-> Jurraa: Jestli mám levou nebo pravou stranu netuším... je to v externím skladu, tak to asi nebude hned, ale pokusím se udržet v paměti a až tam pojedu, tak to vezmu a oměřím co půjde - pokud to ještě bude pro někoho zajímavé.
-> isti: jako náhradní díl jsem na to jednou narazil v nějakém inzerátu společně s dorazem, ale netuším jak k tomu prodejce přišel a někdo mě s koupí předběhl
Až se k tomu dokopu, tak udělám výkres. Před výrobou jsem si udělal 3D model, pokud by vám to stačilo.
-> MOLSO: Toto ešte nemám ,myslím že to ani nevyrábali ako náhradný diel a práve teraz nemám žiadnú kasňu z ktorého by som to vedel v prípade potreby vyrezať.
-> Jurraa: Keby si mal na to čas a náladu aj ja by som uvítal jeden pár.U mojej 130ke je to minimálne na pravej strane totálne zhnité a pôjdú na výmenu aj nosníky.
-> isti: no jsou to výztuhy zespod u dorazu, celý ten zadek mám shnilý na prach a musím to udělat znovu
-> MOLSO : na export určitě ne, nemůžu zaručit že sednou. Přes nosníky ramen ( které půjdou taky pryč a jsou navařeny přes výztuhy ), se tam nevlezou, po sundání nosníků ramen by ale měly pasovat.
Možná až bude čas a budu mít jistotu že sedí, jedna mi trvala přes 3 hodiny, musel bych si to nechat vypálit a při kusové výrobě by to nic levnýho nebylo.
-> Jurraa: Kamže sú tie výztuhy?Nie náhodou na tunel zospodu cez ktorú ide kábeláž dozadu u štartera?Ak ano tak by som pridal aj ja k Molsovy s otázkou.
-> Nwkt 29.12.15 18:04:20: Na znacky to nejezdi, jeste nejaky rok pockam. Predni zacina byt omlacena od kaminku a zadni je takhle dorasovana od technika, ale pod znamkou to neni nijak drasticky videt
-> Nwkt: nekde to nechavaji, me ji taky nechali... vzhledem k tomu, ze znamky kontroluji treba Turci na hranicich, tak bych ji radeji sundal, oni stejne mozna nevedi, co znamena a kontroluji jen datum, jestli je platna
Právě trpím v polosmrti v Ikee. Každej rok vím, že mě to tu sere, ale nikdy neřeknu ne a dělám řidiča. Jinak jsou tu pěkně hnusný holky, zlaté plzeňsko, tam jich není v obchodech ani omylem taková kumulace.
Ježíšek přinesl nový potahy do okty a tak jsem si řekl že se to veme radikálně a pořádně všechno vyčistím, přeci jen za 15let tam je bordel tak se vyndaly sedačky no ale navlíkat přední to je docela očistec nějak extra přesný to nemaju nato ze to jsou přesný potahy ale zadní jsou naprosto cajk