-> Bery 16.11.22 20:03:33: Já se ho jen zeptal co to chce, 60 mm navrhl on, nikdy sem neříkal že chci takovej průměr . Chtělo by to rozumnej návrh, já tomu zase tolik nerozumím
-> hans1 19.11.22 14:46:57: Až tohle shnije, tak my už tu nebudeme (tedy pokud to bude tak, jak Hurdis píše, pod střechou a se stěnami). Maximálně tam může vznikat nějaký kondenzát, pokud to bude vytápěné i v zimě a bude se tam něco dělat (nosit vlhkost) a prostor nebude vytápěn podlahou...
-> Hurdis: pokud to bude tak jak píšeš,tak to nebude brzy ale dřevo pod zem(beton) podle mě určitě nepatří a je uplně jedno jestli tam je izolace nebo ne
Vždycky když se počasí rozhodne, že už by mohlo sněžit, je nejvyšší čas začít taky dělat něco na domácím hřišti. Přesně po roce od zbourání staré dílny a přípravy na novou alespoň konstrukce, střecha za pár dní. Ať je kam postavit FVE.
-> U-Geen 17.11.22 22:45:26: Jedno se musi strejdovi Volodovi nechat - tu jejich "estebackou " masirku maji zvladnutou na jednicku tak nejak celosvetove. Kdyz nekoho dokaze nasrat zlutomodrej pruh v logu, bylo skoda nevyuzit jeho nasiraci potencial
Rád som privítal novú stužku cez logo trikolóra Česka a Slovenska pozdravujem všetkých Bratov do Česka a prajem príjemný sviatok dúfam že ste ho využili pri svojích autách s okrídleným šípom
-> palinator: Ne v tomto případě, dřív se to tak dělalo. Patrně důsledek ručního kreslení DPS. Tohle je tektronix 466, paměťový osciloskop z poloviny 70. let. Paměťová je tam tedy jen obrazovka, není to zadny digital.
-> palinator: Jestli to spíš nebude dobovým standardem - co si vybavuju, tak "lepší" Tesla tišťáky (Hi-Fi, vojenské a laboratorní přístroje apod.) ze sedmdesátých a osmdesátých let vypadaly dost podobně...
-> Bery 16.11.22 15:38:56: já mám třeba na 96kw naftě trubky 55mm (vnější) z výroby a vim že ty seriový výfuky včetně katalyzátorů dávají přes 200koní v klidu
ze 76 mám kus okapu... je to strašně těžký, ale věčný. ;-)
Víš jak je to v čechách - čim víc, tím víc... a pak zjistíš, že na RS octavii ti padají koně před omezovačem (10 koníků, kousek krutu...) na trubce 55mm..ale procpeš jich tam přes 350. A jiní dávají na 300 hp trubku 76, to je prostě jen o spotřebě materiálu a váze asi. Ale někomu to nevysvětlíš.