-> saskyn2 13.03.19 21:25:49: myslis u moji? nevim proc by to v rodine pretaceli, ale mozne je vse, ale zas kastle perfektni, pravej origo blatak bez koroze, spodek krasnej, zatim to je asi moje nejzdravejsi auto, no dlouho nebude
Fungl nove to mela pani 2 roky - tam by jedine byla moznost stahnuti od roku 2003 v rodine otec, po jeho smrti syn a posledni ten, od ktereho jsem to koupil, ale ten najel za ten rok 00prd a pry to prodaval, protoze nedokazal, aby to jezdilo na vsechny 4kola
No dvere ridice budou meneny a z auta, ktery melo mozna ty km o kterych pises a nekdo je tam proste hodil cely a prehazenim puvodnich lepsich veci se nezabyval, nechal tam i jinej tapec, ta rana sla na blatnik a dvere a temer nedoslo k poskozeni podbehu, to jsem kontroloval, taky bylo tuknute na PZ dvere a lem ke dverim, to je jen vykitovane, na lemu jsem nameril vetsi vrstvu, na dverich to je videt, pate dvere mi prisly nove, ale to se mi asi zdalo, jsou dobre nastrikane i zevnitr a nikde na zadku neni videt, ze by to tam bylo tuknute, pod naraznikem je to pekne, netknute.
Na kastli me nejvic stvou rozmackane predni casti prahu, jako to mel palinator, ale zrezle to tam nemam, napodzim jsem to jen zalil voskem a psychicky se pripravuju na to, ze to budu rovnat :)