Stále jsou sikovky od Knipexu top? nebo už se pokazily, popřípadě jiný výrobce?
Chtěl bych porídit tyto.
www.boukal.cz/kleste-siko
-na-trubky-cobra-250-mm-kn
ipex-87-01-250-cobra-din-i
so-8976-lestena-hlava-plas
tove-navleky-rukojeti/.../
produkt
Díky
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co používáte za nářadí.
-> vhml 28.02.25 12:54:46:
Díky za recenzi. Vzal jsem jich 10.

-> vhml: to je z toho amd?
Jestli jeden kus stojí 200Kč tak mi 20 kusů za 159 včetně dopravy přijde jako fér cena :-)
-> vhml 27.02.25 13:04:20:
Ale ja som vážne nechcel.
Inak na vrzani čokoľvek textílne / chlpaté, nie gumové.

Inak na vrzani čokoľvek textílne / chlpaté, nie gumové.
-> vhml 27.02.25 11:38:53: Jak piseStepan, tak chlupataTesa je nejlepsi na interierovesvazky:
www.tme.eu/cz/.../51608-0 0006-00
Na temku maji i exterierovou verzi:
www.tme.eu/cz/.../51026-0 0002-00
Jinak izolacky Electrix jsou snad nejlepsi "elektrikarske izolacky", ktere mi prosli rukama.
*edit: to TME prohlídky, jsou tam různé délky, tloušťky, šířky
www.tme.eu/cz/.../51608-0 0006-00
Na temku maji i exterierovou verzi:
www.tme.eu/cz/.../51026-0 0002-00
Jinak izolacky Electrix jsou snad nejlepsi "elektrikarske izolacky", ktere mi prosli rukama.
*edit: to TME prohlídky, jsou tam různé délky, tloušťky, šířky
-> Milan 136 27.02.25 13:35:13: jo, vidím, že to je nějaká pěnovka. Jako můžu to zkusit objednat co přijde. Jestli to nemaj na centimetry :-)
-> vhml 27.02.25 13:17:51: To je nějaký podezřelý. Asi výprodej. Není to obyč textilní páska, koukni na obrázky.
-> Milan 136 27.02.25 13:11:19: to mi v Kelly píše, že 200Kč/metr, to už mi přijde dost :-) Nevím co znamená ta pětikoruna u AMD
-> vhml 27.02.25 13:04:20: tu na venkovni svazky od Tesy jsem asi nemel, takze nemuzu hodnotit. Ani nevim, jestli ji delaj (nebo spis, jestli to tady nekdo dodava).
-> StepaNoFUN 27.02.25 12:59:13: Díky. Ale asi bych to vzal stejně oboje od Tesy při jednom.
Začínám trpět na minnovo syndrom, že čím více zvuků z auta odstraním, tím více dalších slyším
Začínám trpět na minnovo syndrom, že čím více zvuků z auta odstraním, tím více dalších slyším

-> vhml 27.02.25 12:57:13: Ta prvni je jakoze na oboje. Ja to teda pouzivam na svazky. Vrzani jsem nikdy asi neresil.
Je to takova "chlupata" izolacka. Ale tim, jak je chlupata, tak trochu nasaje vodu, tudiz na ven neni.
Je to takova "chlupata" izolacka. Ale tim, jak je chlupata, tak trochu nasaje vodu, tudiz na ven neni.
-> vhml: Jinak kdybys potreboval tu do motorovyho prostoru, tak kdyztak muzu pripadne dodat za jiny penize. Nakupovat na Anticoru bez firemni registrace je silenej nesmysl. A ani se tim moc netajej, ze koncovymu zakaznikovi uplne dodavat nechtej.
Ja od nich beru vystrazny folie po krabicich, tak mi k tomu par pasek pribalej za VO cenu. S balikama za pak desitek/stovek korun se jim nechce srat. Ty ceny na jejich eshopu jsou schvalne napaleny, aby si nekdo neobjednaval 2 pasky. A kdyz uz si je objedna, tak aby se jim to "vyplatilo" se s tim zabejvat.
Ja od nich beru vystrazny folie po krabicich, tak mi k tomu par pasek pribalej za VO cenu. S balikama za pak desitek/stovek korun se jim nechce srat. Ty ceny na jejich eshopu jsou schvalne napaleny, aby si nekdo neobjednaval 2 pasky. A kdyz uz si je objedna, tak aby se jim to "vyplatilo" se s tim zabejvat.
-> StepaNoFUN 27.02.25 12:45:52: a ta prvni je jakoze na svazky, nebo vrzani?
-> vhml 27.02.25 11:38:53: www.carmedia.cz/izolacni-
paska-tesa-51608-textilni-
pet-fleece-19-15-m?gad_sou
rce...
Na svazky teda jen do interieru. Do motorovyho prostoru radeji tohle: www.anticor.cz/e-shop/... /160-electrix-textilni-izo lacni-paska.html
Na svazky teda jen do interieru. Do motorovyho prostoru radeji tohle: www.anticor.cz/e-shop/... /160-electrix-textilni-izo lacni-paska.html
Jakou pásku používat do interiéru proti vrzání dílů mezi sebou ?
Jakou pásku používat na kabelový svazky?
Izolačka se časem teplem pohne, vyleze z toho lepidlo, celý je to hnusný a špinavý.
Jakou pásku používat na kabelový svazky?
Izolačka se časem teplem pohne, vyleze z toho lepidlo, celý je to hnusný a špinavý.
-> Jarda/felda 25.02.25 09:24:54: Ano, zmizelo to. Ale ten doporucovany model jsem mel ulozeny v historii.
-> jans 25.02.25 07:04:19: jo ale tam to zmizelo 

-> Jarda/felda 24.02.25 21:36:42: Na Skoda TW pred caaem resili stejnou otazku a padlo doporuceni na UT131B UNI-T.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.02.25 22:27:22: na vetsi prouty je snad klestak ne? Ona ta presnost na rozsah 10(20)A taky nebude buhvijaka...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aha. To radši nepoužívám. Pak to bejvá takový prudérní. 

-> Eidy 24.02.25 22:33:44: prout prodávají v Kauflantu 

-> Eidy: Nástroj na dráždění Tuňáka 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.02.25 22:27:22: Co je to prout?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.02.25 22:27:22: 10A by stačilo, nepotřebuju měřit proud v zásuvce

-> Jarda/felda: Co se mi nelíbí, tak že měří prout jen do 10 A no... Jinak asi OK, pokud ti stačí to, co umí...
dneska mi "zemřel" muj starý multimetr, nemáte typ na nějaký nový ? nepotřebuju nic moc extra, koukal jsem na uni-t ut39 co na něj říkáte ?
-> Vojťas: regulaci má. Ale na nízké točky to moc nebrousí - spíš je problém ji udržet, aby brousila a na vyšší už zase pálí. Ale nekupoval jsem ji na broušení, tak mě to ve výsledku netrápí.
-> Vojťas 13.01.25 05:27:29: Dneska bych se už tolik nebál, fejkuje se všechno, takže se snad dají pořídit nástroje, co jdou alespoň nasadit.
(Já ten Fein pořídil ještě v 90., kdy to byl možná ještě jedinej kmitobrus na trhu, takže mašinka byla za půl tehdejší průměrný mzdy a kotouček s veletržní slevou za 2200 káčé.)
(Já ten Fein pořídil ještě v 90., kdy to byl možná ještě jedinej kmitobrus na trhu, takže mašinka byla za půl tehdejší průměrný mzdy a kotouček s veletržní slevou za 2200 káčé.)
já už leta čekám až Parkside bude mít zas multifunkci v performance řadě a pořád nic. Od letoška ji mají na 12V tak uvidím, jestli se hecnu, mám strach aby to nebylo slabý.
-> Vojťas: Ty kupujes kotoucky do flexy od stejny znacky, jako mas flexu? Nebo vrtaky podle vyrobce vrtacky?
U tohohle jsou v podstate 2 druhy upinani a jeste to jde vetsinou upravit. Treba do toho Extolu davam pilky od Makity, i kdyz ma to upinani jiny. Jen do to ty pilky musim riznout flexou.
U tohohle jsou v podstate 2 druhy upinani a jeste to jde vetsinou upravit. Treba do toho Extolu davam pilky od Makity, i kdyz ma to upinani jiny. Jen do to ty pilky musim riznout flexou.
-> Jozka: z toho mam strach, z cen prisluenstvi na jednotlivy vyrobce
Diky draci,az budu mit chvili pokoukam.
Diky draci,az budu mit chvili pokoukam.
-> gim 12.01.25 21:38:08: vsak ma regulaci ne?
-> Pavel P.. 12.01.25 20:10:01: Jsem kdysi jeden rozlámal.. v době, kdy to byl celkem raritní stroj i nástroj. Dnes snad bude lépe..

-> Vojťas: mám toho dewalta v odkazu a spokojenost. Na broušení to podle mě moc nefunguje. Má moc velké točky a ničí se deska - přehřeje se a nataví. Ale na ostatní super, kolikrát nahradí dláto, super se s tím dělají dlaby.
-> Jozka: Netušim, kotoučky jsem zatim nedokupoval.
-> Pavel P.. 12.01.25 18:30:34: Fein fakt funguje.. Ale furt stojí Fein kotouček přes dva litry?
-> Tomaso435: V celku dobře. Když jsem dělal úpravy na karavanu, tak bych si bez toho asi nedokázal práci představit. Třeba s tím jse udělat hranatá díra (například) 2x1,5cm v rohu, aby se jí dala protáhnout elektroinstalační lišta. Nebo díry na hranatý vypínače jsem nemusel jako kokot vypilovávat, ale rovnou jsem je vyříznul.
-> Vojťas 12.01.25 18:19:31: ještě sem nezjistil,jak se s tímhle vlastně dělá :-D
-> Vojťas: Mám aku od Makity a klasickou elektrickou FEIN Multimastel a je to sakra rozdíl.... ta FEIN fakt funguje bezvadně.

Ja mam parkinson a funguje no... Moc s tim nedelam teda.
-> Vojťas: mam cervenej Extol a spokojenost.
Doporučíte nějakou multibrusku? Rozumně cena výkon, i s příslušenstvím, na kutění kolem domu a bytu. Cejtim že to potřebuju
Na nějaký dobrušování rohů, problematický vyrezávání atd.
Nástřel co myslím
www.kamody.cz/dewalt-osci lacni-multifunkcni-bruska- a-sada-prislusenstvi-dwe31 5kt-223396?gad_source...

Nástřel co myslím
www.kamody.cz/dewalt-osci lacni-multifunkcni-bruska- a-sada-prislusenstvi-dwe31 5kt-223396?gad_source...
-> Milan 136 12.01.25 10:54:17: Kupoval jsem v témže obchodu ještě 3M textilní (interiér a exteriér) a ta je skvělá. Jsem zvědavý na tu jejich maskovací.
-> Jarda/felda 12.01.25 11:22:49: To taky no.
-> Jirik_Tuňák1983 11.01.25 23:35:43: ono u těch lepících prostředků je i o skladování
jak přejdou mrazem tak už nelepí nic 

-> Milan 136: Ono je to obcas usmevny... Oboustranna paska 3M. Aby to nebyla lziva reklama a neslo to jednoduse napadnout, tak je baleni po 3m...