-> Bukaj 09.05.18 22:34:44: ty severske zeme bohuzel projete nemam :/ ale nekdy bych rad... Se zakazem lpg do tunelu jsem se nesetkal. Trajekt pres Dardanely - tam byl zakaz lpg, mam u rapida pod gumou okna cedulku lpg, tak jsem ji jen sundal a plneni mam pod spz, tak jsem na ten trajekt normalne najel :). Do Maroka na trajekt zakaz lpg nebyl, ale v Maroku neni lpg :(. Jestli tam jsou potreba redukce taky nevim, vetsina je italie, cela vychodni evropa a asie, teda v asii maji neco sileneho, ale dokazali si to zredukovat, problem byl ve spanelsku, kde maji nejakou euro koncovku, kdyz jsem tam byl poprve, tak to byl velky problem, podruhe jsem si uz vystacil s nemeckou redukci, potom mam jeste bajonet pro benelux, francie ma italskou, dyztak Ti tu nemeckou a holandskou redukci pro jistotu pujcim, ale mam s M8 zavitem, v rapidu mam zmenu zavitu z M10 na M8, kdyz by se mi to podarilo vysroubovat (nechaval jsem to delat z nerezi) tak bych Ti to take mohl pujcit, ja letos asi pojedu do jizni Albanie a mozna i nejake narodni parky v Recku, jestli tam budu moct autem a to je vse italskej system
Trochu starsi, ale pokryti se doufam spis zlepsilo... Finsko koukam nic :/
www.mesec.cz/clanky/skand
inavie-pobalti-a-severni-r
usko-autem to by na zlutyho rapida nebylo nebo by jsi mi musel dat dohromady karbec :) no ja bych zlutym nekdy rad do maroka a na to taky potrebuju karbec, jinak vcera jsem nastartoval BAZe a kupodivu bezel na volnobeh po zahrati docela slusne i bez sytice, ale stejne nejake syceni, jak si prisava falesnej vzduch je slyset, jestlu to zkepsil i vif nevim, ale dal jsem do vsech aut 1ml/l benzinu.