-> Jindas 01.12.17 12:56:13: Tak ono to utlumí trochu turbo. Ale je to super návykové to brblání i uvnitř. Nepřemýšlel jsi o tom BSR Sport Flow sacím kitu? Já celkem ano. Máš standardní sosání a filtr?
-> dragon_cb_cz: Nevím, proč by tam měla být vzhledem k ceně zamlčená past, je zapotřebí si taky uvědomit, že jsme v roce 2017(skoro už v 2018) a auto je rok 1999...
-> dragon_cb_cz 30.11.17 22:46:40: Na tohle Volvíčko jsem koukal začátkem týdne. Fakt nádhera. Škoda tý kůže, ale jinak opravdu voňavý. A přijde mi vlastně levný, vzhledem k tomu, co je to za auto.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.10.17 22:41:25: U nás s tím jezdí majitelka nebo spolumajitelka úklidové služby. Chybí jim lidi, takže vždycky přijede S90, z toho vyskočí sice starší (kolem 48 let), ale pohledná malá blondýnka, uklidí a jede dál.
s tim zdravením, v době kdy sem rajtoval silnice na fichtlu mě zdravilo hafo motorkářů... nechápal sem proč kurva :-D stejně tak když sem měl ospoilerovaný fávo tak zdravilo hafo tunerů... :D stejně dementní zvyk jako na vesnici kdy každá píča co de kolem plotu tě zdraví a přitom ho vidim poprvé v životě
-> Sita 12.09.17 17:50:22: Protože je to společný koníček a lidi tě nebo se prostě zdraví, nebo si přijdou i jako neznámí pokecat. Jestli tě to sere, odstěhuj se na pustý ostrov mezi opičky a leguány, těm budeš taky u prdele a navíc se tam jako bonus nikdo nezdraví.
Proste mi to zdraveni cizich lidi jen proto ze sedlaji podobnou techniku nedava smysl. Proc zdavitr cloveka jen proto ze jede na motorce, co kdyz je to bezmozek, kterej o kus dal nekoho vynda?
-> Sita 12.09.17 14:46:44: Já jsem rád, že na mne někdo z Volvařů nebo Saabařů mává nebo blikne. Říká se, že Švédi jsou diagnóza a o tom to je. U nových ale už nikdo nemává, to je na přesuny z A do B jako jakékoliv jiné auto. Asi se to vytratilo s koncem pětiválců u Volva a výkonných foukaných čtyřválců u Saabu.
To je jako když se zdraví motorkáři nebo skútraři, to by ti taky vadilo? Nebo když se potkají dvě 120ky, MX5ky atd.