skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
su.tech - nezodpovědný hajzlík
prohledat
433 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 21.12.2010 do 30.04.2025, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> ondie: Jojo, to je taky důvod, proč mi pořád leží doma. Pořád čekám, kdy mě popadne "leštící" období... A u těch štítků - jsem jen chtěl dodat fotku který jsem měl na mysli s tím nápisem "Rapid" a něco v tomto stylu měl ten polák na "B" sloupku a bylo tam "Coupe".
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: štítky pěkný,znám,mám..
Ty páčky sou zajímavý,zpracováním nejvíc ta levá,taky bych ty hliníkový datoval spíš na litry/kila a ještě možná tak,jak se zde píše,že si to někdo vystřihnul "doma". Viděl sem takhle i různý kilí otevírací madla na vnitřní straně dveří taky z hliníku..a vypadalo to na domorobo.
Hliník je dobrej,že se nechá leštit

Ty páčky sou zajímavý,zpracováním nejvíc ta levá,taky bych ty hliníkový datoval spíš na litry/kila a ještě možná tak,jak se zde píše,že si to někdo vystřihnul "doma". Viděl sem takhle i různý kilí otevírací madla na vnitřní straně dveří taky z hliníku..a vypadalo to na domorobo.
Hliník je dobrej,že se nechá leštit

-> Bukaj:
Chudáci, se nediv - já na takovej datum ještě nikdy v životě v žádný práci nebyl..
A ještě na subotniku..
Ale připomnělo mi to mou sbírku kilích vnitřních klik...

Ale připomnělo mi to mou sbírku kilích vnitřních klik...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík:
Nebo že by hrálo roli datum výroby 27. prosince 1986
Nebo že by hrálo roli datum výroby 27. prosince 1986

-> Bukaj: Že by ji bodovali v pátek před koncem šichty? 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Naposledy mi zůstala páčka kufru v ruce i s plíškem, který byl nabodován na kastli - blbě - jeden bod úplně mimo a druhý šejdrem a nic moc. Ona vůbec ta moje 130LPG má pochybně sbodovanou celou kastli... 

-> Bukaj: A to byl tak výkřik pro prdel. Sám jsem nezlomil žádnou a doma jich mám jak píšeš taky dost. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Tak nač odlévat hliníkové páčky, když původních plastových jsou všude kvanta
Navíc se ty páčky moc nelámou - za můj škodovácký život mám na jednu zlomenou páčku šest přetržených lanek

Navíc se ty páčky moc nelámou - za můj škodovácký život mám na jednu zlomenou páčku šest přetržených lanek

-> Bukaj: Hele já fakt nevím, dost možná to není ani Škoda, už si nepamatuju kde jsem k té hezky odlité přišel... ta odlitá podle originálu tu jsem někde vytáhl od někoho s dílama kdo dělal v Železárnách u nás... A dost možná by to šlo domluvit - nechat odlít... 

Zajímavé - tu první páčku zleva vidím poprvé - stovky mají stejnou, jako MBčka, leda, že by poslední modely měly jinou, ale o tom pochybuji, musely by se předělávat i blatníky...
Zajímavé - tu první páčku zleva vidím poprvé - stovky mají stejnou, jako MBčka, leda, že by poslední modely měly jinou, ale o tom pochybuji, musely by se předělávat i blatníky...
-> Ondie: A zajimavy packy se u me za ty roky posbiraly... hlinik, hlinik, plast
Predpokladam to bude - kilo, kopie gravitacnim litim, origo plast
Predpokladam to bude - kilo, kopie gravitacnim litim, origo plast
-> m8rinek:
-> Pavel P..:
Tak to jste na tom líp než já.
Já 47 nemám žádnou. Buď narazím na hodně poničený kus, nebo na krasavici za nesmyslné peníze a když se sejde pěkný kus za relativně rozumné peníze tak se zase objeví třeba podlaha na 120-Rapid. 
-> Pavel P..:
Tak to jste na tom líp než já.

taky mám se lvem ale se sportovní krátkou svazarmovskou pažbou...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Mam bez lvovou, nicméně soused má se lvem, kompletní, válí jí v takový kůlně a nedá si říct, že takhle ne...
-> m8rinek: Nikoli - byl jsem jen požádán o posouzení stavu.
A ano, je to vz. 47 a se lvem. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: vz47? Prodáváš?
Další potíž je na mířidlech - je tam slabá pružinka a při výstřelu dochází k nadzvednutí a poskočení mířidel na jinou hodnotu. Stačí vyměnit pružinu. 

Tady máš jak to má vypadat v reálu. Vpodstatě je to jen kolík s kouskem plechu který funguje jako pružinka.
Takže, vzduchovka není v tak špatném stavu. Celkově je pěkná, pružina nakonec nevypadá tak zle. Co ji chybí vpodstatě ke štěstí je zajišťovací kolík...
Tady na této vaší chybí pojistka a celkově je volnější ten kroužek. Samozřejmě zbrojíř by neměl problém toto nahradit a opravit - nicméně samozřejmě odborná práce za kterou by chtěl peníze. Osobně doma čas na tohle nemám takže bych to stejně musel dát tomu puškaři.
Tady na této vaší chybí pojistka a celkově je volnější ten kroužek. Samozřejmě zbrojíř by neměl problém toto nahradit a opravit - nicméně samozřejmě odborná práce za kterou by chtěl peníze. Osobně doma čas na tohle nemám takže bych to stejně musel dát tomu puškaři.
-> m8rinek: Ano, tento paket je pro tebe. 

-> Bukaj: Tak normálně - v poslední době nejvíc obchody. Ale ceny už nám šly nahoru protože už to jsou předci jen díly na "veterána" 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: To vypadá jako pakung pro mě :)))
Kam Ty na to chodíš?
Kam Ty na to chodíš?

-> Luky: Nooo něco v ní bude. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 14.04.15 22:33:45: pochlub se obsahem tuby 

-> Zeke-ten šestý: Díru zavařit a sponu vydyndat ode mě.
Tuším mám jednu takovou sponu navíc. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Vlastně mám ještě jeden, ale chybí mu ta dlouhá spona a má provrtanou díru na šroub do příruby na karbec....
-> Zeke-ten šestý: No je fakt, že i kdysi se to blbě shánělo tak dneska to bude ještě asi o něco horší to je fakt... 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ono už to asi 2x bylo opravované, ale jsem rád že alespoň nějaký filtrbox mám, to je fakt

-> Zeke-ten šestý: A tak to neni predci takovy problem pripadne i opravit ne?