-> palinator 16.12.16 14:03:02: fakt ftipne, to jsem asi nikde nepsal, aby to musela opravovat
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
ale jednou jsem napsal plynocifikace a neopravila mi to, asi nevedela, co je to za slovo :), to jsem koukal
a zrovna vcera jsem si stezoval kolegovi, ze anglicky uz psat zapominam, jak nic anglicky nepisu...
porad radeji, jestli odpojovat zem nebo sgnal, ja bych ten odpor dal na kostru a prepinal bag a ten odpor nebo obracene? mam strach, aby se mi tam nedostala nejak staticka elektrina, ty konectory - u nich se prave na to mysli, budu to muset udelat nejak ergonomicky, pod volantem uz mam vypinani ABS, vypinani provodu LPG na ventilech a zapinani vrtuli, uz se mi stalo, ze misto zapnuti vrtule jsem si vypnul palivo a pak jsem se divil, proc auto nejede :)
Pruziny jsem mel venku, takze jsou OK
Jeste jsem si pochvaloval, jak jdou lehce stahnout, to u nivy, kdyz jsem vyndal stazenou pruzinu, tak mi povolil stahovak a malem jsem sestrelil kocoura ze stromu.
-> Nwkt 16.12.16 14:05:56: myslel jsem spis, jestli to nebude jinde, netecou, to ne... ani nejsou zkorodovane