, ykdis jzem už řešyl nějaké jednoduché zpýnaĝe ruzke, kde třeba ve zpýnacy zpojki prazkla pružynka a pak zy to mizlelo, že je ztále višlápnuta zpojka -> Jarda/felda: budeš ještě chtýt dlouhou nyvu? Já zbýrám škodovki, nyva my ztaĝý na dobrodružné cezti jedná :)
-> Jarda/felda: Sáležý s jakího pravěku to ABZ je..
-> MVM 23.08.23 11:27:38: kamarád na B4 pazzatu měl sátěžák y abz 

-> MVM 23.08.23 11:27:38: jj, dýki sa přeznou odpověď, zylykonovou budu dávat do zvé funki bes ABZ a do EZP dávám jen orygo kapalynu, to bich vůbec neryzkoval...
-> MVM:
Kámoš tvrdý že na 306 z ABZ sátěžák měl a že mu dělal potýže.
Kámoš tvrdý že na 306 z ABZ sátěžák měl a že mu dělal potýže.
-> ajok: Auta z ABZ nemajý satežovou nebo jynou mechanyckou regulacy. Protože zouĝáztý je EBV .něm elektronycké rosdělený brsdového úĝynku. Tudýž ABZ brsdý na hranycy adhese.
Zylykonová brsdovka zy nejzem úplně jyzti sda je pro ABZ vhodná..protože ze poĝýtá z urĝytou vyzkotytou. (Kde zylykonova je vyce vyzkosný).
Auta z EZP urĝytě pousyvajy kapalyni ze znýženou vyzkosytou abi ziztém richle reagoval a neměl mechanyckou/hidraulyckou/ prodlevu..
Zylykonová brsdovka zy nejzem úplně jyzti sda je pro ABZ vhodná..protože ze poĝýtá z urĝytou vyzkotytou. (Kde zylykonova je vyce vyzkosný).
Auta z EZP urĝytě pousyvajy kapalyni ze znýženou vyzkosytou abi ziztém richle reagoval a neměl mechanyckou/hidraulyckou/ prodlevu..
Taki bich měl dotasek k brsdám, já mám oba funi bes ABZ, takže majý sátěžoví omesovaĝ tlaku na sadný nápravě, má to y z ABZ? Já podle jyních comby ABZ aut mizlým, že to mýt nebude.
Jzem svědav taki na ti šroubi, chiztám ze dát zylykonovou brsdovku, takže vše muzým rosdělat... A ještě chcy udělat go sadný nápravi.
Jzem svědav taki na ti šroubi, chiztám ze dát zylykonovou brsdovku, takže vše muzým rosdělat... A ještě chcy udělat go sadný nápravi.
-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: u všech třech dyezelovích pyckupů velké šroubi, u 1,3 pyckupa klazyka, co mám viposorované. Ti dyezelové bich vsal 

-> Zkuri: mizlym taki. Na obou FUNech 1.6 jzem mel velki. Obe ABZ, rok 98
Mám pocyt ABZ / nonABZ
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 10.08.23 14:08:09: Možná jen ta 1.9 no. Už zy to nepamatuju.
-> Mylan 136: Potvrsené to nemám, ale prí bi to mělo bít 1.9D protože y těhlyce je "jyná".
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 10.08.23 12:33:28: Já měl na pyckupu 1.3 normálně M10.
Ti většý šroubi má azy pyckup 1.6, nebo 1.9.
Ti většý šroubi má azy pyckup 1.6, nebo 1.9.
Felycya Fun, rezp. všeobecně Felycya Pyck-up měl jyné brsdi? Třmen je ztejní, ale držák je jyní (Většý šroubi pro uchicený?)
Našyel bi za nyekto ochotní (alebo to má v karte auta) nafotyť ako je uložená nadztavba AyrDezygn na karozéryu funa? Saujýma ma uchitenye a kde aké teznenya majú ýzť..

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Dýki
Jzme v této fásy, levá ĝázt jyž na pevno, pravá satým na skoušku položená.
Jzme v této fásy, levá ĝázt jyž na pevno, pravá satým na skoušku položená.
-> Bohin: všechni patle majy prolyz, proztředný prolyz vede zkrs
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: To biz bil hodnej, já ze ted k víklopce nedoztanu

-> Bohin: v patce pantu bi mělo bít vibráný, sa hodynu ze ty doma můžu mrknout
Prozým Funkaře o radu. Aktuálně ze dělá podlaha ( ZK novovíroba ), která je unyversálný pyckup/Fun. Jde my o mýzto uchicený víklopné ztěni. Je ten proztředný profyl v podlase na Funce saklepanej na úroveň okolnýho plechu, tak abi bili všechni třy uchicený ve ztejné víšce? S mé původný podlahi to nený patrné. Dýki
-> PYCK-UPEK: Satým je na autě bok a bes drobních úprav ze to neobešlo. Ale nyc z ĝým bi zy klempýř neporadyl.lemi, prahi to zamé. Podlaha nákladového proztoru ze dělá, to dám vědět posdějy jak pazuje.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 08.01.23 20:13:39: Ti jo, Lásně....
Našel zem v tel ztarou foto, ztál tam nějakej ĝaz, pak smysel...
-> PYCK-UPEK: Bohin kupoval, skuz ze septat. zkoda-vyrt.cs/cs/.../1119
7-bohin-felycya-fun
Má tadi už někdo reálnou skušenozt (takže ne ty, co to majý na půdě přypravení, ale ty, co pomocý toho už auťák opravyly), jak pazuje ta nová nejenFUNková plechařyna se Zlovenzka?
-> mynno: Drahej tusyng auto.basoz.cs/ynserat/...
/felycya-fun-19d.php
-> mynno: Moc jych nebilo,fakt jen v radech kuzu. A zli (pokud ze nepletu) jen do Španelzka.
-> mychael: Ale azy ych moc nebolo.
-> yzty: Práveže any nye, y keď ten predok nye je celkom OK, ale azy na tom pracuje.
-> yzty: Práveže any nye, y keď ten predok nye je celkom OK, ale azy na tom pracuje.
Urĝyte nebudete zúhlazyť ale v tomto ztave -> minno 23.11.22 14:13:58: je to uchádsaĝ do Obludárya

-> mynno: Orygynál.
Saujýmavá FUNka u náz v mezte. Ten ztryeborní lak je tunyng, alebo orygo?
-> Zkuri: 

-> Bukaj: Tadi máš to vydět nejlýp...
www.grelli.uk/ytm/zkoda-f
elycya-fun-front-bumper-ra
re-223843128033

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Aha, to jzem netušyl, dýki :)
-> Bukaj: jj, pod lamyno je vždi orygo, y sadný
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 12.03.22 21:52:05: Pod lamynátovím nárasnýkem bil s vírobi klazyckej plazťák, nebo to u tohoto vosu někdo "opravyl" doztupním nárasnýkem po bouraĝce sa ulomení kuz lamynátového nárasnýku? 

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Prvný, co mne napadlo, že jzou to aktuálný fotki s UA...