skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jindas: Úplně z ničeho nic. V konstantních otáčkách okolo 4k. Žádné zrychlování nebo brzdění motorem. Najednou ztráta výkonu, přestal otevírat sací ventil na jednom válci. Horní půlku tyčky jsem vyndal a se zbytkem spodní jsem po konstatování, že víc už se tam nemá co podělat, dojel do garáže s výkonem sériového Favoritu. Tyčky měly být nepoužité, dával jsem celou sadu novou a najelo to asi 3 tisíce km, než jedna křupla. Zbytek sady dám do železa a strčím tam nějaké prověřené, co mají najeto několikrát kolem Zeměkoule... Bohužel spodní část tyčky se ohnula, zřejmě hned, co se to stalo, a nešla skrz hlavu vytáhnout. Spodem se k ní taky nedalo, protože blok je Fabia. Takže musela dolu hlava a vyměním i zdvihátko.
-> Nepér: -> Nepér 06.01.16 22:56:23: A prosím tě, čím to,že se to tak ohlo/prasklo? Jsi mu ložil? Nebo z ničeho nic?
Nečetl jsem nic o tom,jestli se to tady řešilo,koukám jen na fotku...
Nečetl jsem nic o tom,jestli se to tady řešilo,koukám jen na fotku...
Inspiroval se u Bukaje a zdvojil některy sponky, protože jak mi zamrzla voda v chlazení tak když jsem chtěl dolít nemrzku, vzpomněl jsem si, že jeden z těchto spojů nedrží.
-> Bukaj: Tak ona ještě loni v létě byla čistá lesklá měď velkoobchodně za 145,-..... propadlo se to hodně až na podzim a furt se to drží takhle nízko....
-> J3STER: ano tatínku....
-> J3STER: ano tatínku....

-> Bukaj: Měď nad 100,- je myslím celkem OK :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.01.16 22:56:25: Tak ne, že by se za to mělo platit, ale problémy budou co se maloobchodu týče - malý lokální výkupny to podle mne zabalej a budou fungovat ty velký - ale jenom pro velkododavatele...
-> Pavel P.. 07.01.16 23:07:40: Jo, na měď jsem taky čučel - výkupní ceny 90-115 Kč. Koncem devadesátejch byla měď kolem stopade...
-> Pavel P.. 07.01.16 23:07:40: Jo, na měď jsem taky čučel - výkupní ceny 90-115 Kč. Koncem devadesátejch byla měď kolem stopade...

-> Pavel P..: Běž spinkat Pavlíku.

-> palinator: www.patria.cz/komodity/..
./med.html
-> Pavel P..:
Máš někde odkaz na aktuální tržní ceny těhlech komodit?
Máš někde odkaz na aktuální tržní ceny těhlech komodit?
Tak se zase uklidněte.. cena železnýho šrotu po novém roce šla lehce nahoru a prý by měla ještě stoupat... ale bude to tak max 3kč/kg..... dneska bylo 1,90,- za lehký šrot, v pondělí bylo ještě 1,70,-
průser je teď cena mědi.... ta padla skoro o 1000USD za tunu.
průser je teď cena mědi.... ta padla skoro o 1000USD za tunu.

-> OJOUCH: Náhodou jsou hodiny pěkný a originální.
Zrovna se mi honí hlavou něco podobného,ježíšek nám donesl domů nové,tak si ty staré trochu vylepším a půjdou do garáže.
Mám dvě varianty,buď si nechám zvětšit fotku mého auta nebo je zakomponuji do rozřízlého disku s tisícovky,mám doma nějaké na vyhození,uvidíme. 

-> Bukaj: Krach sběren by byl docela průser, páč se Šemikem třeba produkujeme šílenýho kovovýho odpadu z oprav našich povozů 
A třeba kamoš v kovovýrobě potřebuje měsíčně někam dát řádově metráky kovovýho odpadu. Kdyby se za to mělo naopak eště platit, tak to bude docela průser...

A třeba kamoš v kovovýrobě potřebuje měsíčně někam dát řádově metráky kovovýho odpadu. Kdyby se za to mělo naopak eště platit, tak to bude docela průser...
-> Bukaj: To už je lepší krást ten karton, u nás ho vykupují za 4kč :D
-> OJOUCH 07.01.16 21:54:19: To je prd, ale vymyslet z ráfku digitálky, to by byl kumšt. 

-> Pavel P@nkáč 07.01.16 21:51:01: Přesně tak - železo koruna až koruna pade - bída s nouzí. Taková výkupní cena byla v druhé půlce devadesátých let, za litinu až dvě kačky - tehdy jsem si na gymplu přilepšoval sběrem kovů.
Za takovouhle cenu dneska asi nikdo nehne prstem - vidím to na brzký krach většiny sběren...
Za takovouhle cenu dneska asi nikdo nehne prstem - vidím to na brzký krach většiny sběren...
Uz me nebavilo v garazi porad vytahovat mobil abych se podival kolik je hodin (cisla jseu z matek podlozek perovek......) preste to co dala dilna!
-> palinator: to nevim ale cena je skoro jak za karton všude ted
-> Pavel P@nkáč:
A platěj v Praze i víc za železo?
A platěj v Praze i víc za železo?

-> palinator: platí se 10 za komplet nastrojeny, v praze prej dostenes i vic.
-> Pavel P@nkáč:
Tak o škodovce se kterou jedu 3x do roka toho moc nenapíšu.
Prej se dneska za starou rotačku platí 15 tisíc za motor tak jakýpak bezcenný.
-> Strycek Marty:
Stříbrný TDI 81 kW, mechanicky stav dobrý, čistý, karoserie asi jako u každýho Toleda nahnilá a zralá na celolak.
Tak o škodovce se kterou jedu 3x do roka toho moc nenapíšu.

-> Strycek Marty:
Stříbrný TDI 81 kW, mechanicky stav dobrý, čistý, karoserie asi jako u každýho Toleda nahnilá a zralá na celolak.

-> Přema: U nás to šíleně trvalo a dvakrát se kvůli jistým slečnám měnilo téma maturáku, ale teď už to snad nějak půjde :D -> palinator: Obsah, stav, barva, cena? :D
-> palinator: každej tvůj druhej přizpěvek je tu o tvým bezceným TOLEDU 

Dneska jsem přezul. 
-> Strycek Marty:
Nechceš Toledo?

-> Strycek Marty:
Nechceš Toledo?

-> Peklo: pokud bych dostal fotku z rozměrama tak to můžu skusit, pokud to může být v autodesk invertor...
-> Tomaso435: Vyrobit by šel, stačí sehnat někoho kdo udělá 3D model v CADu a na 3d tiskárně se dá vyjet cokoliv. Pokud bude model jsem ochoten zkusit výrobu tiskárna je.
Jsem dělal dneska z babetty tank
jó bude to pěkné expediční vozidlo...
-> Strycek Marty: ty jsou pěkné... my konečně domluvili kdy to vůbec má být, a kde to bude...

-> Strycek Marty: ty jsou pěkné... my konečně domluvili kdy to vůbec má být, a kde to bude...

Změnil jsem se v dealera lístků na maturák a očíhnul v bazaru Golfa 3 Tdi v moc pěknym stavu za 25 000 ve výbavě gt s klimou
-> Nepér: uber kone lebo ti zeru motor
-> Jirik_Tuňák1983: -> Borderer: Existují i "dvouřádkový"
-> Nepér: ta nieco zaistovala ze si ju tak ohol 

-> Nepér: Hezky čistá, jako nová...

-> Jirik_Tuňák1983: Neohejbat, vyřešil by mrtvý úhel 

-> Borderer 06.01.16 21:54:07: Aby ten štítek nebyl pak tak dlouhej, že bys ho musel zahnout za roh přes blatník. 

-> Mr._Nosferatu: Taková Felicia SLX 1.6LPG by mohla docela zamotat hlavu... :-D
-> Johny Death: celkem by mi stačilo 136 LPG v origo vzhledu :D
škoda že to nejde udělat plasťák, no ale oželím :D a víš co? rovnou bych si nechal asi udělat komplet označení. škoda favorit 136LPG :-D a pak štítek TOURIST :-D
škoda že to nejde udělat plasťák, no ale oželím :D a víš co? rovnou bych si nechal asi udělat komplet označení. škoda favorit 136LPG :-D a pak štítek TOURIST :-D
-> Johny Death 06.01.16 20:54:36: Tak bych poprosil o štítek Škoda 130 LPG - raději dva

-> Johny Death: kdy začneš dělat feldí štítky ?
-> Tomaso435 06.01.16 16:36:36: Co si kdo přeje, to má :))) Klidně ti udělám 136 SNB :)
-> Tabi: jo u nas po silvestru...
-> Sejki: Napadnul sníh,viď.

Prezul na zimni 

-> U-Geen: Díky dík. Už mám ve všem jasno 

-> Johny Death: kdy bude favorit v imitaci plechu ? :-) 136Lpg 

110L a 100L ještě dodělám zítra, ještě mi chybí jedna DeLuxka, ale to už bude raz dva. Dělal jsem na to přípravek, aby se dal udělat ten úkos na to. tak to trochu trvalo.
-> Johny Death: Parádička. Už se na ně těším :)
-> Johny Death: Hm, pěkné, nebyla by jedna 100L na prodej či výměnu?
-> Johny Death: Hej, krása... 110L jsi nedělal?