-> castrol: je to on? jen mi tam nesedi rozmer D, to resis vypodlozenim celeho drzaku?
www.autodily-sklad.cz/img
/.../DF1016.JPG
a felda:
www.superoleje.cz/files/.
../22624.png
jinak stredovy otvor zvetsit o 1 mm a vnejsi prumer zmensit o 2 mm, takze na tom nic neni, to by mi kamos udelal a drzakum prasecacky domluvit flexou by taky slo :)
-> Tomaso435 18.10.16 16:42:04: clovece, na fichtlu jsem mel vzdycky problem dojet 30km (tenkrat mi prislo jako dobrodruzstvi rozebirat 30km od baraku motor, no nechtelo se mi to jit pesky :)), tak uvidime pristi rok - 25tis. km trasa, mozna se zastavkou v Moskve, kde si dam jeden servisni den a bude se pokracovat :)
p.s. kde jsi byl tim favem nejdal? jako skandinavii to da, jako by to bez problemu dala vetsina mojich aut... ale me skodovky proste prestaly stacit, vubec jsem se nedostal, tam, kam jsem chtel a rapida uz jsem vylozene likvidoval, viz. oddelujici se kufr od zbytku auta v mistech, ktera jsou naprosto zdrava... trasu cca 80km v Rumusku po nezpevnene ceste jsem s cervenym MTXem vzdal po 5km, tak jsem si rekl pristi rok rapidem a vzdal jsem to po 10km, byla to totalni likvidace tech aut a loni jsem si ji 2x projel xxxxx, ale takovym prasostylem, ze jsem vsechny offy predjizdel a urazil jsem tam jen uchyceni tlumice :) a znicil 2 disky, poridil jsem 2 sady disku suzuki a ty uz jsou neznicitelne, zase nicim gumy :), ale to jen tak pro vysvetleni, dost k tomu
No ja defiky predjizdel i rapidem a pak jsem mel o 1/4 otacky volant, uz jsem tam chtel roubovat cepy z nejake dacie :) a pak diky tomu jsem to uvaril na fagarasi (nevidel jsem kvuli volantu na teplomer a vrtuli zapinam rucne, teda ona se nekdy zapne sama a pak ma problem se zase vypnout, jak se slepi kontakt), teda to tesneni elring je tam dodnes, dalo i Turecko a dalo by i Maroko, neni to takova shitka, jak temac :).