-> Syny: Jo, je to tak... proto jsem je chtěl koupit těsně před zimou, ale nakonec bylo potřeba to řešit už před dovolenou. Pokud to vyjde, že spadnou pod 4mm někdy těsně před zimou, tak to bude na pikaču, ale to je holt riziko podnikání. Zase pokud jsem si spočítal, že by mě slušná sada kol stála třeba desítku a dvě sady pneu řekněme 6 letní a 8 zimní, tak jsem na 24 tisících jen v internetových cenách. Za to mám ty sady Michelinů dvě i s komplet nazutím a dýškem pro pneuservisáka. A ty pod-4mm můžu někomu střelit na letní ježdění.
Pravda ale je, že jsem si říkal, že moc nenajedeme... no a zítra to budeme mít soba 5 měsíců a natočeno přes 8 tisíc km. Tak uvidíme. Každopádně zatím se mi nikdy nepodařilo dojezdit na limit sadu pneu, které jsem koupil jako nové - vždy jsem dřív prodal auto
-> MerHanz: Hele já jsem teda zatím na těch Michelinech problém nepozoroval - ani v intenzivním lijáku, kde si některý lidi stěžovali. Komplet rodinka na dovolenou v relativně těžkým autě a problém nebyl jediný. Ale zase jsou to 225/45 R17, v nějakým balonovitějším rozměru těžko říct. Michelin snad údajně bude některý letní řady úplně rušit a nahradí je právě těma celoročníma... kdo ví. Každopádně na léto zatím dobrý, uvidíme jak se budu tvářit po zimě.