-> palinator: Já vím, ale o moc větší auto už by pro mou ženu asi vhodné nebylo, má 160 cm a řídí cca rok a čtvrt, v Yetim už jsme jeli a řídilo se jí to dobře, rozměrově to není o tolik větší než Peugeot 106 co má do teď takže to bude asi vítěz. Navíc mají na kuli 2 tuny, takže nebude do budoucna problém ani s karavanem a i DSGčko se prý s karavanama chová dobře. Rádi taky cestujeme a občas i trochu mimo civilizaci (v plánu je třeba sever Evropy), tak asi i ta 4x4 (4x2+2) nebude na škodu... Chtěl bych najít nějaký kousek okolo 100 000 km, abych do toho nemusel chvilu hrabat.
Přemýšlel jsem že bych vzal něco jen pro ni a nechal si Volvo, ale když jsem si naskládal parametry co by se mi pro ni líbilo tak jsem měl pěkně omezený výběr... Už se mi asi nechce kupovat staršího spotřebáka a ležet pod ním každou chvilu, navíc jezdím často na celý týden do Rakouska a když bude žena doma sama, chtěl bych aby měla spolehlivé auto. 106ka ji zatím nikde nenechala (krom upadlého výfuku), ale už má svoje roky a bezpečnosti taky moc nepobrala...
Ale včera jsem Swena zase vytáhl, jeli jsme se psem, a bylo mi smutno... Budu mu pak muset najít dobrý domov...
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)